Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Αναλαμβάνει καθήκοντα ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννης Ανδρίτσος

Ορκίζεται σήμερα ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννης Ανδρίτσος, ενώ τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντα του στο Κιλκίς.


Ποιος είναι ο Γιάννης Ανδρίτσος
Ο Γιάννης Ανδρίτσος γεννήθηκε στις 13-02-1964 στην Καλή Σκύδρας από αγροτική οικογένεια κι επαγγέλλεται εκπαιδευτικός Β’θμιας εκπαίδευσης.

• Κάτοχος πτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής κι Αθλητισμού, μεταπτυχιακού στην Κινησιολογία του ΑΠΘ, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στα Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων με θέμα την Μεταναστευτική Πολιτική στα πλαίσια των ΟΤΑ, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενώ παράλληλα είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2017).

• Γνωρίζει αγγλικά και έχει παρουσιάσει πλήθος εργασιών του σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια σχετικά με την προπονητική, την τοπική αυτοδιοίκηση και την εκπαίδευση.

• Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκινά από το 1989, ως Προέδρου συλλογικού οργάνου Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, ενώ από το 1990 ως το 2006 εκλέγεται αδιάκοπα Κοινοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος κοινότητας (1990-1998) και Δημοτικός σύμβουλος (1999-2006). Το διάστημα από το 2000 ως το 2002 είναι Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης, καθώς κι από το 2004 ως το 2007 είναι μέλος Κεντρικής Επιτροπής Αθλητικών Τάξεων του Υπουργείου Παιδείας. Το 2006 ως το 2010 είναι Αντιπρόεδρος Δημαρχιακής Επιτροπής, ενόσω διατελεί από το 2007 Πρόεδρος Εποπτικού συμβουλίου της ΤΕΔΚ Ν. Πέλλας.

• Η είσοδος του στα πράγματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αρχίζει με την εκλογή του ως Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, όπου από το 2010 έως το 2014 είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Εντεταλμένος του τομέα Μεταφορών Επικοινωνίας και Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με εποικοδομητική κι αγαστή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, καθώς και Α΄ Αν. Μέλος Οικονομικής Επιτροπής και Τακτικό Μέλος Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας της Π.Κ.Μ. Το 2014, κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Από το 2014, αποτελεί τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ από τον επόμενο χρόνο είναι τακτικό μέλος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης (Π.Τ.Α), της Επιτροπής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας της Π.Κ.Μ και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.