Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Επιστροφή της Εθνικής Ομάδας Μουάιτάι από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Πηγή: https://www.pmf.gr
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2019 που διεξήχθη μεταξύ 22 και 28 Ιουλίου στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Ηλεκτρονικά τιμολόγια και βιβλία για τις επιχειρήσεις

Γράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης
Προέδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς
Ως Ηλεκτρονική Τιμολόγηση (e-Invoicing) ορίζεται η ανταλλαγή ψηφιακών τιμολογίων μεταξύ δύο ή περισσότερων οντοτήτων (επιχειρήσεων, δημοσίου, φυσικών προσώπων) που εμπλέκονται σε μια εμπορική συναλλαγή. Ο όρος δεν αφορά μόνο την έκδοση και την λήψη ψηφιακού παραστατικού, αλλά και την αυτοματοποίηση του συνόλου των διαδικασιών που το αφορούν, από την αρχειοθέτηση και ανάκτηση του έως τη διαχείριση των διαφωνιών που μπορεί να προκύψουν.

Νέα επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, η Μαρία Αντωνίου

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, τοποθετείται η Μαρία Αντωνίου.
Στόχος είναι το Γραφείο Πρωθυπουργού της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει ουσιαστικό ρόλο και περιεχόμενο, όχι μόνο για την επαφή με τους πολίτες και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης, αλλά σε συνεργασία με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης και τις αυτοδιοικητικές αρχές να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής και την προβολή του brand Μακεδονία.

Αναλυτική προκήρυξη αγώνων Kilkis Trail και Kilkis Run 2019


Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, με τη στήριξη του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, διοργανώνει τον 6ο Ορεινό αγώνα Kilkis Trail 22 χλμ., τον 4ο Δρόμο Υγείας - Δυναμικού Βαδίσματος Kilkis Run 4,8 χλμ. και τον Δρόμο Σπηλαίου 1.000 μ. παιδιών.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς

Ζητούνται άτομα για εργασία πλήρους απασχόλησης, με προϋπηρεσία στην πώληση ένδυσης - υπόδησης και γνώσεις διαχείρισης ταμείου, σε κατάστημα VOI & NOI στο Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ.

Η ταινία “Το Τετράγωνο” στο θερινό σινεμά του Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ μια αστεία, πρωτότυπη και κυρίως πικρόχολη σάτιρα για το “πολιτικά ορθό” της κοινωνίας του καθωσπρεπισμού που βραβεύτηκε με τον Χρυσό Φοίνικα στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών σας περιμένει στο θερινό μας σινεμά.

Διδασκαλία ρυθμολογίας από τον Κώστα Αναστασιάδη στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
H M.K.E. TEXNH Kιλκίς προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να βιώσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία με τον κορυφαίο δεξιοτέχνη και φίλο της, Κωστή Αναστασιάδη.

Συνελήφθησαν 4 άτομα στη Χαλκιδική για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση κοκαΐνης

Συνελήφθησαν χθες (6 Αυγούστου 2019) τα ξημερώματα στη Χαλκιδική, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 4 άτομα, για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση κοκαΐνης.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 54χρονο για εκκρεμές σε βάρος του ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη στις 6 Αυγούστου 2019 το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 54χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης Ανακρίτριας των Αθηνών, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και μαστροπεία.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από Πέμπτη 8 έως και την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 15/ 07-08-2019) που ισχύει από αύριο Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 έως και την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019.

Πρόγραμμα 44ων Θεοτοκείων 2019 Γουμένισσας

Σάββατο 10-08-2019
21:00 “40 χρόνια Άγιος Τρύφων Γουμένισσας… από την πρόβα στην σκηνή’’. Συμμετοχή του Π.Σ Άγιος Τρύφων στα 44α Θεοτόκεια Γουμένισσας
(Κεντρική πλατεία Θάνου Ζελέγκου)