Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Συλλυπητήριο για τον θάνατο του Ανδρέα Μαυροκεφαλίδη

Ανακοίνωση Ακαδημίας Μπάσκετ ΚουΠα Κιλκίς
Ο Σύλλογος ΚουΠα αφού πληροφορήθηκε την είδηση του αιφνιδίου θανάτου του Ανδρέα Μαυροκεφαλίδη, πατέρα του φίλου και καταξιωμένου πανελληνίως Κιλκισιώτη καλαθοσφαιριστή Λουκά Μαυροκεφαλίδη, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την Τετάρτη 20-11-2019 και αποφάσισε:

Αφοπλίστηκε η υγειονομική βόμβα της οδού Μητροπόλεως 48 στο Κιλκίς

Άμεση υπήρξε η αντίδραση του Δήμου Κιλκίς, μετά από τη δημοσίευση στη Γνώμη του ρεπορτάζ "SOS: Υγειονομική βόμβα για όλη την πόλη του Κιλκίς και όχι μόνο" (Δείτε ΕΔΩ). Ειδικά συνεργεία καθάρισαν τα φρεάτια με αποτέλεσμα να μπορούν οι κάτοικοι της περιοχής να αναπνέουν πλέον ελεύθερα και τα διερχόμενα αυτοκίνητα να μη μπορούν να μεταφέρουν μικρόβια σε όλη την πόλη και όχι μόνο.
Ουφ... ανάσανα... λένε ευχαριστημένοι οι περίοικοι!

1ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά «Αργώ» στο Βόλο

Δελτίο τύπου 1ου Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά «Αργώ»
Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στο "1ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Αργώ" το οποίο θα διεξαχθεί το εορταστικό πενθήμερο 26 - 30 Δεκεμβρίου στον όμορφο Βόλο.

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 25 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή  20 Νοεμβρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Ανακοίνωση διανομής τροφίμων και προϊόντων ΤΕΒΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Η διανομή τροφίμων στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) για το 2019, που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους εταίρους Δήμος Κιλκίς, ΚΔΕΚ του Δήμου Κιλκίς και Δήμος Παιονίας της Π.Ε. Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί τις εξής ημέρες και ώρες:

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων και τους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 και από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού έως και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 27/21-11-2019) που ισχύει από σήμερα Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019.

Τι λέει το ΚΚΕ, για τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του Κιλκίς εξαιτίας της χθεσινής βροχόπτωσης

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Την Τετάρτη 20/11, εξαιτίας μίας ολιγόωρης βροχόπτωσης, το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού έγινε σχεδόν απροσπέλαστο σε πολλά του σημεία, ενώ ακόμα και δρόμοι που επισκευάστηκαν και υποτίθεται συντηρήθηκαν πριν μερικούς μήνες ήταν γεμάτοι «λίμνες» και «ποτάμια» με λασπόνερα. 

Πάμε όλοι μαζί στο Χριστουγεννιάτικο χωριό των Τρικάλων


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Πριν από 10 περίπου χρόνια εγκαταστάθηκα στην όμορφη μας πόλη, μικρή πόλη με καλοσυνάτους ανθρώπους. Πόλη με ιστορία με φυσικές ομορφιές γύρω της. Δυστυχώς όμως πάντα κάτι της έλειπε. Της έλειπε το κάτι, το καινοτόμο και διαφορετικό για να βγει από την αφάνεια.

Σποτ Ελληνικής Αστυνομίας, ενάντια στη βία κατά των γυναικών


25 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Έχεις φωνή, είμαστε μαζί σου.

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη

Δελτίο τύπου Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Συνάντηση εργασίας είχαν σήμερα ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης, Γεώργιο Στρατάκου. 

"Έβαψαν τη Βιβλιοθήκη Κιλκίς και τους ευχαριστούμε γι αυτό..."

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Ευχαριστούμε τον Δήμο Κιλκίς που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για τον εξωραϊσμό του περιβάλλοντος χώρου της βιβλιοθήκης. Συνεργείο του Δήμου έβαψε περιμετρικά το κτήριο και μας ανανέωσε ενόψει Χριστουγέννων!

«Το παγκάκι» με τον Γιώργο Κιμούλη και την Φωτεινή Μπαξεβάνη στις 27 Νοεμβρίου στο Κιλκίς



SOS: Η απογευματινή παράσταση για την παράσταση "Το παγκάκι" δεν θα πραγματοποιηθεί. Όσοι έχουν εισιτήρια για την απογευματινή μπορούν να έρθουν χωρίς κανένα πρόβλημα στη βραδινή παράσταση.
«Το παγκάκι» με τον Γιώργο Κιμούλη και την Φωτεινή Μπαξεβάνη στις 27 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς
Μετά από την sold out επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, «Το Παγκάκι» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Ο εμπαιγμός των Ελλήνων αγροτών συνεχίζεται...

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση στην δημόσια τηλεόραση, το νέο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση οδηγεί σε διπλασιασμό της ασφαλιστικής εισφοράς των αγροτών. Συγκεκριμένα, αύξηση της κατώτατης ασφαλιστικής εισφοράς στα 220 € τον μήνα από 114 € που είναι σήμερα, ενώ προεκλογικά η ΝΔ και ο ίδιος υποσχόταν γενναίες μειώσεις των ασφαλιστικών εισφορών. Δηλαδή, ένα ζευγάρι αγροτών θα κληθεί να καταβάλει 5.280 € το έτος, έναντι των 2.736 € που καταβάλει σήμερα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 21/11/2019, 10:00 π.μ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών 
Συνελήφθη χθες (20 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 26χρονος ημεδαπός, διότι αρχικά, σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης. 

Κάλεσμα ΕΛΜΕ Κιλκίς, για συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, υλοποιώντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Προέδρων των ΕΛΜΕ, της 2ης Νοέμβρη 2019, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής όλων των ΕΛΜΕ και των συναδέλφων, μονίμων και αναπληρωτών, στη μεγάλη Πανελλαδική Συγκέντρωση στην Αθήνα το Σάββατο 23 Νοέμβρη στις 12:00 στα Προπύλαια, με αιχμή το ζήτημα της μόνιμης και σταθερής δουλειάς, των μόνιμων διορισμών και των δικαιωμάτων των αναπληρωτών.