Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

(Video) Κιλκίς: Ομιλία με θέμα, "Όρια στα παιδιά - Υπερβολή ή αναγκαιότητα;"


Ομιλία με θέμα, "Όρια στα παιδιά - Υπερβολή ή αναγκαιότητα;", στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019.

Εργασίες συντήρησης στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας

Εργασίες συντήρησης στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 έως την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 και από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019.

Υποσχόμενη απασχόληση η καλλιέργεια κάστανου στη Γρίβα και στην Καστανερή Παιονίας


Το ρεπορτάζ αυτό προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ενώ τη δημοσιογραφική επιμέλεια είχε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής κάθε "Μέρα Ελλάδα", Ελένη Καμπάκη.
Official Site: http://www.ert.gr/

Μάθε παιδί μου γράμματα…


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Αυτό άκουγα μια ζωή, όχι μόνο από το στόμα των δικών μου γονέων αλλά και πολλών γονιών τριγύρω μας. Ανθρώπων που μοχθούσαν στη ζωή, δούλευαν και προσπαθούσαν να προσφέρουν στα παιδιά τους το καλύτερο. Αυτούς τους ανθρώπους που στεκόταν στα πόδια τους χωρίς δεκανίκια, που επιθυμούσαν διακαώς να μορφωθούν αλλά τα οικονομικά δεν τους το επέτρεπαν.

Τον πρωθυπουργό εκπροσώπησε ο Γ. Γεωργαντάς στην Έδεσσα

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, εκπροσώπησε, σήμερα, τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις συνεορτασμού της 18ης Οκτωβρίου για την Απελευθέρωση της Έδεσσας από τους Τούρκους και Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα.

Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

Την 20η Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού της μνήμης του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και του εορτασμού της «Ημέρας της Αστυνομίας», θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις στις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας ως ακολούθως:

Πέλλα: Τον τσάκωσαν με 13 καναβουριές ύψους έως 3,7 μέτρων

Συνελήφθη χθες (17 Οκτωβρίου 2019) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 59χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή της Πέλλας, 13 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3,7 μέτρων, τα οποία και κατασχέθηκαν. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή  16 Οκτωβρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Ευζώνων

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευζώνων και τους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019.

Προγραμματική σύμβαση συντήρησης σχολικών μονάδων Πολυκάστρου και Αξιούπολης

Ανακοίνωση Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς, υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη και τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Κωνσταντίνο Σιωνίδη η Προγραμματικής Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες συντήρησης του Λυκείου Πολυκάστρου και 1ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης» προϋπολογισμού 34.224,00€.

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 21 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Τα νέα του Δήμου Κιλκίς (18/10/2019)

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Επίσκεψη αποστολής Δήμου Bistrita Ρουμανίας στο Δήμο Κιλκίς 
Πολυμελής αντιπροσωπεία εργαζομένων του Δήμου Bistrita (Μπίστριτσα) της Ρουμανίας επισκέφθηκε χθες το Δημαρχείο σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με την ταυτότητα και τις διοικητικές δομές του Δήμου Κιλκίς.

Οδηγίες για την εποχική γρίπη και τον αντιγριπικό εμβολιασμό 2019

Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:
“Η γρίπη ανήκει στα υποχρεωτικώς Δηλούμενα Νοσήματα που επιτηρείται και παρακολουθείται διαχρονικά στην Ελλάδα από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η επιτήρηση του νοσήματος γίνεται από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).