Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Με νέα μηχανήματα έργου από το πρόγραμμα ‘’Φιλόδημος ΙΙ’’ ενισχύεται ο Δήμος Κιλκίς

Δελτίου τύπου Δήμου Κιλκίς
Δύο νέα μηχανήματα έργου, ένα καλαθοφόρο ανυψωτικό και ένας ισοπεδωτής γαιών (γκρέιτερ) που φέρουν τη σφραγίδα του προγράμματος "Φιλόδημος ΙΙ" προστέθηκαν στον ανανεωμένο στόλο του Δήμου Κιλκίς. Η παραλαβή – παράδοσή τους πραγματοποιήθηκε σήμερα σε μια λιτή τελετή στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κιλκίς την οποία ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου Επιφάνιος Θεοδωρίδης.

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο του Δήμου Παιονίας λόγω έντονης βροχόπτωσης

Ανακοινώνεται ότι αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πολυκάστρου-Ευζώνων, λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων (πλημμύρα λόγω έντονης βροχόπτωσης) από 18.00 ώρα σήμερα (20 Νοεμβρίου 2019) και μέχρι την αποκατάσταση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί.

Ομιλία Ε. Αγαθοπούλου για την αναθεώρηση του Συντάγματος


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η κ. Αγαθοπούλου ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας πως ο βασικός λόγος για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε τη διαδικασία αναθεώρησης του συντάγματος στην προηγούμενη Βουλή ήταν «παράλληλα με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, να δημιουργηθεί και ο καταστατικός χάρτης για τη νέα εποχή, που θα λαμβάνει υπόψη τα διδάγματα από την περίοδο της κρίσης και θα θέτει όλα εκείνα τα εχέγγυα για την προστασία όλων των θεμελιωδών αρχών μιας σύγχρονης δημοκρατίας, θα θωρακίζει δικαιώματα, αλλά και θα εμβαθύνει ακόμη περισσότερο σε δημοκρατικές αρχές, που μπορούν να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη στη σχέση πολιτών και πολιτικής, αλλά παράλληλα και να μας προστατεύσουν από την επέλαση του νεοφιλελευθερισμού».

Καλά είναι στην υγεία του ο Τάσος Αβραμίδης

Καλά είναι στην υγεία του ο Τάσος Αβραμίδης, για τον οποίο ανακοινώθηκε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αγνοείται από την Δευτέρα και τον αναζητεί η οικογένειά του. Ο Τάσος εμφανίστηκε πριν από λίγη ώρα στον οικισμό της Αργυρούπολης από την οποία και κατάγεται. 

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς στους τελευταίους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς 
Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Θεσσαλονίκης οι τελευταίοι αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας για το 2019. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των αθλητών του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς και συγκεκριμένα συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία

Απλά μέτρα για ασφαλή οδήγηση σε βροχερές καιρικές συνθήκες

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς, ενημερώνουν
Με αφορμή τις βροχερές καιρικές συνθήκες που επικρατούν αναφέρονται πιο κάτω κάποια μέτρα που πρέπει να λαμβάνουμε κατά τις διακινήσεις μας στους δρόμους κάτω από βροχερές καιρικές συνθήκες. 

Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς, ενημερώνουν
20 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού...τα αυτονόητα δλδ δικαιώματα των παιδιών, που φτάσαμε στο σημείο να χρίζουν υπενθύμισης...

Η ψυχολόγος Ε. Φρεγγίδου μιλά για το Bullying, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, σας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας ομιλία με θέμα "Bullying" και ομιλήτρια την Έλλη Φρεγγίδου, M.sc. Ψυχολόγο Α.Π.Θ., Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt. 

Δείτε το νέο promo video της ΚουΠα Κιλκίς


Ανακοίνωση Ακαδημίας Μπάσκετ ΚουΠα Κιλκίς 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η φωτογράφιση αλλά και βιντεοσκόπηση των παικτών της ομάδας μας.  Σας παρουσιάζουμε τους παίκτες μας καθώς και το promo video της ΚουΠα Κιλκίς για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Αποτελέσματα προγράμματος ανάπτυξης μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων

Ανακοινώνεται ότι είναι διαθέσιμοι στο Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς:

Πέλλα: Συνελήφθη 45χρονος για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (19 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 45χρονος ημεδαπός, για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

Νίκη του Αίαντα Κιλκίς επί του Ζαφειράκη Νάουσας με 3-2

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με νίκη προχώρησαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι αθλήτριες Κ18 του Αίαντα που πάλεψαν απέναντι στην ομάδα της Νάουσας αλλά τελικά τα κατάφεραν. Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές ανατροπές. Τα κορίτσια παρά το νεαρό της ηλικίας τους εμφανίζονται βελτιωμένες σε κάθε αγώνα αλλά ακόμα έχουν να κάνουν βήματα στο κομμάτι της ψυχολογικής διαχείρισης ενός αγώνα.