Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Επίσκεψη Θ. Καράογλου σε Α. Βεργίδη

Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Τον Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου δέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς, κ. Βεργίδης Ανδρέας, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, παρουσία της Περιφερειακής Συμβούλου κ. Σωτηριάδου Νατάσσας. Τον Υφυπουργό συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος, ο Τομεάρχης Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Τιρεκίδης Θεόφιλος, ο κ Στέλιος Καβαδόπουλος μέλος της ΝΟΔΕ και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κιλκίς κ. Αθανάσιος Καριοφύλλης. 

Κατά τη συζήτηση τέθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη τα πιο σημαντικά προβλήματα του Νομού και ζήτησε από τον Υφυπουργό να δοθούν άμεσα λύσεις. Ειδικότερα αναφέρθηκε στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, στην ανάγκη σιδηροδρομικής σύνδεσης της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς και την επίσπευση ολοκλήρωσης του θεραπευτηρίου χρόνιων παθήσεων ¨Άγιος Παντελεήμονας¨ παράρτημα Κιλκίς.

Επιπρόσθετα, τονίσθηκε η ανάγκη υλοποίησης τεχνικών εργασιών στην είσοδο της Πόλης του Κιλκίς (από Μεταλλικό) και στην ανάγκη δημιουργίας κυκλικού κόμβου στο ύψος των εργατικών κατοικιών. Αναφέρθηκαν στις γέφυρες του νομού στο ύψος της Αξιούπολης και στο ύψος της Ακροποταμιάς, καθώς και στην ανάγκη υλοποίησης έργων που σχετίζονται με οδικές συγκοινωνίες. 

Ο Υφυπουργός κ. Καράογλου τόνισε ότι ο κ. Βεργίδης έχει τις ικανότητες, θέληση και τις γνώσεις για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον νομό Κιλκίς, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Σύμβουλο κ.Σωτηριάδου Νατάσα , πάντα με την υποστήριξη του Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα ο οποίος έχει όραμα ,θέληση, σχέδιο και το απέδειξε. 

Ο ίδιος θα είναι συνεργάτης με χαρά και όχι από καθήκον – υποχρέωση, καθώς θεωρεί ότι το Κιλκίς έχει δυνατότητες ανάπτυξης και έχουν ήδη γίνει σημαντικά βήματα. Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε την συνδρομή του Υφυπουργού, ως προς την επίσπευση των διαδικασιών σε υποθέσεις της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς που εκκρεμούν ενώπιον των Υπουργείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.