Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Ενισχυτική διδασκαλία στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς λειτουργεί για το σχολικό έτος 2019-2020 Κέντρο Ενισχυτικής Διδασκαλίας για μαθητές των τριών τάξεων όλων των Γυμνασίων του Κιλκίς.
Τα μαθήματα, που πραγματοποιούνται μετά τη λήξη του ωρολογίου προγράμματος της ημέρας, ξεκίνησαν στις 16 Δεκεμβρίου 2019 και συνεχίζονται κανονικά. 

Οι μαθητές, ανάλογα με την επιλογή τους, διδάσκονται τα Αρχαία και Νέα Ελληνικά, τα Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία από καθηγητές που έχουν προσληφθεί για το σκοπό αυτό. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ και δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες μαθητές.

Στη διάθεση των μαθητών λειτουργεί μπουφές προσφορά του κυλικείου του σχολείου.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι γονείς-κηδεμόνες μαθητών που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα μπορούν να απευθύνονται στη διεύθυνση του σχολείου στο τηλ 23410 22682.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.