Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Το προσωπικό στοίχημα του Γ. Γεωργαντά

Προσωπικό στοίχημα φαίνεται να αποτελεί για τον Κιλκισιώτη Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά η ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου στο Κιλκίς. Εξού και οι ουκ ολίγες αναφορές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, περί προσωπικής καταλυτικής συνδρομής του στο θέμα. 

(Video) Την ανέγερση δικαστικού μεγάρου στο Κιλκίς, ανακοίνωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης



Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Την πρόθεση του Υπουργείου Δικαιοσύνης ώστε «το Κιλκίς να αποκτήσει ένα Δικαστικό Μέγαρο αντάξιο και της πόλης και του νομού», ανακοίνωσε σήμερα κατά την επίσκεψή του στο Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτρη Κυριακίδη, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας. Νωρίτερα, ο Υπουργός είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το Πρωτοδικείο, το Ειρηνοδικείο και την Εισαγγελία Κιλκίς ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις απαξιωμένες, όπως τις χαρακτήρισε, δομές απονομής της δικαιοσύνης στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς.

Μέρα χωρίς αυτοκίνητο στο Κιλκίς


Κωστίκας: Εσύ κ' είπες με να παίρω υδατάνθρακας;


Το νέο Video των αθλητών του Kilkis Run 2019, Γιωρίκα και Κωστίκα.

Πανηγύρισε την Ανακομιδή των Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου η ομώνυμη Ιερά Μονή του Κιλκίς

Μέσα σε κλίμα ευφροσύνης και πνευματικής χαράς, πανηγύρισε η Ιερά ανδρώα Μονή του Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς την εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του σύγχρονου Αγίου της Ορθοδοξίας Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού του εν Αιγίνη.

Θέσεις εργασίας στην ELVIAL SA (13/9/2019)


Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει διανομή, την Τρίτη 17-09-2019 και την Τετάρτη 18-09-2019 και ώρα 10:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ. πίσω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3) στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ, τα εξής είδη:

Γρίβα: Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Ανακοίνωση κατοίκων Γρίβας Παιονίας
Όσοι από τους κατοίκους επιθυμούν την επαναλειτουργία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας και την συµµετοχή τους ως µέλη, τους καλούμε να προσέλθουν στις 22 Σεπτεµβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.µ. στη στέγη του Συλλόγου.

(Video) Πυρκαγιά στον οικισμό Μύλοι Καμπάνη Κιλκίς


Πυρκαγιά στον οικισμό Μύλοι Καμπάνη Κιλκίς, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019.