Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς, (7/1/2020)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Αγιασμός των υδάτων στο Αθλητικό Κέντρο 
Το Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υποδέχθηκε όλους τους συμπολίτες μας για την καθιερωμένη Τελετή Αγιασμού των Υδάτων.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κιλκίς κ.κ. Εμμανουήλ πραγματοποίησε την Τελετή Κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, παρουσία όλων των τοπικών αρχόντων της πόλης μας και παρουσία πλήθους κόσμου.

Ποδαρικό με αγώνες
Η νέα χρονιά ξεκίνησε με ποδόσφαιρο στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς, με την Ακαδημία μας να φιλοξενεί τις αντίστοιχες του Ατέρμονα, του Μύγδονα και της Joga Bonito.

Επτά αγωνιστικά τμήματα του Αλέξανδρου είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν κάτω από όμορφες συνθήκες το πρωί του Σαββάτου, και μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες χάρισαν όμορφο θέαμα στους γονείς και φίλους που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις μας.

Η «Μαρσέιγ» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη εξέπληξε για ακόμη μια φορά με το ταλέντο της στο φιλικό με τον Μύγδονα, με την «Παρί» να δίνει δύο παιχνίδια και αυτή στην Κ8 με αντιπάλους τον Ατέρμονα και τον Μύγδονα.

Δύο αγώνες και για την «Μπάρτσα» του Γιάννη Ιασωνίδη, που είχε εξαιρετική παρουσία με την Κ10 του Ατέρμονα, όμως το γεγονός πως ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία της Κ9 έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα με την Κ10 του Μύγδονα. Παρόλα αυτά οι μικροί ποδοσφαιριστές έδειξαν και πάλι όμορφα στοιχεία στο παιχνίδι τους.

Η «Τσέλσι» είχε έναν δυνατό αγώνα με την Κ10 του Μύγδονα, όμως έβγαλε και πάλι ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ανταπεξέλθει κόντρα σε ένα δυνατό σύνολο, με την "Μάντσεστερ" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη να επικρατεί του Μύγδονα και του Ατέρμονα στα Κ12, και να δείχνει έτοιμη ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημά της.

Η «Ιντερ» (Κ13) αν και αγωνίστηκε κόντρα στην Κ14 της Joga Bonito εκθείασε με την απόδοσή της φτάνοντας στην φιλική επικράτηση με 8-3, ενώ τέλος χάρη σε δύο τέρματα του Μακάριου και από ένα των Παπαδόπουλου και Ιωαννίδη η «Μίλαν» επικράτησε με 4-3 της Κ15 της Joga Bonito.

Σε εγρήγορση η «Ίντερ»
Την ευκαιρία να διατηρηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό είχε η «Ίντερ» του Μιχάλη Αναστασιάδη η οποία έδωσε φιλικό αγώνα στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς με την Κ14 της Joga Bonito. Παρά το γεγονός πως ο αντίπαλος προερχόταν από μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία (Κ14) οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου έπιασαν καλή απόδοση και επιβλήθηκαν με 8-3.

Δύο γκολ για την «Ίντερ» στο πρώτο μέρος με τον Γκιόκα στο 14’ και στο 30’ από όμορφες ατομικές του ενέργειες, ενώ ο Μιχάλης Θεοδωράκος είχε καλή απόκρουση στο ξεκίνημα του αγώνα.

Στο έβδομο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Δημήτρης Χριστοφορίδης πέτυχε το 3-0 με σουτ, ενώ λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν εκμεταλλευόμενοι κακή αμυντική αντίδραση.

Στη συνέχεια ο Μπουρλής σημείωσε το τέταρτο γκολ έπειτα από ασίστ του Γκιόκα, ενώ ο Καναρίδης δημιούργησε και ο Σακαλής εκτέλεσε για το 5-1. Η Joga Bonito βρήκε γκολ με άμεση εκτέλεση φάουλ, με την «Ίντερ» όμως να ανεβάζει στροφές, να βρίσκει έκτο τέρμα με τον Μπουρλή, και ένα ακόμη από τον Γκιόκα με νέα ατομική προσπάθεια.

Η Ακαδημία της Θεσσαλονίκης σημείωσε ένα ακόμη τέρμα προς το φινάλε, με τον Γκιόκα να συμπληρώνει καρέ τερμάτων διαμορφώνοντας το τελικό 8-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.