Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Η ταινία “Τι Θα Πει ο Κόσμος - What Will People Say” στο δημοτικό σινεμά Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Την Πέμπτη 1 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ μια ταινία ξεχωριστή, ιδιαίτερη, συνταρακτική με τίτλο “Τι Θα Πει ο Κόσμος - What Will People Say”

Ευχαριστήριο προς τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, ευχαριστεί τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Γεώργιο Γεωργαντά, για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση του θέματος έλλειψης Ιατρού, που παρουσιάστηκε στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου μας. 

Το 45ο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, στη Θεσσαλονίκη


Δελτίο τύπου ΚΝΕ-Οδηγητή
Το 45ο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, θα ανοίξει τις πύλες του στη Θεσσαλονίκη, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, στις 12-13-14 Σεπτέμβρη.

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά, με εκπροσώπους της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

Δελτίο τύπου Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) κ. Θεόδωρο Γκοτσόπουλο και με τον Διευθυντή Οικονομικής Ανάπτυξης, Οργάνωσης και Περιβάλλοντος της Εταιρίας, κ. Γιάννη Γούπιο, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη του «Προγράμματος Αναδιοργάνωσης και Λειτουργικού Εκσυγχρονισμού των 325 Δήμων και 13 Περιφερειών».

Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς: "Ανάγκη και δικαίωμα για όλα τα παιδιά η Προσχολική Αγωγή"

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς
Για ακόμα μία χρονιά, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους δικαιούχους των voucher για τους παιδικούς σταθμούς, έρχονται στην επιφάνεια οι τεράστιες ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν σε όλο το φάσμα του χώρους της Προσχολικής Αγωγής στο Δήμο Κιλκίς.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (29/7/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Όλο το Καλοκαίρι Κολύμβηση
Μπαίνουμε αισίως στον τελευταίο μήνα του φετινού Καλοκαιριού και τα μαθήματα Κολύμβησης στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στις θερμαινόμενες πισίνες και στις ασφαλείς μας εγκαταστάσεις. 

Τάδε έφη Κώστας Σιωνίδης για τη νέα διοίκηση του δήμου Παιονίας

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου η παράταξη μας « Παιονία της Προόδου» κατέγραψε μια σημαντική νίκη, από την πρώτη μάλιστα Κυριακή, που μας έδωσε και εντολή διοίκησης για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο και την πλειοψηφία των εδρών στην σύνθεση του επόμενου δημοτικού συμβουλίου.

"ΚουΠα" Κιλκίς: Εις το επανιδείν Συμεών Παπαδόπουλε

Δελτίο τύπου Α.Π.Σ. "ΚουΠα" Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. "ΚουΠα" Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον πρώην προπονητή του Συμεών Παπαδόπουλο. O Συμεών Παπαδόπουλος ήταν μαζί μας από την πρώτη μέρα της τριετούς μας παρουσίας σαν προπονητής στην Ακαδημία μας, προσφέροντας με όλες του τις δυνάμεις ότι καλύτερο είχε για την πρόοδο του Συλλόγου.

Πετυχημένη και η 4η γιορτή Καλαμποκιού στο Σ. Σ. Μουριών Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού δήμου Κιλκίς
Η 4η γιορτή Καλαμποκιού πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 21 Ιουλίου στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Μουριών παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Άννας Δημάκη, η οποία στον χαιρετισμό της κατέθεσε την ευχαρίστηση της για τη γιορτή που έγινε θεσμός χάρη στην αγάπη, την συμμετοχή και την υποστήριξη του κόσμου.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία και στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας) από το λιμάνι Θεσσαλονίκης στη Σιάτιστα Κοζάνης.

Πωλείται επιχείρηση κομμωτηρίου στο κέντρο του Κιλκίς

Πωλείται επιχείρηση κομμωτηρίου (λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων) στο κέντρο του Κιλκίς, με εικοσαετή λειτουργία και σταθερή πελατεία με το κλειδί στο χέρι και χαμηλό ενοίκιο. 
(Ώρες επικοινωνίας από 9:00 έως 14:00 και 17:00 έως 21:00)
Τηλ. επικοινωνίας: 6977936149


Αναγγελία γάμου Σταύρου Παπαδόπουλου και Nicole Krause

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος του Ευσταθίου και της Μαρίας που γεννήθηκε στο Κιλκις και κατοικεί μόνιμα στο Essen της Γερμανίας και η Nicole Krause του Uwe Gerlich και της Evelyn Renate Krause που γεννήθηκε στο Essen της Γερμανίας και κατοικεί μόνιμα στο Essen της Γερμανίας πρόκειται να παντρευτούν στο Essen της Γερμανίας τον Αύγουστο του 2019.

"Αλί δεν είχα δικαίωμα να ρωτήσω για σένα... συγγνώμη από τη χώρα του Ιπποκράτη"

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Δεν ξέρω άμα είναι το νέο δόγμα των «αρίστων» αυτό, της νέας κυβέρνησης της Ν.Δ, οτιδήποτε δεν μας αρέσει θα πατάσσεται με την αστυνομική καταστολή. Έτσι αντιμετωπίστηκα από τον πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Πιερίας και γιατρού παθολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης τον κύριο Ηρακλή Τσανικίδη.

Η ταινία "Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού", στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Κιλκίς και ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Οι επιθυμίες των μικρών μας φίλων εξακολουθούν να βρίσκουν την πραγμάτωση τους και φέτος στο Δημοτικό θερινό κινηματογράφο μας, αυτή τη φορά με την ολόφρεσκη, υπέροχη μεταγλωτισμένη ταινία "Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού" (Asterix: Le Secret de la Potion Magique), βραβευμένη με το βραβείο καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων Σεζάρ 2019, την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ.

Πιερία: Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν χθες (28 Ιουλίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 2 ημεδαποί ηλικίας 55 και 53 ετών, ένας 31χρονος αλλοδαπός και ένας ανήλικος ημεδαπός, καθώς επιβαίνοντας σε όχημα ιδιοκτησίας του 55χρονου προσέγγισαν επιχείρηση σε περιοχή της Πιερίας, διέρρηξαν την περίφραξη και προσπάθησαν να αφαιρέσουν από την επιχείρηση 37 ηλεκτροκινητήρες συνολικής αξίας 12.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. 

Χαλκιδική: Σκοτώθηκε 23χρονος σε τροχαίο

Χθες (28 Ιουλίου 2019) και ώρα 21.00 περίπου, στην επαρχιακή οδό Καλλιθέας – Νέων Μουδανιών, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου οδηγού της δίκυκλης μοτοσικλέτας. 

Χρυσό μετάλλιο για τον Κώστα Σαρκίρη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muay Thai

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Με το Χρυσό μετάλλιο θα γυρίσει στις αποσκευές του ο Κώστας Σαρκίρης από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης.