Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Γιορτή εθελοντών στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Το προσωπικό και το Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς, τους εθελοντές μας, για την καθοριστική συμβολή σας στην υλοποίηση της φετινής Καλοκαιρινής Εκστρατείας, με τίτλο ‘’Βουτιά στα βιβλία’’. 

Ο Δήμαρχος Κιλκίς σε αγιασμούς σχολείων

Ευχές για μια δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη χρήσιμα εκπαιδευτικά εφόδια και όμορφες εμπειρίες στο ταξίδι αναζήτησης της γνώσης, έδωσε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επισκεπτόμενος σήμερα σχολικές μονάδες της πόλης του Κιλκίς.

Τι λέει η Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς για τη νέα Σχολική Χρονιά

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς 
Σήμερα χτύπησε το πρώτο κουδούνι για εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες του νομού μας, οι οποίοι με νέα ορμή, διάθεση και όνειρα, ξεκινούν τη νέα σχολική χρονιά. Έτοιμοι να επιτύχουν νέους στόχους σε διάφορους τομείς της ζωής τους, στα μαθήματα, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στις τέχνες και αλλού.

Ευχές Βεργίδη για την νέα σχολική χρονιά

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι στους μαθητές και τις μαθήτριες μας, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, υγεία και ψυχική δύναμη στον δύσκολο, αλλά και γεμάτο προκλήσεις δρόμο τους.
Στους μεγαλύτερους μαθητές μας εύχομαι καλή επιτυχία στην προετοιμασία τους και στην κατάκτηση των στόχων τους. Με τον τρόπο αυτό, θα γίνουν ζωντανό παράδειγμα για τους νεότερους συμμαθητές τους, αλλά και θα θέσουν τις ισχυρές βάσεις για την προκοπή της πατρίδας μας.
Καλή δύναμη.


Γιορτή υποδοχής σχολικής χρονιάς για παιδιά

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Μέσα σε κλίμα γιορτής και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου η καθιερωμένη πλέον γιορτή υποδοχής σχολικής χρονιάς για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.
Το τοπικό τμήμα ΕΕΣ με αυτή τη μοναδική και ξεχωριστή δράση αλληλεγγύης, υποδέχτηκε 70 παιδιά διαφόρων ηλικιών χαρίζοντας τους χαρά, αισιοδοξία και θέληση για μάθηση προσφέροντας στο καθένα χωριστά σχολικές τσάντες, τετράδια και όλα τα απαραίτητα είδη που θα είναι χρήσιμα για τη νέα σχολική τους περίοδο. 

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει για το ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis 
Οι μέρες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πλησιάζουν και τα παιδιά του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Junior αποχαιρετούν σιγά σιγά το καλοκαίρι φτιάχνοντας τις τελευταίες καλοκαιρινές κατασκευές τους και υποδέχονται το φθινόπωρο φτιάχνοντας εντυπωσιακές σχολικές τσάντες από πολύχρωμα χαρτόνια.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (11/9/2019)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Το παιχνίδι ξεκίνησεΗ αναμονή τελείωσε και η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς. Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου το Αθλητικό Κέντρο της Ακαδημίας γέμισε από παιδιά, κάτι που ικανοποίησε τους υπεύθυνους και τους προπονητές, καθώς είναι η πιο ισχυρή ανταμοιβή για την δουλειά των είκοσι ετών που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Ενημερωτικά φυλλάδια μοίρασαν αστυνομικοί σε γονείς και μαθητές


Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας μοίρασαν σήμερα (11 Σεπτεμβρίου 2019) το πρωί αστυνομικοί, σε μικρούς μαθητές και γονείς κατά την προσέλευση τους στα σχολικά συγκροτήματα της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Πέλλας, της Πιερίας, των Σερρών και της Χαλκιδικής.

Δείτε Video από τον αγιασμό της σχολικής χρονιάς 2019 - 2020, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Αγιασμός σχολικής χρονιάς 2019 - 2020, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019.

Δείτε Video από τον αγιασμό σχολικής χρονιάς 2019 - 2020, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Αγιασμός σχολικής χρονιάς 2019 - 2020, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019.

Μήνυμα Ε. Αγαθοπούλου για την έναρξη των σχολείων

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
"Σχολείο σημαίνει μόρφωση χωρίς φραγμούς. Για τους πλούσιους, τους φτωχούς, τους πρόσφυγες, τους Ρομά, τους Έλληνες, τους μετανάστες. Σχολείο σημαίνει κοινωνικοποίηση και όχι κατήχηση. Σχολείο σημαίνει γνώση και όχι αποστήθιση. Σχολείο σημαίνει αλληλεγγύη και συντροφιά και όχι bullying και χλευασμός. Θέλουμε ανοιχτά σχολεία για όλα τα παιδιά. Θέλουμε ποιοτική εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) τον Αύγουστο 2019

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Αύγουστο του έτους 2019, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) τον Αύγουστο 2019

Κατά τη διάρκεια του μήνα Αυγούστου του 2019, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 781 άτομα και ειδικότερα: