Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Ετήσιος χορός Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

Ανακοίνωση Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Τον ετήσιο χορό του συλλόγου μας διοργανώνουμε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης "Θέατρο" και ώρα έναρξης 20.30.

Τα χορευτικά του συλλόγου μας θα παρουσιάσουν την μέχρι τώρα δουλειά τους υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών και χοροδιδασκάλων τους κου Αργύρη Κετσετσή και κας Δήμητρας Αρσενικού (τμήματα παιδικά και εφηβικό) με φετινό αφιέρωμα την παρουσίαση ποντιακών χορών που ονοματίστηκαν από το ομώνυμα τους τραγούδια και φίλοι και μέλη του συλλόγου θα διασκεδάσουμε παρέα σε παραδοσιακό ποντιακό γλέντι.

Κοντά μας θα έχουμε τον Στάθη Πορφυρίδη (λύρα και τραγούδι), τον Θεόφιλο Αγγελίδη (λύρα) και τον Στάθη Παναγιωτίδη(τραγούδι). Στο νταούλι θα είναι ο Μπάμπης Κιτσονίδης και ο Μελέτης Λαζαρίδης. Στο κλαρίνο ο Γιώργος Ιακωβίδης και στο αγγείο ο Γιώργος Ελευθεριάδης.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού και πότο. Θα χαρούμε να σας έχουμε παρέα σε αυτήν την όμορφη παραδοσιακή βραδιά.

Προσκλήσεις προπωλούνται: -INTERACTIV -Λαβασάς Αθανάσιος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 17 (δίπλα στον Μασούτη)

Κρατήσεις τραπεζιών στο 6977510614


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.