Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Δημοσιοποίηση προσκλήσεων επιχειρησιακού προγράμματος αλιείας και θάλασσας 2014-2020

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι δημοσιοποιήθηκαν έξι (6) προσκλήσεις από το ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ( ΕΠΑΛΘ ) 2014-2020 και συγκεκριμένα τα εξής Μέτρα:

"Να βγουν τώρα, τα απορριμματοφόρα του Ελληνικού Στρατού"

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζησάββας
Νομαρχιακή Οργάνωση Κιλκίς της Χρυσής Αυγής
Το πρόβλημα με την μη αποκομιδή απορριμμάτων στον Δήμο Παιονίας έχει γίνει μείζων και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ημαθία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδιού του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών συντήρησης.

Ο Αστυνόμος Ρεξ του Κιλκίς ξαναχτύπησε (Video)


Συνελήφθη χθες (15 Ιουλίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 32χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εντοπίστηκε καλά κρυμμένη στο κιβώτιο ταχυτήτων του οχήματος, ποσότητα κάνναβης βάρους 55,5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, από σήμερα Τρίτη 16 έως και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 11/16-07-2019) που ισχύει από σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 έως και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (16/7/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Κολύμβηση όλο το Καλοκαίρι
Πάντα δίπλα στο παιδί σας στέκονται οι εκπαιδευτές Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς. Από την μικρή πισίνα στην οποία μαθαίνουμε τις απαραίτητες κινήσεις, έως την μεγάλη μέσα στην οποία τα παιδιά εξασκούν και τα τέσσερα στυλ του αγαπημένου αθλήματος.

Αλλαγή ημέρας προβολής για την ταινία “Η Κλεμμένη Πριγκίπισσα”, στο θερινό σινεμά Κιλκίς

Η παιδική ταινία "Η κλεμμένη πριγκίπισσα",  λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατού θα προβληθεί, την Τετάρτη 17 και την Παρασκευή 19 Ιουλίου στο θερινό σινεμά. (Δελτίο τύπου βλέπε ΕΔΩ)

Γ.Α.Σ. Κιλκίς: Ρεκόρ για την Βασιλική Καραμανίδου και εμπειρία για τον Σταμάτη Παρασκευά

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Ο Βόρειος Όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουλίου στην πόλη της Καβάλας με το επίπεδο να είναι υψηλό εφέτος και τις συμμετοχές στα περισσότερα αγωνίσματα να φτάνουν σε μεγάλο αριθμό.

Ο Δημήτρης Παυλίδης του Αίαντα Κιλκίς, τρίτος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα U18 στην Κωνσταντινούπολη

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Παίδων ήρθε αυτή τη φορά η επιτυχία για τον νεαρό δισκοβόλο του Αίαντα Κιλκίς Δημήτρη Παυλίδη, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα U18, στις 14 Ιουλίου 2019 στην Κωνσταντινούπολη. 

Ο Αίας Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U16 στην πόλη της Καβάλας

Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των νεαρών αθλητών-τριών του Αίαντα Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U16 στην πόλη της Καβάλας το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουλίου 2019. 

Γιορτή Καλαμποκιού στο Σ.Σ. Μουριών


"Γιώργο Γεωργαντά, Ειρήνη Αγαθοπούλου και Γιώργο Φραγγίδη, θερμά συγχαρητήρια..."

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς
Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς, συγχαίρουν θερμά για το βουλευτικό τους αξίωμα τους κ. Γεώργιο Γεωργαντά, βουλευτή της ΝΔ και Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την κα. Ειρήνη Αγαθοπούλου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Γεώργιο Φραγγίδη βουλευτή του ΚΙΝΑΛ και τους εύχονται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν.