Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Τα πρωτοβρόχια κάνουν την εμφάνισή τους στο ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά, αφού τα φύλλα έχουν αρχίσει να πέφτουν και τα πρωτοβρόχια έκαναν την εμφάνιση τους. Έτσι, οι δραστηριότητες στα ΚΔΑΠ Kinesis for kids και Kinesis for juniors δε θα μπορούσαν παρά να επικεντρωθούν σε αυτά. 

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (27/92019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς 
Πλούσια δράση τη Κυριακή
Ποδοσφαιρική πανδαισία την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς, με αγωνιστική δράση για δώδεκα ομάδες της Ακαδημίας μας, και υποδοχή σε αυτές του Παύλου Μελά και του Α.Ο. Πολυκάστρου.

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 2 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Αθλητικό υλικό σε δημοτικά σχολεία του Δήμου Κιλκίς

Με μια συμβολική ενέργεια συνεόρτασε σήμερα ο Δήμος Κιλκίς μαζί με τους μαθητές των δημοτικών σχολείων την ευρωπαϊκή ημέρα σχολικού αθλητισμού, η οποία εναρμονίστηκε με την 6η κατά σειρά αντίστοιχη πανελλήνια διοργάνωση.

Κυριάρχησαν οι μικροί του Γ.Α.Σ. Κιλκίς, στον αγώνα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον λόφο Αγίου Γεωργίου ο 6ος ορεινός αγώνας Kilkis Trail, 22 χιλιομέτρων, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου παράλληλα με τον 4ο Δρόμο Υγείας Kilkis Run 4,8χμ. και τον Δρόμο Σπηλαίου 1000μ. παιδιών μέχρι 12 ετών. 

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου του νομού Κιλκίς

Στις 25-09-2019 υπογράφηκε η σύμβαση υλοποίησης του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Π.Κ.Μ. (Συνεχιζόμενο έργο 2013ΕΠ00800027)», Υποέργο «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε.Κιλκίς για τα έτη 2017, 2018 και 2019».

Συναντήσεις πολιτιστικών συλλόγων του δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου έγιναν κατά τόπους συναντήσεις στις δημοτικές ενότητες Αξιούπολης, Γουμένισσας, Ευρωπού και Πολυκάστρου μεταξύ των προέδρων και μελών των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου και της εντεταλμένης συμβούλου πολιτισμού του δήμου Παιονίας κ. Γαρυφαλλιάς Καρβουνιάρη. 

Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 6-8 χρονών: "Ο κρυμμένος θησαυρός μέσα μου..."

Ανακοίνωση Κέντρου Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς
Τι σχέση μπορεί να έχει ένα χρωματιστό ζωάκι που ψάχνει ποιος είναι με τη Λορέτα την ποντικίνα που θέλει τόσο πολύ να μάθει, να μάθει για τη ζωή; Γιατί οι μέλισσες μαζεύουν το νέκταρ; Πώς το σοφό ξωτικό του δάσους μπλέκεται στις ζωές μας; Σας καλούμε να έρθετε στο ΝΗΡΕΑ για να λύσουμε όλα αυτά τα μυστήρια και να ανακαλύψει ο καθένας το δικό του θησαυρό. 

(Video) Καλή σταδιοδρομία Χριστιάνα Καραγιαλλίδου


Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Κιλκίς: Γιορτή αποχαιρετισμού της περιθαλπόμενης Χριστιάνας Καραγιαλλίδου για την επιτυχία της να εισαχθεί στο τμήμα οικονομίας του Πανεπιστημίου Σερρών. Η γιορτή έγινε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ.

(Video) Συνέντευξη τύπου για τους Βαλκανικούς Αγώνες Ιππικής Αντοχής στο Κιλκίς



Κοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ο Ηρακλής Μπάσδρας ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και ο Σωτήρης Πατσιούρας Πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής, το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά στη χώρα μας στις 4-5 Οκτωβρίου στο Λεβεντοχώρι με τη συμμετοχή δέκα χωρών.

Εργασίες συντήρησης στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Καβάλας και στην 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Καβάλας (όρια νομού Καβάλας) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019.

Ιδού η Ρόδος για τους Δημότες Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Συγκροτείται στην Παιονία η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης
Σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/τεύχος Α΄/07.06.2010), όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 78 του N. 4555/18 (ΦΕΚ 133/19.07.2018 τεύχος Α’):