Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Το ΚΚΕ καταδικάζει τη νέα Τουρκική εισβολή στη Συρία

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Το ΚΚΕ καταδικάζει αποφασιστικά τη νέα, τρίτη κατά σειρά, στρατιωτική εισβολή τουρκικών στρατευμάτων στη Συρία.

(Video) Παρουσίαση του μυθιστορήματος "Ο χορός της μέλισσας" του συγγραφέα Πάνου Ιωαννίδη


Παρουσίαση του μυθιστορήματος "Ο χορός της μέλισσας" του συγγραφέα Πάνου Ιωαννίδη, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7:30 μ.μ.

Φραγγίδης: Δεν τιμούν τη Δικαιοσύνη οι κενές υπουργικές θέσεις


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωβρίου ο βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ., Γιώργος Φραγγίδης, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής κατά του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και το σκάνδαλο Novartis, τη στάση του ΚΙΝ.ΑΛ. τόσο για την εν λόγω συζήτηση και ψηφοφορία όσο και για την άποψη του κόμματος σχετικά με την παροχή δικαιώματος ψηφοφορίας στου Έλληνες του εξωτερικού.

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ομιλία Κ. Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος

Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας  κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, όταν πριν από περίπου 2,5 μήνες συναντιόμασταν ξανά στην ίδια αίθουσα το κλίμα ήταν πανηγυρικό. Είχε προηγηθεί η μεγάλη μας εκλογική νίκη και η αυτοδύναμη Κυβέρνηση είχε μόλις συγκροτηθεί κι έπιανε δουλειά. Ήταν όμως ταυτόχρονα κι ένα κλίμα ευθύνης. 

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου συνήλθαν τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα.

1.400.000,00 € για συντήρηση οδού από όρια νομού Θεσσαλονίκης – Πολύκαστρο - Εύζωνοι

Στις 07-10-2019 υπογράφηκε η σύμβαση υλοποίησης του έργου «Συντήρηση Π.Ε.Ο.1 από όρια νομού Θεσσαλονίκης – Πολύκαστρο - Εύζωνοι».

Συνελήφθησαν 2 άτομα στις Σέρρες για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (8 Οκτωβρίου 2019) το μεσημέρι μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαποί ηλικίας 59 και 55 ετών, για κατοχή κάνναβης.

Κιλκίς: Ήθελε να εισάγει παράνομα 120 λίτρα βενζίνης, αλλά οι αστυνομία είχε άλλη άποψη

Συνελήφθη χθες (8 Οκτωβρίου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 36χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει στη χώρα και να μεταφέρει 11 πλαστικά δοχεία τα οποία περιείχαν συνολικά 120 λίτρα βενζίνης και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τον Ελ. Χατζηλασκαράκη

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ταλαμπίρης 
Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Τα μέλη της σχολικής κοινότητας του 2ου 12/θ Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά την εταιρία «Φωτοθερμική» και τον κο Χατζηλασκαράκη Ελευθέριο για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά της δωρεάς και εγκατάστασης ενός κλιματιστικού μηχανήματος σε αίθουσα της Σχολικής Μονάδας.

Θεσσαλονίκη: 5η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «Θυμέλη»

Δελτίο τύπου Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 
Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  διοργανώνει την  5η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «Θυμέλη» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)  10.10 – 14.10.2019 και ώρα 20:00  με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Αγαθοπούλου: Ούτε κουβέντα για την "ταμπακιέρα" από τη ΝΟΔΕ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Στη δισέλιδη ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Κιλκίς, δε χώρεσε την άποψή της για την ορθότητα ή μη της κατατεθείσας ερώτησής μου για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης και ειδικότερα για την ένταξη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στην Α' Ζώνη.

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Κιλκίς στη διασταύρωση με την Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019.

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) τον Σεπτέμβριο 2019

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2019, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) τον Σεπτέμβριο 2019

Κατά τη διάρκεια του μήνα Σεπτεμβρίου του 2019, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 667 άτομα και ειδικότερα:

Μαθητές και καθηγητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στη Braila της Ρουμανίας

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, 6 μαθητές και 2 καθηγητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς ταξίδεψαν στη Braila της Ρουμανίας στα πλαίσια προγράμματος Erasmus “Be the change you want to see” και συγκεκριμένα στο σχολείο «Nikos Kazantzakis».