Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς


Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς σεβόμενο τις ανάγκες των ωφελούμενων και των οικογενειών τους λειτουργεί κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Την εορταστική περίοδο το πρόγραμμα λειτουργίας τροποποιήθηκε φέρνοντας τις γιορτές στον φορέα μας.

Οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Κέντρου στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, έστειλαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, έψαλλαν τα κάλαντα, στήριξαν τη λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου bazaar των εργαστηρίων, συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Κιλκίς και του Πολυκάστρου με κατασκευές για μικρά και μεγάλα παιδιά, συμμετείχαν στο Santa Run, δέχτηκαν επισκέψεις και δώρα από φορείς και φίλους παρουσία γονέων, κηδεμόνων των ωφελούμενων και της προέδρου του Κέντρου κα. Καραμισάκη Μιχαλία, ενώ πραγματοποιήθηκε και το καθιερωμένο γεύμα αγάπης λίγο πριν τη λήξη του έτους με χορό, ανταλλαγή ευχών και δώρων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.