Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Κιλκίς: Επείγουσα ανάγκη για αίμα (Ο-)

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς 
Στέλεχος των Ένοπλων Δυνάμεων που υπηρετεί σε μονάδα της περιοχής ευθύνης του συνδέσμου του Κιλκίς χρειάζεται επειγόντως αίμα ομάδας (Ο-).

Αγαθοπούλου στην Επιτροπή Ισότητας της Βουλής: «Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή»


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, συνεδρίασε στη Βουλή η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με θέμα «Η διάσταση του φύλου στην επιχειρηματικότητα». 

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (30/9//2019)

Ζητείται οδηγός με δίπλωμα Γ' κατηγορίας έως 35 χρόνων από την εταιρεία "ΑΦΟΙ ΆΤΣΑΛΑ και ΣΙΑ Ε.Ε." στο Κιλκίς. ΤΗΛ. 6936750622 κ. ΝΙΚΟΣ.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (30/9/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Συνεχείς αγώνες
Περισσότεροι από 300 ποδοσφαιριστές βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς για φιλικούς αγώνες.

Πετυχημένοι οι αγώνες ορεινού δρόμου Κούπας 2019

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Tην Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι αγώνες ορεινού δρόμου Κούπας 2019 που συνδιοργάνωσαν ο πολιτιστικός σύλλογος Κούπας και ο Μ.Α.Σ Αετός Θεσσαλονίκης με την στήριξη του συνεταιρισμού διαχείρισης δάσους Κούπας και του ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας. 

Πρώτη επίσημη εμφάνιση του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στην πρώτη του επίσημη διασυλλογική αναμέτρηση, ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς γνώρισε την ήττα με σκορ 5-1 στα Γιαννιτσά, απέναντι στην τοπική ομάδα του Ο.Σ. Γιαννιτσών. Οι σκακιστές μας πάλεψαν για αρκετές ώρες, όμως στο τέλος λύγισαν απέναντι σε πολύ πιο έμπειρους αντιπάλους.

«Χρυσοί στέφανοι εκ Μακεδονίας» κοσμούν το Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς


Της Πάολας Χαραλαμπίδου
«Χρυσοί στέφανοι εκ Μακεδονίας» τιτλοφορείται η τελευταία έκθεση που φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς σε συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς και του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Πολύκαστρο: Τιμήθηκε η επέτειος της διάσπασης του Μακεδονικού μετώπου


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με την συμμετοχή αντιπροσωπειών από τις σύμμαχες χώρες του Α΄ παγκοσμίου πολέμου Γαλλίας, Ιταλίας, Μ. Βρετανίας, Ρωσίας και Σερβίας, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, τιμήθηκε η επέτειος της διάσπασης του Μακεδονικού μετώπου που οδήγησε στην συνθήκη ειρήνης του πολέμου.

3η Δεξιοτεχνία ΧΩΜΑ Κιλκίς 2019

Δελτίο τύπου Συλλόγου ΧΩ.Μ.Α. Κιλκίς
Για 3η συνεχή χρονιά o ΧΩ.Μ.Α. Κιλκίς διοργανώνει τον αγώνα Δεξιοτεχνίας Κιλκίς στα πλαίσια του 9ου γύρου του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος.
Η εντυπωσιακή διοργάνωση που κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος κόσμου στην είσοδο της πόλης τείνει να γίνει θεσμός και να καθιερώσει το Κιλκίς στον χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού.


Ίδρυση και εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του Δήμου Παιονίας

Υπογράφει η Αρτεμισία Μούτσου
Διευθύντρια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας
Στο Δήμο Παιονίας ιδρύθηκε Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) με έδρα τη Γουμένισσα. Το σχολείο θα λειτουργήσει για το σχ. έτος 2019-2020 στο κτίριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας, Ανατ. Ρωμυλίας 30.

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Κιλκίς καλύπτει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής

Ανακοίνωση Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Η ιατρική κάλυψη του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής που θα γίνει στο δασάκι του Λεβεντοχωρίου στις 4 και 5 Οκτωβρίου 2019, θα γίνει από τους Εθελοντές - Διασώστες ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Κιλκίς με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Μωυσίδη Γρηγόριο, (ορθοπεδικό χειρούργο- ιατρό τμημάτων εκτάκτων περιστατικών- ιατρό ΕΚΑΒ), με 2 ασθενοφόρα, 2 φορειοφόρα 4χ4 και οχήματα υποστήριξης, καθώς και με κινητή ιατρική μονάδα.

Πρόσκληση και πρόγραμμα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής στο Κιλκίς


Ανακοίνωση Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς σας προσκαλεί σε ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στο Κιλκίς. Ο λόγος, για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής, που θα γίνει στο δασάκι του Λεβεντοχωρίου 4 και 5 Οκτωβρίου. 

Εθνικισμός ή ενιστορισμός της σωτηρίας; (προσυνοδικές εξομολογήσεις)

†Ὁ Γουμενίσσης, Ἀξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Πολλές γνώμες και διαγνώμες δημοσιεύθηκαν δημοσίως για το Ουκρανικό. Ήδη έχουμε επανειλημμένες τοποθετήσεις ενόψει της Ιεραρχίας, εν αναμονή συζήτησης και για το ζήτημα αυτό. 

Αρχιερατικό μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κιλκίς Απόστολο

Ανακοίνωση Μητρόπολης Κιλκίς
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει προς του ευσεβείς ορθοδόξους χριστανούς ότι τὸ Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7:30 το πρωί, στὸν Ἱερὸ Ναὸ Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, θὰ τελεσθεῖ Aρχιερατικὴ Θεία Λειτουργία καὶ τὸ δεκαετές Μνημόσυνο τοῦ μακαριστοῦ Μητροπολίτου κυροῦ Ἀποστόλου Παπακωνσταντίνου υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εμμανουήλ και των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου και Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Τοποθέτηση Γ. Φραγγίδη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής

Τοποθέτηση Γ. Φραγγίδη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής
"Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Πριν μπω στο κυρίως θέμα, θα ήθελα να επισημάνω ότι έχουμε καθυστερήσει πολύ να συγκροτήσουμε τους Τομείς Εργασίας του Κόμματος. Συμβαίνουν πράγματα στην πολιτική ζωή του τόπου καθημερινά, πολλά και σημαντικά. Έπρεπε ήδη οι Τομείς να εργάζονται. Είναι δυσλειτουργικό, εφόσον απαιτείται η στενή συνεργασία κοινοβουλευτικών και κομματικών τομέων, να μην έχουμε ακόμα προχωρήσει στη συγκρότηση των κομματικών.

Κουρά π. Βασιλείου στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου

Δελτίο τύπου Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στην Πεντάλοφο Παιονίας 
«Αγκάλας πατρικάς, διανοίξαί μοι σπεύσον...» 
Ένα γεγονός χαράς σημάδεψε την ζωή στο Ιερό Κοινόβιο του Οσίου Νικοδήμου την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, μετά την Ακολουθία του Εσπερινού. Ένας νέος εγκατέλειψε τα πάντα για να κερδίσει το παν. Ο νέος με μαρτυρία Χριστού, μετά από δοκιμασία δύο και πλέον ετών, έλαβε το αγγελικό Σχήμα λαμβάνοντας το όνομα Βασίλειος. 

Παρουσίαση νέου προγράμματος LesMills RPM 81 New Release, στο Kinesis Gym Kilkis

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο RPM 81 (New Release).

Κάλεσμα ΠΑΜΕ Κιλκίς, για την απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου 2019

Κάλεσμα ΠΑΜΕ Κιλκίς
Απεργιακή Συγκέντρωση
Τετάρτη 2 Οκτώβρη – 10:30 π.μ. – Πλατεία Ειρήνης, Κιλκίς

Δράσεις Οκτωβρίου 2019, του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας "Ευκράντη"

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας "Ευκράντη"
Ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας "Ευκράντη", για το Οκτώβριο 2019, έχει προγραμματίσει τις παρακάτω δράσεις: