Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Χατζησάββας: "Αναμένουμε από την πλευρά της Αστυνομίας να πράξει τα δέοντα"

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζησάββας Γραμματέας Ν.Ε Κιλκίς Λαϊκού Συνδέσμου
ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα, «άγνωστοι» της νεολαίας των «Δημοκρατών» προξένησαν φθορές στα γραφεία της Τ.Ο της Χρυσής Αυγής στο Κιλκίς.

ΚΚΕ Κιλκίς: Να εγκριθούν τώρα όλα τα ολιγομελή τμήματα σε Νέο Αγιονέρι, Σ.Σ. Μουριών και Ευρωπό

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Το γεγονός ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας το δρόμο που της έστρωσε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει εδώ και ένα μήνα μαθητές και γονείς στον «αέρα» και δεν εγκρίνει τα ολιγομελή τμήματα σε τρία μεγάλα χωριά του Κιλκίς, επιβεβαιώνει ότι η «ανάπτυξη για όλους» του Πρωθυπουργού, δεν αφορά τις λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά της.

Καράογλου: "Ο Μακεδονικός Αγώνας αποτέλεσε ορόσημο για το Έθνος μας"

Στις εκδηλώσεις μνήμης που διοργάνωσε η δημοτική κοινότητα Επανομής του Δήμου Θερμαϊκού παρέστη σήμερα ο κ. Θεόδωρος Καράογλου για να τιμήσει την ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα.

Εκδηλώσεις του Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς

Υπογράφει ο Δημήτρης Αραμπατζής 
Πρόεδρος του Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς
Πέρασαν εκατό χρόνια από την ημέρα που ο Ελληνικός Στρατός αποβιβάστηκε στην Σμύρνη και ξεκίνησε η περιπέτεια που οδήγησε στην Μικρασιατική καταστροφή. 

Οικουμενικός Πατριάρχης: ''Η Εκκλησία της Ελλάδος έλαβε μία ιστορική απόφαση''

Αναφερόμενος στην χθεσινή αναγνώριση της Αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας - Τιμήθηκε η επέτειος των 800 ετών από την χειροτονία του Αγίου Σάββα, Αρχιεπισκόπου Σερβίας
Με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 800 ετών από την χειροτονία του Αγίου Σάββα, Αρχιεπισκόπου Σερβίας, από τον αοίδιμο Οικουμενικό Πατριάρχη Μανουήλ Α’ στη Νίκαια της Βιθυνίας, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, σήμερα, 13 Οκτωβρίου, Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Ζ’ Οικουμενικής Συνόδου, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, στον Πατριαρχικό Ναό, προκειμένου να τιμηθεί και από την Μητέρα Εκκλησία, η ευλογημένη αυτή επέτειος - σταθμός στις σχέσεις με την Αγιωτάτη Εκκλησία της Σερβίας.

Κούρδοι: Ένας ''απόκληρος'' μα περήφανος λαός που προσπαθεί δεκαετίες τώρα να γίνει κράτος

Υπογράφουν οι: Γιαννέλου Χριστίνα και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς*
Όλα τα κράτη έχουν έθνη, μα όλα τα έθνη δεν έχουν κράτη...
Το χθες...
Ποιο το ιστορικό υπόβαθρο της απαίτησης των Κούρδων για μια δική τους χώρα; Οι Κούρδοι, που δεν έχουν αποκτήσει ποτέ μόνιμη κρατική υπόσταση, προέρχονται από μια ορεινή περιοχή που διασχίζει τα σύνορα της Τουρκίας, της Συρίας, του Ιράκ και του Ιράν. Έγινε νύξη για τη δημιουργία μιας πατρίδας για τους Κούρδους στις αρχές του 20ού αιώνα, αλλά ποτέ δεν υλοποιήθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα. 

Ο Γ. Γεωργαντάς στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, εκπροσώπησε, σήμερα, τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και την Kυβέρνηση στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή  9 Οκτωβρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.