Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ευχές εορτών από τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη


Πάμε όλοι στο 5ο «Santa Run» Kilkis

Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς 
Στo πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Α.Σ. "ΑΙΑΣ" Κιλκίς σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο 5ο «Santa Run» Kilkis, για να προσφέρουμε μια νότα χαράς στα παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες και να στείλουμε το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. 

Ευχές εορτών από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κιλκίς, Αθ. Καριοφύλλη


Πρόγραμμα εκδήλωσης "107 χρόνια, ελεύθερη Αξιούπολη"


«Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων»

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς (Α. Παπανδρέου 3) στην αίθουσα Περικλής Κολότσιος, του έργου με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων», που στόχο έχει τη δημιουργία μιας κεντρικής υπηρεσίας υποστήριξης ηλικιωμένων που χρήζουν κοινωνικής πρόνοιας και υποστήριξης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Αποτίμηση της καλλιεργητικής περιόδου 2019 για το οινοποιήσιμο αμπέλι στην Π.Ε. Κιλκίς

Μετά από επεξεργασία των στοιχείων που προέρχονται από τις Δηλώσεις Συγκομιδής που κατατέθηκαν από τους αμπελουργούς της Π.Ε Κιλκίς στις ψηφιακές υπηρεσίες του Υ.Π.Α.Α.Τ από τους Γεωπόνους της Δ.Α.Ο.Κ. Κιλκίς και την ολοκλήρωση της αμπελοινικής περιόδου 2018-2019 τα στοιχεία που προέκυψαν για την φετινή περίοδο έχουν ως εξής;

2oς Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Ρομποτικής από το ΚΔAΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος"

Δελτίο τύπου ΚΔAΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος"
Το πρωινό του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου το ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τον 2ο διαγωνισμό Eκπαιδευτικής Ρομποτικής στην άρτια εξοπλισμένη αίθουσα που φιλοξενείται στο ΚΔΑΠ 5,21ης Ιουνίου 30. 

Αναβίωση του εθίμου της «Καμήλας» στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Κιλκίς

Το έθιμο της «Καμήλας» θα αναβιώσει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Κιλκίς, το ερχόμενο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, στις 6 το απόγευμα.

Ομιλία στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς με τον π. Επιφάνιο Θεοδωρίδη


Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Με τη συμμετοχή πολυπληθούς ακροατηρίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στο χώρο εκδηλώσεων του ΛΕΚ, η ομιλία με θέμα «Ο πόνος στη ζωή μας και η κατάθλιψη των εορτών» που διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με την Ι.Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου. 

Ομιλία της Ειρήνης Αγαθοπούλου στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου 
Κ.κ. συνάδελφοι της κυβέρνησης,
Μετά από 10 χρόνια σκληρής λιτότητας και μνημονίων, είχατε την τύχη να είστε η κυβέρνηση που μπορούσε να καταρτίσει έναν προϋπολογισμό εκτός των στενών δημοσιονομικών ορίων των προηγούμενων ετών. Έναν αναπτυξιακό και ταυτόχρονα κοινωνικό προϋπολογισμό. Αλλά δεν το κάνετε.

Ικανοποιητική η προσέλευση πολιτών στην αιμοδοσία στο Δήμο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των πολιτών στην αιμοδοσία που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Κιλκίς και το παράρτημα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν, πολίτες και νέοι αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των δύο φορέων, προσήλθαν στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς και έδωσαν αίμα δείχνοντας με τον τρόπο αυτό τη στήριξη και αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. 

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς, (18/12/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Νέα νίκη για την «Μπάρτσα» 
Η "Μπάρτσα" του Γιάννη Ιασωνίδη βρίσκεται σε φόρμα και αυτό φροντίζει να το πιστοποιεί από παιχνίδι σε παιχνίδι.

10 στα 10 για τον ΑΕΤΟ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
Τη δέκατη κατά σειρά νίκη του πέτυχε ο ΑΕΤΟΣ, μένοντας αήττητος και μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Συνεργασίες για την εκπαίδευση των εργαζομένων τοπικών επιχειρήσεων

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το ΚΕΚ-ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ συνεργάστηκε με Εργοδοτικούς Συλλόγους του νομού Κιλκίς και σε ορισμένα προγράμματα με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κιλκίς, σε ότι αφορά την υλοποίηση σεμιναρίων για εργαζομένους των τοπικών επιχειρήσεων. Τα σεμινάρια υλοποιήθηκαν με την έγκριση και επιχορήγηση του ΟΑΕΔ στο πλαίσιο των προγραμμάτων ΛΑΕΚ 1-49. 

2η εκδήλωση Οινοτουρισμού στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η 2η εκδήλωση Οινοτουρισμού (VIVA VINO Π.Ε. Κιλκίς) INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme του έργου TERRA VINO που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας του Δήμου Παιονίας. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 18/12/2019, 09:30 μ.μ.

Εξιχνίαση κλοπής - Σύλληψη ενός ημεδαπού
Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας χθες (17 Δεκεμβρίου 2019) το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι την προηγούμενη ημέρα διέρρηξε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ενός 45χρονου σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε από το εσωτερικό του οχήματος είδη ρουχισμού συνολικής αξίας 450 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μπουφάν που φορούσε, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Με την πλάτη στον τοίχο

Του Δημήτρη Νίκογλου
Η συμμαχία δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια συμφωνία μεταξύ δύο ή και παραπάνω κρατών για στήριξη του ενός από τον άλλον σε καταστάσεις κυρίως πολέμου ή σε παραβιάσεις συνόρων και δικαιωμάτων από παρείσακτους επισκέπτες.

Ευχές εορτών από τη ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς


Ευχές εορτών από τον υπεύθυνο ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Σωτήρη Τσέτο


Παλαιότερες και τωρινές πολιτικές ανάγκες της Αριστεράς και της χώρας

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Ανασκαλίζοντας το αρχείο, με διάφορα κείμενά μου, τα οποία είδαν, κατά καιρούς, το φως της δημοσιότητας, «συνάντησα» ένα το οποίο είχε δημοσιευθεί στην «εβδομαδιαία δωρεάν διανεμόμενη εφημερίδα» του Κιλκίς GRATIS. Συγκεκριμένα στην έκδοση του Σαββάτου 7 Ιουνίου 2008 (αρ. φύλλου 10) δημοσιεύτηκε ένα μακροσκελές άρθρο μου με τον ακόλουθο τίτλο: “Ιστορική ευκαιρία για τον τόπο η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ”.

Ένα χρυσό και δύο αργυρά για τον "Άθλο Κιλκίς" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Δελτίο τύπου "Άθλου Κιλκίς"  
Στις 6-7-8/12/2019 ημέρες Παρασκευή- Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι από την Πανελλήνια Ομοσπονδία KICK BOXING (Π.Ο.K.) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick boxing για όλες τις ηλικίες.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αγάπης στην Καρδίτσα

Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Στην Καρδίτσα ένα νυχτερινό μαγαζί πρωτοτυπεί με τις φιλανθρωπικές δράσεις του. Δραστηριοποιείται με αισθήματα αλληλεγγύης για να προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

"ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ νέο" στο Κιλκίς


Πετυχημένα τα εργαστήρια για τον Εθελοντισμό και την Ενεργό Πολιτειότητα, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Επιτυχώς ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 13/12, η σειρά βιωματικών εργαστηρίων για τον Εθελοντισμό και την Ενεργό Πολιτειότητα, που επιμελήθηκε και συντόνισε η Διευθύντρια του Σχολείου, Αφροδίτη Ντίνου και υλοποιήθηκαν με την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευτικών Κατερίνας Μπόσκου, Νίκης Παυλίδου και Γεωργίας Σιωπίδου.

Κιλκίς: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς, προγραμματίζει πλήθος εκδηλώσεων για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Κατά τη διάρκειά τους προτίθεται να εγκαταστήσει στο χώρο της πλατείας Ειρήνης ψυχαγωγική εγκατάσταση (τύπου καρουζέλ, τρενάκι, 3D προσομοιωτής) για το διάστημα από 23/12/2019 έως 01/01/2020.

Μαθήματα υποκριτικής στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Όταν η θεατρική ομάδα της Τέχνης ξεκίνησε τον Οκτώβρη τα μαθήματα υποκριτικής κανείς δεν φανταζότανε τον πλούτο της γνώσης που θα αποκτούσαν οι μαθητές από την όσμωση, την επαφή και την εμβάθυνση σε σπουδαία θεατρικά κείμενα. 

Ο Γιώργος Γελαράκης Live στο Κιλκίς


Ο Γιώργος Γελαράκης Live στο Κιλκίς
Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου
Lo Quiero cafe bar
Ώρα έναρξης: 20.30

Ευχές εορτών από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς


Ώρες Θείων Λειτουργιών Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Προς ενημέρωση των Ορθοδόξων Χριστιανών της πόλεως του Κιλκίς για την Θεία Λειτουργία της ημέρας των Χριστουγέννων, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019, ανακοινώνουμε τις ώρες που θα τελεσθεί αυτή σε κάθε Ιερό Ναό.

Εκδρομή Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στην Αθήνα

Ανακοίνωση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Εκδρομή στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει για τα μέλη και τους φίλους του το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς στις 4-5-6 Ιανουαρίου 2020.

Εγκαίνια του ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics
Σας προσκαλούμε, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:30, στη νέα δομή μας ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics, επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 27, όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της και ο καθιερωμένος μας αγιασμός, καθώς επίσης και παρουσίαση των αθλητικών και εκπαιδευτικών μας δραστηριοτήτων.

Ιταλικός κολοσσός με έσοδα άνω των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενδιαφέρεται να επενδύσει στη Μακεδονία και Θράκη

Το ενδιαφέρον τους να επενδύσουν στη Βόρεια Ελλάδα εξέφρασαν στον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρο Καράογλου, εκπρόσωποι του Ιταλικού κολοσσού "LEONARDO", που ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αεροδιαστημικής, άμυνας και συστημάτων ασφάλειας και πολιτικής προστασίας από φυσικές καταστροφές.

"Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου..."

Υπογράφει ο Δημήτρης Γαβριηλίδης
Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την διευθύντρια της ΩΡΛ Χ. Π. Χρυσοχοϊδου, για τις άριστες υπηρεσίες της και την ακούραστη φροντίδα της καθ' όλη την διάρκεια της νοσηλείας μου.