Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

(Video) Ομιλία Β. Αγτζίδη στο Κιλκίς με θέμα, "Οι άγνωστες πλευρές της Μικρασιατικής καταστροφής"


Ομιλία Βλάση Αγτζίδη με θέμα, "Οι άγνωστες πλευρές της Μικρασιατικής καταστροφής", το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς, στις 7:30 μ.μ.

Τα νέα του Συλλόγου Γυναικών Παιονίας "Ευκράντη" (19/10/2019)

Υπογράφει η Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη
Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Παιονίας "Ευκράντη"
Σας καλούμε στην επετειακή εκδήλωση με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 που διοργανώνει ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με τον Δήμο Παιονίας, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 με ώρα έναρξης την 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.

107η Επέτειος Απελευθέρωσης της Γουμένισσας


Παρουσίαση του βιβλίου «Μνήμες που αντιστέκονται» του γιατρού - πρώην δημάρχου Πολίχνης Κώστα Θεοδωρίδη


Παρουσίαση του βιβλίου «Μνήμες που αντιστέκονται» του γιατρού - πρώην δημάρχου Πολίχνης Κώστα Θεοδωρίδη την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 και ώρα  11:30 π.μ. στο συνεδριακό κέντρο Δήμου Κιλκίς. 

Καπετάν Ράμναλης: Ημέρα μνήμης Μακεδονικού Αγώνα στο Ίσωμα Κιλκίς


"Μαθαίνουμε για τη διατροφή, γυμναζόμαστε, ζούμε υγιεινά στο ΚΔΑΠ Kinesis"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της για τις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Juniors, με τη διατροφή να βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας, αφού η 16η Οκτωβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα διατροφής. 

Η Coca Cola βάζει την Κρήτη πάλι στο στόχαστρο…

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Μέσα στον επικοινωνιακό ορυμαγδό τον οποίο δημιούργησε και συνεχίζει να δημιουργεί η επίθεση των ελληνικών επιχειρήσεων αναψυκτικών «Λουξ» (Πάτρα), «Βίκος» (Ιωάννινα) και «ΕΨΑ» (Βόλος) ενάντια στις αθέμιτες πρακτικές ανταγωνισμού της Coca Cola Hellas (του ελληνικού τμήματος της πολυεθνικής Coca Cola Ελληνικής Εταιρίας Εμφιαλώσεως [=3 Ε] με έδρα την Ελβετία, η οποία με τη σειρά της είναι υπεργολαβία σε 28 χώρες της αμερικανικής πολυεθνικής Coca Cola Company με έδρα την Ατλάντα των ΗΠΑ). 

Εγκαινιάστηκε το νέο Κτίριο Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 
Τα εγκαίνια του νέου Κτιρίου Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δυτική είσοδο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019,  ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.