Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Μήνυμα Κ. Πουντζουκίδη για την ημέρα μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής

Υπογράφει ο Κ. Πουντζουκίδης
Αντιδήμαρχος Κιλκίς
Μία από τις πιο θλιβερές επετείους της Ελληνικής Ιστορίας είναι αυτή της κατάρρευσης του μικρασιατικού μετώπου . Αυτή οδήγησε στην συντριβή και τον ξεριζωμό χιλιάδων Ελλήνων από την μικρασιατική γη. 

Δράσεις Θρακικής Εστίας Κιλκίς στη σεζόν 2019-2020


Για φαντάσου… πόσο μαγικός είναι ο χώρος της βιβλιοθήκης!


Έληξε με μεγάλη επιτυχία η καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης.
Γράφει η Χαρούλα Καραμπίδου
Αντιπρόεδρος εφορευτικού συμβουλίου Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Οι πολιτιστικοί οργανισμοί μεταξύ των οποίων και οι βιβλιοθήκες, επαναπροσδιορίζοντας το ρόλο τους και επιδιώκοντας να προσελκύσουν ένα ευρύτερο κοινό , προσφέρουν εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές υπηρεσίες, δημιουργώντας αμφίδρομη επικοινωνία με τον επισκέπτη, ενσωματώνοντάς τον στις δράσεις τους και προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες.

Για λίγες μέρες ακόμη 60% εκπτώσεις στο 'Χαρμόσυνο" Κιλκίς


Πετυχημένο και το 5ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου  "Άθλου Κιλκίς"
Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον 5ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών με Αγώνες θεάματος Kick Boxing – Tae Kwon Do – Karate από τον Αθλητικό Σύλλογο "Άθλος Κιλκίς" σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς και την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.) ως μια από τις αθλητικές δράσεις που πραγματοποιούνται εντός της έκθεσης της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς.

Ζατζησάββας: "Μια ζωή υποσχέσεις..."

Υπογράφει ο Χ. Χατζησάββας
τ. βουλευτής ν. Κιλκίς
Την νύχτα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2019 οι «γνωστοί-άγνωστοι» βάνδαλοι του Κιλκίς, εισέβαλαν στα γραφεία που στεγάζεται η Τ.Ο της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της πόλης και έγραψαν στους τοίχους των γραφείων απειλητικό μήνυμα «Φασίστες θα σας σφάξουμε».

Κενά εκπαιδευτικών στα σχολεία του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κιλκίς ζητεί την άμεση κάλυψη όλων των λειτουργικών κενών στα σχολεία του Νομού Κιλκίς με πρόσληψη αναπληρωτών ώστε να ξεκινήσει απρόσκοπτα η νέα σχολική χρονιά.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν στη θεσσαλονίκη 45χρονο για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη σήμερα (15 Σεπτεμβρίου 2019) τα ξημερώματα σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 45χρονος ημεδαπός, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή συνολικά 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 έως 4,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

(Video) Κιλκίς: Παρουσίαση της περιοδικής έκθεσης "Μορρυλίων Πόλις"


Η παρουσίαση της περιοδικής έκθεσης "Μορρυλίων Πόλις", έγινε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019. Η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς κ. Γ. Στρατούλη μιλά στη Γνώμη για την αρχαία Μόρρυλο, μία αρχαία μητρόπολη στην πεδιάδα της Κρηστωνίας με φημισμένο "Ιερό του Ασκληπιού". (Περιοχή του οικισμού Άνω Απόστολοι του Δήμου Κιλκίς).

Επιλογή μουσικών οργάνων για μικρούς σπουδαστές, στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Φωτογραφία αρχείου
Ανακοίνωση
Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Από τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη 2019, αλλάζει η ώρα λειτουργίας των εγγραφών στο Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 2.30 μ.μ. - 8.30.  Επίσης για τη Δευτέρα στις 5.00 μ.μ. έχει οριστεί το ραντεβού των μικρών σπουδαστών για την παρουσίαση των εγχόρδων οργάνων βιολιού και βιολοντσέλου από τους διδάσκοντες καθηγητές των αντίστοιχων οργάνων. 

(Video) Αγώνας μπάσκετ ΚούΠα Κιλκίς vs Άθλος Αλεξάνδρειας


Ο Αγώνας μπάσκετ ΚούΠα Κιλκίς vs Άθλος Αλεξάνδρειας, έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019.