Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Έκθεση χειροποίητων κοσμημάτων OJ στο Κιλκίς


Η εταιρεία Olga's Jewelry σε συνεργασία με το Lo Quiero cafe bar σας προσκαλεί στην έκθεση των χειροποίητων κοσμημάτων OJ.

Ευχές εορτών από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστα


Αήττητος έκλεισε τη χρονιά ο ΑΕΤΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
Έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2019 αήττητος ο ΑΕΤΟΣ Κιλκίς και φυσικά μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ευχές εορτών από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας


Ευχές εορτών από την ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ Κιλκίς


Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κατηχητικών του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Την χριστουγεννιάτικη γιορτή της πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία η Ενορία του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, το απόγευμα του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου 2019, στο κατάμεστο από κόσμο νέο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας.

Η Νιόβη Παυλίδου εκλέχτηκε Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Η καθηγήτρια του ΑΠΘ Νιόβη Παυλίδου, είναι η νεοεκλεγείσα Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα νέα του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς (23/12/2019)

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς
➤Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο θεματικό πάρκο της ΔΕΘ «Οι Δώδεκα Θεοί» στη Θεσσαλονίκη. Οι μαθητές/τριες παρακολούθησαν την ξενάγηση με ενδιαφέρον και πήρανε πληροφορίες δοσμένες με θεατρικό τρόπο από ηθοποιούς που κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον τους, μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Το 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την «ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ Κιλκίς»

Ανακοίνωση  1ου Γυμνασίου Κιλκίς 
Η Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς καθώς και ο σύλλογος διδασκόντων ευχαριστεί θερμά την «ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ» για την προσφορά ενός σύγχρονου βιντεοπροβολέα στο σχολείο μας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ευχόμαστε στο διευθυντή και στους εργαζόμενους της «ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ» καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος 2020.

Ευχές εορτών από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς


Ευχές εορτών από τον Πολιτιστικό Μουσικό Σύλλογο Κιλκίς


"Τους ευχαριστούμε για τη στήριξη..."

Ανασυγκρότηση Συνδικαλιστικού Κινήματος Καθηγητών νομού Κιλκίς
Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία δήλωσαν την στήριξή τους στο σωματείο μας, την ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ. 

Φαντασμαγορική η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ
Σε πολύ λίγες μέρες έρχονται τα Χριστούγεννα. Μία από τις σπουδαιότερες γιορτές για ολάκερη την ανθρωπότητα. Μέρα αγάπης και ελπίδας. Ο καθένας μας αισθάνεται την ανάγκη να προσφέρει κάτι, ακόμη κι ένα χαμόγελο, μια τρυφερή αγκαλιά, έναν καλό λόγο. 

Ευχές εορτών από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς


Πετυχημένη φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στην ΛΑΦ Πολυκάστρου.

Κιλκίς: Πρόσληψη προσωπικού από τον Σύλλογο «ΒηματίΖΩ»

Ανακοίνωση Συλλόγου «ΒηματίΖΩ»
O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ζητά να προσλάβει με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, έναν Β. Νοσηλευτή (άρρεν).

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κατάστημα, στις 30 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Διακοπές Χριστουγέννων στο Κιλκίς


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Οι μέρες των γιορτών έφτασαν. Προορισμός μας το όμορφο Κιλκίς. Βάζουμε λοιπόν τα καλά μας και το πιο όμορφο χαμόγελό μας και ξεκινάμε τις διακοπές μας.

Τα στραβά κι ανάποδα του Κιλκίς (Οδός Τσιρογιάννη)

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Οδός Τσιρογιάννη. Είσαι με το παιδικό ή αναπηρικό καρότσι, είσαι τυφλός ή απλά έχεις πρόβλημα στην κίνηση. Είσαι υπερήλικας και χρησιμοποιείς περπατούρα. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα υγείας αλλά απλά θέλεις να περπατήσεις σαν άνθρωπος και με αξιοπρέπεια σε μια πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι στη Βομβάη.

Ευχές εορτών από το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Όμηρος" Κιλκίς

Ευχές εορτών από τον Αντιδήμαρχο Κιλκίς, Γιώργο Μπαλάσκα


(Video) Μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, έψαλλαν τα Κάλαντα στο Δήμαρχο Κιλκίς Δ. Κυριακίδη


Μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, έψαλλαν τα Κάλαντα στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019.

(Video) Εκκλησιασμός με δρώμενο, μαθητών του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς


Ο εκκλησιασμός με δρώμενο, μαθητών του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ.

Σκοτώθηκε 36χρονος σε τροχαίο στην Πέλλα

Χθες (22 Δεκεμβρίου 2019) το απόγευμα σε δασική περιοχή των Προμάχων Πέλλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος αλλοδαπός σε δασικό δρόμο, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Ευχές εορτών από την Κοινότητα Επταλόφου Κιλκίς


Ευκαρπία Κιλκίς: Μουσικοχορευτική παράσταση "Ρεμπέτικη ζωή... η αναδρομή"