Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

(Video) Κιλκίς: 1η Συνάντηση για το πρόγραμμα Erasmus "The love of reading"


1η Διακρατική Συνάντηση των συντονιστών και των βοηθών συντονιστών για το πρόγραμμα Erasmus "The love of reading", στο 3o Γυμνάσιο Κιλκίς, από 5 έως και 7 Νοεμβρίου 2019.

Σιωνίδης: «Έκαναν παραχωρήσεις χωρίς αντίκρισμα και τώρα ζητάνε και τα ρέστα»

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της 30ης Οκτωβρίου, για το θέμα αποδοχής του προγράμματος ένταξης πολυπολιτισμικού διαμεσολαβητή στο Κέντρο Κοινότητας του δήμου, που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018 και αφορά την ενεργοποίηση κάποιου, που γνωρίζει την Αραβική γλώσσα και κουλτούρα, προκειμένου να διευκολύνει την επικοινωνία των προσφύγων που έχουν προσωρινή άδεια παραμονής με τις δημόσιες υπηρεσίες, η μείζον αντιπολίτευση του δήμου Παιονίας με την καθοδήγηση του κ. Γκουντενούδη ψήφισε αρνητικά.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (4/11/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πετυχημένο το Προπονητικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν τις επιλογές τους, και το Σάββατο 2 Νοεμβρίου έλαβε χώρα η προπόνηση για παιδιά γεννηθέντα το 2007 και 2008, όπως επίσης και για τους 2009-2010.

"Συσκότιση" στο Κιλκίς, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019


Μια μουσικοθεατρική, χορευτική παράσταση στα πλαίσια των εορτασμών της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην πόλη του Κιλκίς. Από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς, με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς, της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας και της Ε.Α.Α.Ν. Στις 9 Νοεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Απόφαση του Δήμου Κιλκίς για την ενδεχόμενη εγκατάσταση προσφύγων στο ξενοδοχείο «ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ»

Ενημέρωση - λήψη απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς για την ενδεχόμενη εγκατάσταση προσφύγων στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ»
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, για το θέμα της Η/Δ, έδωσε το λόγο στο Δήμαρχο Κιλκίς κ. Κυριακίδη Δημήτριο, ο οποίος έθεσε υπόψη των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου το γεγονός ότι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Υπουργείο Εσωτερικών, ενημερώθηκε ότι υπάρχει πρόθεση να εγκατασταθούν πρόσφυγες στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ Α.Ε.» τις προσεχείς ημέρες.

Θερμά συλλυπητήρια για το θάνατο της Χάιδως Παπαδοπούλου

Ανακοίνωση  ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς 
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο της Παπαδοπούλου Χάιδως του Νικολάου θυγατέρα του συναδέλφου Παπαδόπουλου Νικόλαου. Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους αγαπητούς γονείς και στην οικογένεια της.

Προδόθηκε από τις δυνάμεις της και υπέκυψε - Ήττα της ΚουΠα στην Κατερίνη από το μαχητικό Βατανιακό


Του Γιάννη Σιταρίδη
(koupa basketball team manager)

Τα δυο πρόσωπα του Ιανού έκαναν την εμφάνισή τους και φέτος. Η ΚουΠα Κιλκίς ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο αλλά κακή, ασύνδετη, μονοδιάστατη, νευρική στο δεύτερο. Φυσικό επακόλουθο της ανισορροπίας αυτής ήταν και η ήττα με 86 – 72 από το Βατανιακό.

Παρατείνεται η ημερομηνία λήξης για την ανανέωση, και έκδοση των νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ (ΠΑΣΟ)

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (αρ. πρωτ. Δ12α/Γ.Π οικ. 50273/1466/ 1-11-2019): 

Τι λέει ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς, "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ" Δ. Αγαθόπουλος, για το προσφυγικό

Υπογράφει ο Δ. Αγαθόπουλος 
Επικεφαλής της  Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς, "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ"
Ο Δήμος Κιλκίς, με την ευκαιρία της πιθανής εγκατάστασης αριθμού προσφύγων σε ξενοδοχείο της Πικρολίμνης, πρέπει να συνταχθεί με την αναγκαία και δίκαιη απόφαση των δύο τελευταίων κυβερνήσεων για την άμεση αποσυμφώρηση των νησιών του ανατολικού Αγαίου προς την ενδοχώρα.

(Video) Ξενέλης: Υπό κατάληψη 4 σχολεία στο νομό Κιλκίς


Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς Γ. Ξενέλης, μιλά για τις καταλήψεις της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου 2019.

Γεμάτο το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου για τον ΑΕΤΟ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, τέσσερα τμήματα του Συλλόγου, (τμήμα των κοριτσιών γεννημένων 2009-2012, τμήμα αγοριών γεννημένων το 2006, τμήμα αγοριών γεννημένων το 2007 και τμήμα αγοριών γεννημένων το 2008) έδωσαν φιλικά με τον Αχιλλέα Τριανδρίας στο ΔΑΚ Τριανδρίας, όπου μετακινήθηκαν όλοι μαζί με λεωφορείο συνοδευόμενοι από προπονητές, διοίκηση και γονείς.

Παραχωρήθηκε κατά κυριότητα στο Δήμο Κιλκίς η Παλιά Νομαρχίας

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη δημόσια περιουσία Απόστολος Βεσυρόπουλος υπέγραψε σήμερα την παραχώρηση κατά πλήρη κυριότητα στο Δήμο Κιλκίς του Δημόσιου κτίσματος ΑΒΚ 433 (Ο.Τ. 469), εκτάσεως οικοπέδου 2.576,59 τ.μ. και διώροφο κτίσμα με υπόγειο συνολικής δομημένης επιφάνειας 1305 τ.μ. 

Η Πηνελόπη της Πολιτικής


Υπογράφουν οι:
Αναστασία Νικολοπούλου, Απόφοιτος Νομικής ΕΚΠΑ, Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο ΑΠΘ και
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος, Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας