Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

...Υπερδιπλάσιος χρόνος, για το μισό έργο...

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Παράταξης "Πράξεις για τη Μακεδονία"
Ο κ. Τζιτζικώστας, παρέδωσε σήμερα τμήμα περίπου 5 χιλιομέτρων, από τα 10,3 χιλιόμετρα, συνολικά, της Περιφερειακής Κατερίνης. Έργο, που δημοπρατήθηκε το 2012 και για το οποίο ο ίδιος δήλωνε στις 23/10/2013, κατά την διάρκεια ...επιθεώρησης, ότι θα παραδοθεί πλήρως στα τέλη του 2015! 

Ο Όμηρος Ταχμαζίδης εισηγείται το θέμα, "Σώμα, δημόσιος θηλασμός και γυναικεία χειραφέτηση"


Τα νέα του Δήμου Παιονίας (24/10/2019)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Μεγάλη η  αγανάκτηση για την κατασκευή παράπλευρων διοδίων στον κόμβο της ΠΑΘΕ στο Πολύκαστρο
Μεγάλη αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους κατοίκους και στην διοίκηση του δήμου Παιονίας η έναρξη των εργασιών για την κατασκευή παράπλευρων διοδίων στον κόμβο της ΠΑΘΕ στο Πολύκαστρο και μάλιστα χωρίς καμία ενημέρωση της δημοτικής αρχής από τον φορέα κατασκευής.

Τι λέει ο Γ. Φραγγίδης για το νομοσχέδιο "Επενδύω στην Ελλάδα"


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Η κυβέρνηση αυτή ήρθε στην εξουσία διακηρύσσοντας ότι βασικός άξονας του προγράμματός της και κυρίαρχη φιλοσοφία της για την ανάκαμψη της χώρας, είναι η ανάπτυξη.

Στο πιστοποιημένο Εργαστήρι Πληροφορικής του 2ου ΕΠΑΛ ο Δήμαρχος Κιλκίς


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Ο Δήμαρχος Κιλκίς παρέστη σήμερα, μετά από σχετική πρόσκληση, στην επίσημη τελετή έναρξης της λειτουργίας του Εργαστηρίου Πληροφορικής του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς ως πιστοποιημένου Εξεταστικού Κέντρου για πιστοποίηση της Πληροφορικής.

Τι λέει η Ε. Αγαθοπούλου για το νομοσχέδιο "Επενδύω στην Ελλάδα"


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου 
Στην τοποθέτηση της στην ολομέλεια η κ. Αγαθοπούλου εστίασε στο γεγονός ότι το παρόν αναπτυξιακό νομοσχέδιο είναι αναπτυξιακό μόνο στον τίτλο, καθώς θυμίζει σε πολλά τις μνημονιακές μεταρρυθμίσεις της ΝΔ και του φανατικότερου οπαδού των μνημονίων, του κ. Γεωργιάδη.

Ο Δρομείς Υγείας Κιλκίς στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και στη Ροδόπη

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου η Θεσσαλονίκη γιόρταζε με ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την γιορτή. Έτσι πολλά μέλη του συμμετείχαν και πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης μαζί με το πολύχρωμο πλήθος από όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό. 

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, ενόψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας, κατά το διάστημα από 25 έως 28 Οκτωβρίου 2019, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Το ανανεωμένο ΚΔΑΠ1 για τα μικρούλια του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος
Ο Οκτώβρης επιφύλασσε μια έκπληξη για τους μικρούς μαθητές του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος. Το ΚΔΑΠ 1, που βρίσκεται 21ης Ιουνίου 12 ανανεώθηκε ώστε να αποτελεί ένα ευχάριστο, ζωηρό αλλά και ταυτόχρονα ξεκούραστο περιβάλλον για μικρά μας παιδιά.

(Video) Κιλκίς: Διαμαρτυρία ΠΑΜΕ για το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο


Κιλκίς: Διαμαρτυρία ΠΑΜΕ για το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019, στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς και ώρα 7:00 μ.μ.

Φ. Αραμπατζή: Μια ιστορική ευκαιρία για την Ελληνική Αιγοπροβατοτροφία

Την ιστορική ευκαιρία, που έχει η ελληνική αιγοπροβατοτροφία να αποτελέσει τη δυνητική ατμομηχανή της εγχώριας αγροτικής οικονομίας συμβάλλοντας παράλληλα θετικά στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής αναλύει στο άρθρο της στον Κυριακάτικο «Ελεύθερο Τύπο» η κ. Φωτεινή Αραμπατζή.

ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ: Συλλυπητήρια για το σύντροφο Νίκο Μιχαηλίδη

Ανακοίνωση ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη το σύντροφο Νίκο Μιχαηλίδη, εκπαιδευτικό, μέλος του ΚΚΕ, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, στις 23 Οκτώβρη 2019, και εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, σε όλους τους συγχωριανούς του.

Ευχές για ονομαστική γιορτή Δημάρχου Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης θα δεχθεί ευχές από τους πολίτες για την ονομαστική του εορτή το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, μετά τον εκκλησιασμό, από τις 11:00 έως τις 13:00 στο γραφείο του στο δημοτικό κατάστημα Κιλκίς.

Σήμερα το απόγευμα η πληρωμή του 70% της προκαταβολής της βασικής ενίσχυσης έτους 2019, σε παραγωγούς του ν. Κιλκίς


Το 70% της προκαταβολής της βασικής ενίσχυσης έτους 2019, ανέρχεται σε 18.492.707,32 ευρώ και αφορά σε 9.391 δικαιούχους.

(Video) Δήμος και Επιμελητήριο Κιλκίς, τιμούν το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς


Δήμος και Επιμελητήριο Κιλκίς, τιμούν το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019.

Συλλυπητήρια ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς, για το θάνατο του Νικόλαου Μιχαηλίδη

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς
Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του συναδέλφου Μιχαηλίδη Νικόλαου που υπηρετούσε στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς -Εργαστηριακό Κέντρο. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12.30 μ.μ στην Κορομηλιά Κιλκίς.

(Video) Κιλκίς: Συνέντευξη τύπου για την ιστορική παράσταση "Συσκότιση"


Συνέντευξη τύπου για την ιστορική παράσταση "Συσκότιση", στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019.