Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Κοπή βασιλόπιτας TΕΧΝΗΣ Κιλκίς




Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, στις 6.30 στην Τέχνη!

Νέος χρόνος, νέα διάθεση, νέες ιδέες, νέες ελπίδες ξεκινούν και στην Τέχνη.

Και όταν τα νέα που έρχονται πατούν πάνω σε σαράντα χρόνια ιστορίας και συνεχούς παρουσίας στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης, τότε μεγαλώνει η αναμονή τους αλλά και οι προσδοκίες μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 6.30 το απόγευμα στην Τέχνη για να κόψουμε τη βασιλόπιτα μας και όχι μόνο.

Ωραία τραγούδια, τραγούδια της χαράς, της παρέας, τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο και μας ενώνουν θα μας κρατήσουν συντροφιά.

Στο μελωδικό αυτό σεργιάνι μελωδοί και οδοιπόροι μας θα είναι δύο υπέροχοι καλλιτέχνες, Κιλκισιώτες, άνθρωποι δικοί μας, της καθημερινής μας καλημέρας.

Η Έφη Ναβροζίδου, γέννημα - θρέμμα Κιλκισιώτισσα. Σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με Ειδικότητα Παραδοσιακών Χορών. Έχει σπουδές στη μουσική, στη μουσικοκινητική, στο χορό, στο θέατρο και στην ειδική αγωγή. Τραγουδάει επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια και συμμετέχει με τοπικά γκρουπ σε συναυλίες, εμφανίσεις και αφιερώματα ερμηνεύοντας πολλά είδη μουσικής (χορωδιακή, ευρωπαϊκή, κινηματογραφική, μπαλάντα, ρετρό, παραδοσιακή, έντεχνη, λαϊκή, χορευτική).

Ο Κωνσταντίνος Λαφτσίδης επίσης γέννημα θρέμμα Κιλκισιώτης, είναι απόφοιτος του τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής με εξειδίκευση στο ακορντεόν και στα παραδοσιακά κρουστά. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες εκδηλώσεις, συναυλίες και φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό (Ρουμανία, Τουρκία, Ιταλία, Λετονία κ.α.). Επίσης, έχει κάνει σπουδές στη μουσικοθεραπεία. Είναι καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής στο Πολυάνειο Ωδείο της Ι.Μ. Κιλκίς και ψάλτης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς.

Το σχήμα « Ένα Ακορντεόν – Δυο φωνές» της Έφης και του Κωνσταντίνου αρχικά σχηματίστηκε για τις ανάγκες μιας βραδιάς που κάποιοι φίλοι και φίλες τους ήθελαν να απολαύσουν, όμορφα και χαλαρά στον κήπο τους μια ζωντανή μουσική αποτύπωση ελληνικών τραγουδιών, έντεχνων και λαϊκών, χορευτικών και μη και να γλεντήσουν με αφορμή έναν γάμο!!!! χωρίς απαραίτητα να υπάρχει γάμος! Από τότε η Έφη και ο Κωνσταντίνος έχουν εμφανιστεί σε διάφορους χώρους και με τις μελωδικές φωνές τους και το πανδαιμόνιο ακορντεόν του Κωνσταντίνου δαμάζουν τις αισθήσεις των παρευρισκόμενων!

Η Τέχνη βέβαια θα φροντίσει και για τη γαστριμαργική σας απόλαυση.

Πιτούλες, γλυκάκια, σοκολατάκια και άλλες νοστιμιές οι φίλοι και τα μέλη της Τέχνης

θα φτιάξουν για εσάς ενώ το κρασάκι θα συνοδεύσει την ευθυμία της βραδιάς.

Και όπως πάντα ο τυχερός του φλουριού θα αμειφθεί εικαστικά.

Σας περιμένουμε στην παρέα μας, μια παρέα που όμορφα μεγαλώνει στη μικρή μας πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.