Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Η Φιλυριά Παιονίας τίμησε τα θύματα της

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με σεβασμό στην ιστορική μνήμη πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τους σφαγιασθέντες Φιλυριώτες του Πόντου των χωριών ΓΟΤΣΟΓΛΟΥ και ΤΕΡΕΚΙΟΪ, την Κυριακή 15-09-2019 στη Φιλυριά Παιονίας.

Κιλκισιώτικες επιχειρήσεις στην 84η Δ.Ε.Θ.

Το δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς στο πλαίσιο των συνεχών πρωτοβουλιών του για την ανάδειξη, την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και προβολής των τοπικών επιχειρήσεων, συμμετείχε στην 84η Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο 3 σταντ 11 με 93 τ.μ., η οποία πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, με τις παρακάτω επιχειρήσεις: 

Τμήματα στον πολιτιστικό σύλλογο "Ίριδα" Κιλκίς

Ο πολιτιστικός σύλλογος "Ίριδα" ανακοινώνει ότι για τη χρονική περίοδο 2019-2020 θα λειτουργήσουν τα τμήματα: Ζωγραφικής, Θεατρικού παιχνιδιού, Kεραμικής, Κρουστών, Μπάντας δρόμου και Δημιουργικής γραφής. Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 13 Σεπτεμβρίου.

Ερώτηση Ε. Αγαθοπούλου για την κατ' εξαίρεση έγκριση και λειτουργία ολιγομελών τμημάτων 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ειρήνης Αγαθοπούλου
Ερώτηση κατέθεσε στις 11 Σεπτεμβρίου 2019 η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου σχετικά με την επιλογή της κυβέρνησης να μην εγκρίνει την κατ' εξαίρεση λειτουργία ολιγομελών τμημάτων 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς. Το παραπάνω θέμα αφορά όλα τα ολιγομελή τμήματα πανελλαδικά τα οποία δεν έχουν πάρει έγκριση λειτουργίας και για τον λόγο αυτό έγινε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο τις προηγούμενες ημέρες. 

Έγινε το Προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Το πρώτο Προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Νομό Κιλκίς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς. 

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς τίμησε την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Υπογράφει ο Απόστολος Ν. Καραγιαννόπουλος 
Πρόεδρος της Εταιρείας Μικρασιατικών Σπουδών & Ερευνών Ευρωπού
Το 1998 η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε το νόμο 2645. Σύμφωνα με το πρώτο άρθρο του νόμου η 14η Σεπτεμβρίου κάθε έτους ορίστηκε «ως ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος».

Συγχαρητήριο στον Αντιπεριφερειάρχη και στους νέους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ)
Κύριε Αντιπεριφερειάρχη
Κυρία και Κύριε Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ), σας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων σας στις θέσεις του Αντιπεριφερειάρχη και των Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Σας Ευχόμαστε να έχετε μία γόνιμη και ιδιαίτερα αποδοτική θητεία θυμίζοντας σας το ευαίσθητο για την κοινωνία και τους πολίτες τομέα ευθύνης που καλείστε να υπηρετήσετε.

Περιγραφή ενός ταξιδιού στη Μόσχα, σε έμμετρη μορφή

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Παραθέτουμε την άκρως επιτυχημένη οκταήμερη εκδρομή (Από 24/6 έως 1/7/2019) του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς στην ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ και ΜΟΣΧΑ σε έμμετρη μορφή και ευχαριστούμε την συναδέλφισσα Πέτρογλου-Καμψιάδου Ξανθούλα για αυτήν την περιγραφή της εκδρομής μας. 

Συγκινήσου ρε... τι σου ζητάνε;


Του Μάκη Ιωσηφίδη
Μυστήριο τραίνο ο Μένιος. Από μικρό παιδάκι αντιδραστικός, δεν εννοούσε να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του και τώρα στα πενηνταφεύγα του, παντρεμένος με δυο κόρες συνεχίζει τα ίδια. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τα συναισθήματά του πρέπει να βγαίνουν ανάλογα με τη στιγμή που κάποιοι άλλοι επέλεξαν και όχι αυθόρμητα και πηγαία.

Με το δεξί ξεκινά η ΚουΠα Κιλκίς τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις


Του Γιάννη Σιταρίδη 
Το πρωτάθλημα θα αργήσει να ξεκινήσει. Στο μεταξύ οι αγώνες για το κύπελλο θα αποτελέσουν ένα πολύ καλό τεστ για τους προπονητές των ομάδων, προκειμένου να αντιληφθούν το επίπεδο ετοιμότητας των ομάδων τους, μέσα από μια σειρά παιχνιδιών (τέσσερα τον αριθμό αρχικά) που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και παιχνίδια προετοιμασίας. Έτσι και στο νέο ΔΑΚ Κιλκίς, η ΚουΠα Κιλκίς υποδέχτηκε την ομάδα του Άθλου Αλεξάνδρειας της οποίας και επικράτησε με 74 -71.

Εργασίες συντήρησης στην 67η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 67η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 και από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς στο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Λάρισας

Στο 3o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λάρισας σε διοργάνωση του Συλλόγου «Η Ανατολική Ρωμυλία» ν. Λάρισας, συμμετείχε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019.

(Video) Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στο Κιλκίς; Κι όμως!


Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στο Κιλκίς; Κι όμως!
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019.


(Video) Εσπερινός και Περιφορά Εικόνας της Αγίας Σοφίας στον Καμπάνη Κιλκίς


Εσπερινός και Περιφορά Εικόνας της Αγίας Σοφίας στον Καμπάνη Κιλκίς, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019.