Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή  27 Νοεμβρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

«Γενοκτονία» από τη Ζωή Τηγανούρια & τον Πασχάλη Μπούρα με τους αδελφούς Τσαχουρίδη!


Ένα συγκινητικό τραγούδι μνήμης, ως ελάχιστος φόρος τιμής στις 353.000 ψυχές που μαρτύρησαν στη γη του Πόντου, σε μουσική Ζωής Τηγανούρια και στίχους Πασχάλη Μπούρα, που ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης με τη φωνή του και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης με τη ποντιακή λύρα του, με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων.

«Oυδείς ημάς χωρίσει της αγάπης του Χριστού»,

Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής ΝΟΔΕ Κιλκίς 
Οι Άγιοι Πεντεκαίδεκα Μάρτυρες είναι οι πολιούχοι του Κιλκίς.  Μάρτυρας είναι αυτός που υπομένει θεληματικά το σωματικό θάνατο, προκειμένου να παραμείνει πιστός στην ομολογία της πίστεώς του στο Χριστό.

«Οι πόλεμοι και η εξαθλίωση είναι "απάτη"... προπαγανδίζει η "Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης"»

Γράφει ο Παναγιώτης Σαββίδης 
Οι υμνητές της δικτατορίας του Μεταξά η «Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης» όπως αυτοπροσδιορίζεται προπαγανδίζει ότι το Προσφυγικό είναι μια απάτη και ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που θαλασσοπνίγονται στις θάλασσες του Αιγαίου και της Μεσογείου, έρχονται για να εποικήσουν την χώρα, εκτελώντας ένα συνομωσιολογικό σχέδιο άνομων συμφερόντων και σκοτεινών δυνάμεων. 

Σε επενδυτικές δαπάνες το 1/5 του προϋπολογισμού του Δήμου Κιλκίς για το 2020

Δελτίο τύπου Δήμου ΚιλκίςΟμόφωνα ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Κιλκίς και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης για το οικονομικό έτος 2020 σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς την Τρίτη 26 Νοεμβρίου.
Ο προϋπολογισμός του Δήμου Κιλκίς για το 2020 ανέρχεται στο ποσό των 31.253,989,70 ευρώ και είναι ισοσκελισμένος.

Το ΚΔΑΠ "Άθλος Κιλκίς" αφουγκράζεται τις πραγματικές ανάγκες των παιδιών

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος Κιλκίς"
Η εβδομάδα αυτή στο Κ.Δ.Α.Π.  "Άθλος Κιλκίς", κυρίως των καλλιτεχνικών μαθημάτων, ήταν αφιερωμένη στα Δικαιώματα του Παιδιού. Η παγκόσμια ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού (20 Νοεμβρίου), λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έρχεται να μας υπενθυμίσει ένα, κυρίως, πράγμα.

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» στο Πολύκαστρο, την 5η Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Κατανομή βοσκήσιμων γαιών για κτηνοτρόφους του νομού Κιλκίς

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε ΚΙΛΚΙΣ ενημερώνει τους κτηνοτρόφους του νομού ότι έχουν αναρτηθεί οι καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων έτους 2019.

Κάθε είδος λογοκρισίας σμικρύνει την πραγματικότητα

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Ογκώδες. Δεν είναι και λίγες 923 σελίδες. Το βιβλίο της Σωτηρίας Σταυρακοπούλου, «Τα εσώψυχα του Ντίνου Χριστιανόπουλου», το οποίο τυπώθηκε φέτος τον Αύγουστο σε 2200 αντίτυπα, και , όπως, φανερώνει ο υπότιτλος του - «Μια εκ βαθέων δεκαετής συνομιλία 2004-2012» - αφορά μαγνητοφωνημένες συζητήσεις της συγγραφέως με τον ποιητή για διάφορα θέματα, ζητήματα, πρόσωπα και καταστάσεις. 

Προσφορά αγάπης από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών νομού Κιλκίς 
Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Παράρτημα Νομού Κιλκίς θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κιβωτό του Κόσμου στο Βόλο την 14 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Σάββατο. 

Τι λέει η Ειρήνη Αγαθοπούλου για τις τοποθετήσεις των διοικητών νοσοκομείων

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Διοικητής Νοσοκομείου (αρσ.) Ενδιάμεση βαθμίδα ανέλιξης στην κομματική πυραμίδα της ΝΔ, μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και κεντρικής πολιτικής σκηνής. Εάν έχεις διατελέσει με επιτυχία υποψήφιος δήμαρχος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ή/και εάν έχεις εκλεγεί σε μια από τις παραπάνω θέσεις για μια τουλάχιστον θητεία, στη συνέχεια αναλαμβάνεις τη διοίκηση ενός νοσοκομείου, μέχρι να γίνουν εθνικές εκλογές και να βάλεις εκεί υποψηφιότητα.

Η Μαύρη Παρασκευή έρχεται στο γυμναστήριο Kinesis Gym και "σκοτώνει" τις τιμές

ΜΟΝΟ για την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου
✔ 6 μήνες συνδρομή 99€
✔ 8 μήνες συνδρομή 129€
✔10 μήνες συνδρομή 159€
✔12 μήνες συνδρομή 179€


Ο Δήμος Κιλκίς συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμοπαθείς της Αλβανίας

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Με πνεύμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς το δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας που επλήγη από τους σεισμούς, ο Δήμος Κιλκίς συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, 3:00 μ.μ.

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών 
Συνελήφθησαν χθες (28 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, μία 52χρονη ημεδαπή και ένας 27χρονος αλλοδαπός, διότι κατά την είσοδό τους στη χώρα, κατελήφθη η 52χρονη, να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει κρυμμένο στο όχημα που οδηγούσε τον 27χρονο, ο οποίος ήταν καταχωρημένος ως ανεπιθύμητος σε έδαφος SCHENGEN.

Επιστολή Κ. Κιλτίδη προς την Υπουργό Παιδείας

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Β. Κιλτίδης 
Ιατρός – Πρ. Βουλευτής,Υφυπουργός
Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω για μείζον ζήτημα λειτουργίας του νεοσύστατου Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Ο συστατικός νόμος υπ’ αριθμ.4610/2019 περιέχει το τερατούργημα της κατάργησης του τμήματος Αρχιτεκτονικής τοπίου Αν. Μακεδονίας – Θράκης. 

Ομιλία Γ. Γεωργαντά για την καλή νομοθέτηση

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, απηύθυνε χθες ομιλία στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών (ΚΕΦΙΜ) και το Ευρωπαϊκό Φιλελεύθερο Φόρουμ (ELF), για την καλή νομοθέτηση, με συμμετέχοντες τον πρ. Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, τον πρ. Πρόεδρο του ΣτΕ και Πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κωνσταντίνο Μενουδάκο και άλλους εκλεκτούς ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

"Σημαντική ημέρα για την κοινότητα Αξιούπολης..."

Δελτίο τύπου Τοπικής Κοινότητας Αξιούπολης
Αποδείξατε έμπρακτα την αγάπη σας για το χωριό και μέσα από την πρώτη εθελοντική δράση καταλάβαμε ότι είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε στην πολύπλευρη και ποικιλόμορφη ανάπτυξη του. 

Το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο 60ό επετειακό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Την πρώτη του παρουσία στο φετινό, επετειακό 60ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (31 Οκτωβρίου-10 Νοεμβρίου 2019) σημείωσε το νεοσύστατο Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που συμμετείχε στη διοργάνωση ως φιλοξενούμενο στο περίπτερο του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), στο πλαίσιο της Αγοράς του Φεστιβάλ.

Ο ΠΑΟΚ τιμά τους «υπανθρώπους», τιμά την Θεσσαλονίκη

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Ένας βλάκας, ο οποίος είναι και αθλητικός εισαγγελέας αποκάλεσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ «υπανθρώπους» σε σχόλιό του στο face book. Ξεκαθαρίζω ότι θεωρώ βλάκα εκείνον, ο οποίος βλέπει συνάφειες, εκεί που δεν υπάρχουν.

Τζίκας: Υποχρεωτική η διαμεσολάβηση με νέο νόμο, στις αστικές και εμπορικές διαφορές


O δικηγόρος Κωνσταντίνος Τζίκας* αναφέρθηκε στις 19-11-2019 μέσα από την εκπομπή "Δημότης online" του Παναγιώτη Κρινή (TV100) στις αλλαγές που επέρχονται στην δικαιοσύνη ύστερα από την κατάθεση νομοσχεδίου στην Βουλή για την υποχρεωτικότητα της διαμεσολάβησης στις αστικές και εμπορικές διαφορές.

Οι εθελοντές αιμοδότες εκπαιδευτικοί, δίνουν το αίμα τους...

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Η ΕΛΜΕ Κιλκίς  θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία στις 2 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 09.00 π.μ έως 12.30 στο Ν.Γ.Ν. Κιλκίς. Οι συνάδελφοι που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να δώσουν αίμα στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. και στο ΑΧΕΠΑ.