Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Η «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς», ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου 
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Tο Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς», ευχαριστούν θερμά όλους τους ανώνυμους κι επώνυμους, που στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο μας, που είναι τόσο επιτακτικό στις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας, ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας, ώστε τις ημέρες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς να μπορέσουμε να κάνουμε αξιοπρεπή πακέτα για τις άπορες οικογένειες και είδη δώρων στα παιδιά που έχει αγκαλιάσει ο Σύλλογός μας. 

Φέτος ξεκινήσαμε τη δράση στήριξης στις άπορες οικογένειες από τον μήνα Νοέμβριο περνώντας το μήνυμα ότι στήριξη χρειάζεται ο κόσμος όλο το χρόνο και όχι εν όψει εορτών. Κατάφερε ή συμμετοχή του κόσμου να φτάσει πάνω από 250 πακέτα στήριξης με είδη τροφίμων χαρτικών απορρυπαντικών λαδιών και παιχνιδιών σε όλο το Νομό και σε πάνω από εκατό ογδόντα παιδάκια να παραλάβουν καινούργια παιχνίδια καινούργια ρούχα.

Ειδικότερα ευχαριστούμε: 

1.Την εταιρεία 'MADONA EXPRESS" τον ιδιοκτήτη πρόεδρο του Δ.Σ. και διευθύνοντα σύμβουλό της κ. Αναστάσιο Γιάγκο, της Ανώνυμου Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρίας Αφρωδών Πλαστικών για την στήριξη σε είδη σφουγγαριών και μεγάλη ποσότητα παιχνιδιών να χαρίσουμε στα παιδιά των απόρων οικογενειών μας,

2.Την επιχείρηση "EURIMAC" για την συνεχόμενη αρωγή ανά τρίμηνο εδώ και 6 και χρόνια

3.Την επιχείρηση Σούπερ Μάρκετ "Σκλαβενίτη" για χορηγία επιταγή 100 ευρώ


4.Tην επιχείρηση "ΑS COMPANY" με παιχνίδια δώρα για παιδιά


5.Την επιχείρηση "Giochi Preziosi
" τη μεγαλύτερη εταιρεία παιχνιδιών στη Ευρώπη με στήριξη 20 κιβώτια 550 παιχνίδια για όλες τις ηλικίες για αγόρια και κορίτσια .

6.Την επιχείρηση Ζυμαρικών «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ»

7.Την Βιομηχανία Σοκολατοειδών και Ειδών Ζαχαροπλαστικής «RITO’S FOOD Α.Ε.»

8.Το <<ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ
" για την τεράστια συλλογή πακέτων στήριξης που παραλάβαμε πάνω από 100 πακέτα με είδη ζαχαρώδη λάδια απορρυπαντικά ζυμαρικά όσπρια χαρτικά,γλυκά για παιδιά, καφέδες ζάχαρη αλεύρι κλπ και μια επιταγή 50 ευρώ για τα έξοδα του συλλόγου.


9.Την μεγάλη συμμετοχή με καλάθια στους Παιδικούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία που φέτος στάθηκαν με άμεση συμβολική συλλογή ο Α' Παιδικός Σταθμός Κιλκίς , ο Β΄ 
Παιδικός Σταθμός Κιλκίς, το 9ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς το Α΄Νηπιαγωγείο, το Β Νηπιαγωγείο Κιλκίς,το 8ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς,το 6ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς,το 13ο Νηπιαγωγείο, και τα Αστεράκια Παιδικός Σταθμός με στήριξη γλυκά Αηβασιληδες μπισκότα για όλα τα παιδιά των οικογενειών μας παιχνίδια και συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας 

10.Την εταιρεία 
"Αυγοδιατροφική" 

11.Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μικροκάμπου Κιλκίς για τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και 50 παιχνίδια για τα παιδιά των οικογενειών μας .


12..Την μεγάλη καθημερινή στήριξη από το κατάστημα << PitaHause
" με ψημένα κρεατικά καθημερινά για τις οικογένειες μας.

13. την επιχείρηση 
"Toyworld JUMBO Κιλκίς"  για τη μεγάλη στήριξη σε είδη Χριστουγεννιάτικα είδη στολισμού δώρα για μικρούς μεγάλους , αρωγός και καθόλη τη διάρκεια του έτους .

14.Το 
"ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Ξένες Γλώσσες Σιδηροπούλου Φωτεινή" για αγορά κρεάτων για 25 οικογένειες

15.Την Επιχείρηση 
"Φούρνος Μπόζη Κωνσταντίνου"  με καθημερινή στήριξη ψωμιά και τυροπιτοειδή γλυκά και για Χριστούγεννα με στήριξη τούρτες μελομακάρονα κουραμπιέδες κλπ

16.Την Επιχείρηση 
"Σπάρτακος"  με καθημερινή στήριξη τυροπιτοειδών γλυκών

17.Την κ Ματίνα Δρόμβου εις μνήμη του πατέρα της και η κ Ολίγα Δρόμβου πακέτα στήριξης με απορρυπαντικά είδη δώρων ρολόγια αρώματα για τα παιδιά των αρρώστων οικογενειών μας και τρόφιμα μακράς διαρκείας

18.Τον Πρόεδρο των Λιανοπωλητών ν. Κιλκίς και όλο το ΔΣ και παραγωγούς που μας παρέχουν κάθε Σάββατο καρότσι με είδη λαχανικών κατά την διάρκεια όλου τού χρόνου .

19. Την Εταιρεία 
"Αυγοδιατροφική ΑΕ"  μια από τις αγαπημένες μας συνεργασίες 

20. Το Κρεοπωλείο 
"Παύλος"  στο Πρόχωμα για τη στήριξη 

21. Το Κρεοπωλείο Βούτσκογλου για τη σημαντική του στήριξη 

22. Την επιχείρηση Βαλαβάνης Πέτρος για τη προσφορά μποτίλιες για τη θέρμανση του Συλλόγου καθ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

23. Τον Αστυνομικό Δ/ντη για τη τιμητική πρωτοβουλία φέτος με τη αλληλεγγύη όλων των Αστυνομικών να στηρίξουν χρηματικά τον Σύλλογο μας με τη διάθεση ποσού 787,50 ευρώ 

24.Το Βιβλιοπωλείο Ηλιάδη με προσφορά σχολικά είδη δώρων εν όψει εορτών 

25. Την οικογενειακή επιχείρηση 
"Παπαθεοδώρου" για τη διάθεση 6 ξύλινες σόμπες και παραμονές 2 σόμπες για άπορες οικογένειες μας 

26. Την επιχείρηση Τσάτσης Θεόδωρος για τη στηριξη σε χαρτικά είδη 

27. Την Εταιρεία "Chicco – B. & M. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Α.Ε." με είδη βρεφικών μπιμπερό πιπίλες σαμπουάν αφρόλουτρα κρέμες συγκάματος 

28. To Φιλόπτωχο Ιεροί Ναοί Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς για τη προσφορά παιχνιδιών και ειδών στήριξης για οικογένειες μας

29. Το Αμερικανικό Σχολείο "Pinewood American International School of Thessaliniki" για τη τεράστια συλλογή τροφίμων παιχνιδιών.

30. Την κ. Ματίνα Αηδονίδου που στήριξε από Γερμανία με είδη χαρτικά απορρυπαντικά 

31. Τα KΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος για τις σημαντικές στηρίξεις παιδαγωγών γονέων παιδιών με πακέτα τροφίμων γλυκά και παιχνίδια και το χρηματικό ποσό από το Bazzar.

Όλο τον ανώνυμο κόσμο που δήλωσε παρών με τα δικά του πακέτα ενίσχυσης εν όψει εορτών και χρηματικά ανώνυμοι/ες μέλη συνολικά 500 ευρώ για αγορές τροφίμων.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Εθελοντών "Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς
"  ήταν και θα παραμείνει αρωγός στις αντίξοες συνθήκες κάθε συνανθρώπου μας, χάρη στην ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών της κοινωνίας μας.

Πράξεις αγάπης μπορούν να γίνονται κάθε λεπτό, κάθε στιγμή. Υπόσχεση μας, στα 6 χρόνια που υπάρχουμε ως Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» είναι να συνεχίσουμε την αδιάκοπη προσπάθεια να είμαστε δίπλα στους αληθινά ανήμπορους συμπολίτες.

Μπορέσαμε και φέτος χάρη σε όλους εσάς να ολοκληρωθεί με επιτυχία η συλλογή Πακέτων Αγάπης στήριξης για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Καλή Χρονιά με Ανάσες Ευαισθησίας στον Συνάνθρωπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.