Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Η κωμωδία "Οι Πρώην", στο δημοτικό σινεμά Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Την Πέμπτη 22 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ συνεχίζουμε τις προβολές στο δημοτικό κινηματογράφο Δημήτρης Ζωηρός” με την κωμωδία "Οι Πρώην".

Ενημερωτική καμπάνια για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Με στόχο την καλλιέργεια σωστής οδικής κουλτούρας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, από τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίζεται η προσπάθεια ενημέρωσης των οδηγών, αλλά και των στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων και της αυξημένης αστυνομικής παρουσίας.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (19/8/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Απαιτητική χρονιά για την «Μίλαν»
Την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της ΕΠΣ Μακεδονίας, θα έχει το τμήμα «Μίλαν» (γεν. 2005-2006) του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Εργασίες συντήρησης στην 67η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 67η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου «Μακεδονία» και στους κλάδους σύνδεσής της από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 και την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019, στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ενοικιάζεται διώροφο νεοκλασικό κτίριο στο Κιλκίς

Ενοικιάζεται διώροφο νεοκλασικό κτίριο με η χωρίς τον εξοπλισμό του κατάλληλο για κάθε είδους επιχείρηση πιο ειδικά για καφέ (Καλούδη 3, Κιλκίς, πρώην Ερωδιός). Πληροφορίες 6936747702

Ε. Αγαθοπούλου: Ερώτηση στη Βουλή για την καταβολή αποζημίωσης στους καπνοπαραγωγούς

Δελτίο τύπου Ειρήνης Αγαθοπούλου
Η βουλεύτρια νομού Κιλκίς, Αγαθοπούλου Ειρήνη – Ελένη, συνυπέγραψε μαζί με άλλους έντεκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με την καταβολή αποζημίωσης καπνοπαραγωγών όλης της χώρας για ζημίες εσοδείας 2018, που δεν καλύπτονται ασφαλιστικά από τον ΕΛ.Γ.Α., αλλά καταλαμβάνονται από τον Κανονισμό deminimis.

Η Ε. Αγαθοπούλου, Α΄ Αντιπρόεδρος στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

Δελτίο τύπου Ειρήνης Αγαθοπούλου
Μετά τη συγκρότηση σε σώμα της Βουλής που προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, συστάθηκαν οι επιτροπές της Βουλής, οι οποίες ασχολούνται με το νομοθετικό έργο, τον κοινοβουλευτικό έλεγχο καθώς και με ειδικά θέματα κατά περίσταση.

(Video) Επισκεπτόμαστε τον κήπο της Νίκης Βασιλειάδου στην Άνω Ποταμιά Κιλκίς


Επισκεπτόμαστε τον κήπο της Νίκης Βασιλειάδου στην Άνω Ποταμιά Κιλκίς, την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019.

Κατάργησαν το ακαδημαϊκό άσυλο για να αλωνίζουν στο πανεπιστήμια οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Σαν τον κλέφτη μέσα στο κατακαλόκαιρο και η αυτή η κυβέρνηση έφερε πολυνομοσχέδιο που μέσα περιείχε νόμο για την κατάργηση του ακαδημαϊκού ασύλου. Το έκανε αυτό γιατί φοβόταν και ήθελε να αποφύγει τις αντιδράσεις του οργανωμένου φοιτητικού κινήματος, της νεολαίας και εργαζομένων.

Στον απόηχο της νέας δομής του κράτους: Ερασιτεχνισμοί ολκής, κακοτεχνίες ή κάτι άλλο;

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή ΑΠΘ, π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και π. βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Θεσσαλονίκης
Παρακολουθούμε με προσοχή τις νέες αντιλήψεις περί οργάνωσης-διοίκησης του κράτους και των υπουργείων που εισήγαγε η κυβέρνηση καταμεσής του Καλοκαιριού. Από την άλλη βέβαια προσπαθούμε να κατανοήσουμε το νόημα και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν πρακτικές με σκοπό την υπερσυγκέντρωση των εξουσιών του πρωθυπουργού στο πλαίσιο της αλλαγής της κυβερνητικής κουλτούρας στο υπό εξέταση θέμα.

5ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών «Εν Αρχή» στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Σας προσκαλούμε στο 5ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών με την ονομασία «Εν Αρχή» στο Κιλκίς. Ο αθλητικός σύλλογος Άθλος Κιλκίς θέλοντας να συμβάλει στην εξέλιξη και διάδοση των πολεμικών τεχνών διοργανώνει το 5ο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών «Εν αρχή» στην ετήσια Εμπορική Έκθεση του Κιλκίς στις 08 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Κυριακή.

Η ταινία “Γάτος ο Φευγάτος” στο δημοτικό σινεμά Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Με την ταινία “Γάτος ο Φευγάτος” για τους μικρούς μας φίλους συνεχίζουμε τις προβολές στο θερινό σινεμά την Τρίτη 20 και Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019 στις 9.30 το βράδυ.