Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Αποχαιρετά με ήττα το 2019 η ΚουΠα Κιλκίς


Του Γιάννη Σιταρίδη
(koupa basketball team manager) 
Προσπάθησε να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στο Ζαφειράκη Νάουσας, κυνήγησε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού το σκορ, χωρίς ποτέ να τα παρατήσει, μα υπέκυψε τελικά με 64 – 73, αφήνοντας μια μάλλον πικρή επίγευση για το τέλος του έτους.

Με ένα αργυρό και ένα χάλκινο από το πανελλήνιο κύπελλο tae kwo do ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 14-15 Δεκεμβρίου 2019 ημέρες Σάββατο – Κυριακή πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το Β' Πανελλήνιο Κύπελλο TAEKWON DO Σταμάτης Κάσσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο (ΕΛΟΤ). Η συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου και των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη.

Αν πιούμε, ας μην οδηγήσουμε


Ευχές εορτών από την ομάδα "Μαζί για τον Καμπάνη"

Ανακοίνωση ομάδας "Μαζί για τον Καμπάνη" 
Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καμπάνη και σύσσωμη η ομάδα "Μαζί για τον Καμπάνη" ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους κατοίκους του νομού Κιλκίς "Χρόνια Πολλά με υγεία και ευλογία, με δημιουργικότητα και αγάπη για τον τόπο μας. Ευχόμαστε το 2020 να είναι μία χρονιά που θα χαρακτηρίζεται από καινοτόμες δράσεις και επεμβάσεις σε όλους τους τομείς."

(Video) Swingin' Xmas στο Πάρκο - Κήπος Κιλκίς

Κατερίνη: Σκοτώθηκε 36χρονος σε τροχαίο

Χθες (24 Δεκεμβρίου 2019) και ώρα 21.45 περίπου, στην επαρχιακή οδό Κατερίνης – Κορινού, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Δ.Χ. Λεωφορείο που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου και τον τραυματισμό του 44χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Επετειακός χειμερινός χορός "ΚΕΡΑΥΝΟΥ" Βάθης 2019

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2009

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Κιλκίς: Εκπληκτική η παράσταση "Χωρίς εσέν κι γίνουμαι, χωρίς εσέν κ' ευτάγω"

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" 
Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και στο κατάμεστο Συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς η θεατρική ομάδα της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" παρουσίασε τη ποντιακή θεατρική ηθογραφική κωμωδία του Δημήτρη Νικοπολιτίδη "Χωρίς εσέν κι γίνουμαι, χωρίς εσέν κ' ευτάγω" σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Δαμιανίδη. 

Ευχές από την Περιφερειακή Σύμβουλο Κιλκίς, Νατάσα Σωτηριάδου