Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Παράταση περιοδικής έκθεσης "ΧΡΥΣΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΙ εκ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς


Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς 
Σας ενημερώνουμε ότι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς κατόπιν δίμηνης παράτασης της περιοδικής έκθεσης "ΧΡΥΣΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΙ εκ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", η οποία θα φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς έως 29 Φεβρουαρίου 2020, προγραμματίζει την συνέχιση των σχετικών με την εν λόγω έκθεση εκπαιδευτικών δράσεων κάθε Τετάρτη 9.00 - 10.00 και 10.00 - 11.00.

Στις νέες εκπαιδευτικές δράσεις προσκαλούνται να συμμετάσχουν σχολικές μονάδες των Διευθύνσεων Α'-βάθμιας και Β'-βάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κιλκίς καθώς και των όμορων περιοχών της Π.Ε. Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Σερρών κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος κατά προτεραιότητα .

Δείτε την πρόσκληση προς τις Δ/νσεις A- & B-βάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Σερρών, ΕΔΩ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.