Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Επιστολή Επιμελητηρίου Κιλκίς για το κλείσιμο της Τράπεζας Eurobank στο Πολύκαστρο

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς
Αξιότιμε κ. Διευθυντά, 
Εξ αφορμής της σχεδιαζόμενης απόφασης της Τράπεζάς σας, στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής σας για μείωση του λειτουργικού κόστους, για τη διακοπή της λειτουργίας του υποκαταστήματος στο Πολύκαστρο του Νομού Κιλκίς, θέλουμε ως εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων και της τοπικής οικονομίας να σας εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό μας για την απόφαση αυτή για τους κάτωθι αναφερομένους λόγους.

Αρχικά πρέπει να σας τονίζουμε το γεγονός ότι η πόλη του Πολυκάστρου είναι η έδρα του Δήμου Παιονίας και επί πλέον ως η μεγαλύτερη πόλη της ευρύτερης περιοχής αποτελεί το διοικητικό, οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της.

Η περιοχή αυτή συνεχίζει να αναπτύσσει, παρά την οικονομική ύφεση, σημαντική οικονομική δραστηριότητα, συνέπεια της οποίας είναι η επιτακτική ανάγκη για εξυπηρέτηση των επιχειρηματιών, των αγροτών και των πολιτών κατ΄επέκταση, λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη στην παρούσα φάση ότι αρκετοί δεν είναι εξοικειωμένοι και με τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχουν πλέον τα τραπεζικά ιδρύματα.

Επίσης πρέπει να συνεκτιμήσετε το γεγονός ότι το κόστος λειτουργίας του υποκαταστήματος δεν είναι απαγορευτικό για το μέγεθος και τη δυναμική που έχει αναπτύξει το τραπεζικό σας ίδρυμα.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, την οποία έχει υποχρέωση να επιδείξει ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας προκειμένου να εξέλθουμε από τα κοινωνικά και οικονομικά αδιέξοδα στα οποία μας οδήγησε η οικονομική κρίση, οφείλουμε όλοι ανεξαιρέτως να σταθούμε αρωγοί σε προσπάθειες που σκοπό έχουν να στηρίξουν την τοπική οικονομία και αγορά και οι οποίες θα αποτελέσουν εργαλεία όχι μόνο οικονομικής αλλά και κοινωνικής ανάτασης.

Επομένως με την παρούσα σας παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε την απόφασή σας για τη διακοπή της λειτουργίας του υποκαταστήματος στο Πολύκαστρο του Νομού Κιλκίς και συμβάλλετε με όλες σας τις δυνάμεις στην συνέχιση της λειτουργίας και των σκοπών του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.