Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Παρέμβαση του Κώστα Σιδηρόπουλου, υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ, στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ3 «Πολιτικό Τραπέζι»


Δελτίο τύπου υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Σιδηρόπουλου
Παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ3, «Πολιτικό Τραπέζι», του δημοσιογράφου Γ. Γεωργιάδη, πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστας Σιδηρόπουλος, την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019.

"Συνεργασία, σύμπνοια, ανιδιοτέλεια"

Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
"Συνεργασία, σύμπνοια, ανιδιοτέλεια". Είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν την οικοδόμηση της κοινόχρηστης αίθουσας δεξιώσεων στην Ειδομένη.

Μήνυμα Κ. Κιλτίδη για την 106η επέτειο της Μάχης του Κιλκίς

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Β. Κιλτίδης 
Ιατρός – Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
«Τιμούμε την φονικότερη Μάχη των Βαλκανικών πολέμων. Η τριήμερη μάχη του Κιλκίς με την νίκη του Ελληνικού Στρατού, σηματοδότησε την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

Έχει "Όραμα" να κάνει τον Όλυμπο "Disneyland"

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Δεν είναι καινούργιο αυτό που κατέγραψε σε άρθρο της στο «protagon» η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ από την Πιερία Έφη Μπάσδρα που χαρακτήρισε τον Όλυμπο «Ελντοράντο» και επανέφερε την απoψη για θεματικά πάρκα τύπου «DISNEYLAND».
Το χουμε ξαναπεί στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος.

Εκδήλωση της Ellinair στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Fraport Greece

Δελτίο τύπου Ellinair
Το ιδιαίτερο βάρος της Θεσσαλονίκης, στο πτητικό πρόγραμμα και τον προγραμματισμό της Ellinair, της αεροπορικής εταιρίας του Ομίλου Μουζενίδη, αναδείχθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Fraport Greece στις 19/06, σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης.

Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου της ουροδόχου κύστης

Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου της ουροδόχου κύστης διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Θεαγένειο «Αλέξανδρος Συμεωνίδης», σε συνεργασία με το Ουρολογικό-Ογκολογικό τμήμα του Θεαγενείου.

Δήλωση νέου δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη για την αναίρεση του τίτλου "Πολυανής" από την Εκκλησία των Σκοπίων

Υπογράφει ο νέος δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης
Με αφορμή την κοινοποίηση της επιστολής του επικεφαλής της Αρχιεπισκοπής Αχρίδος προς το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου βάσει της οποίας αναιρείται ο διοικητικός τίτλος ‘’Πολυανής’’, που ανήκει ιστορικά στην οικεία μας Μητρόπολη, από τη Σχισματική Εκκλησία των Σκοπίων, ο νέος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Αυτά είναι τα μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Ν.Δ. για το νομό Κιλκίς

Με σχετική απόφαση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κιλκίς συγκροτείται για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα για το νομό Κιλκίς.

Μήνυμα νέου Δημάρχου Κιλκίς Δ. Κυριακίδη για την 106η επέτειο της ιστορικής μάχης του Κιλκίς

Υπογράφει ο νέος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης
Με σεβασμό στη μνήμη των χιλιάδων ηρώων που έπεσαν μαχόμενοι για τα ανώτερα ιδανικά της Πατρίδας, τη λευτεριά, τη δικαιοσύνη, την προάσπιση της ιερής γης της Μακεδονίας μας, τιμούμε φέτος την 106η επέτειο της ιστορικής μάχης του Κιλκίς. 

Βίντεο από τις περιοδείες του Υποψήφιου βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής Στέφανου Παραστατίδη


Δελτίο τύπου υποψήφιου βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής Στέφανου Παραστατίδη 
Μια πολύ διαφορετική προεκλογική καμπάνια κάνει ο Στέφανος Παραστατίδης, υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στο ν. Κιλκίς. Και δεν είναι μόνο ότι επιμένει κινηματικά και πόρτα πόρτα, όπως ήταν για πολλά χρόνια το χαρακτηριστικό γνώρισμα του ΠΑΣΟΚ.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνελήφθη 37χρονος για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (19 Ιουνίου 2019) το πρωί μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 37χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια κάνναβης.

Ετήσια έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς


Πρωταθλητής Ελλάδος, ο Δημήτρης Μητώνας του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς


Δελτίου τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς 
Επιτυχία του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς ήταν η ανάδειξη ως Πρωταθλητή Ελλάδος Ιππικής Αντοχής, του Δημήτριου Μητώνα, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία A CEN 2* 122 χλμ. 

Φιλόδημος 2 ένα πρόγραμμα που μπορεί να αλλάξει τον Δήμο


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Εδώ και ένα χρόνο περίπου είναι σε ισχύ το πρόγραμμα Φιλόδημος. Ένα πρόγραμμα του υπουργείου εσωτερικών πραγματικά ελπιδοφόρο και καινοτόμο. Πριν από μερικές ημέρες το ΥΠΕΣ εξέδωσε 3 νέες προσκλήσεις του προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ», συνολικού προϋπολογισμού 240 εκατ. Ευρώ

Προεκλογικό σποτ Γιώργου Γεωργαντά


Κραυγή αγωνίας Πεδινιωτών: "Κλείνει το σχολείο μας"

Πηγή: http://www.pedino.gr
Το χωριό Πεδινό Κιλκίς χρειάζεται 3 παιδιά σε ηλικία δημοτικού για να κρατήσει το σχολείο του ανοιχτό τον Σεπτέμβριο 2019. Το χωριό μας βρίσκεται μεταξύ Θεσσαλονίκης και Κιλκίς, 35 λεπτά από Θεσσαλονίκη και 10 λεπτά από Κιλκίς. 

Νέα συνεργασία για το τμήμα ποδοσφαίρου του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ
Τα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ-Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ αναβαθμίζει το τμήμα ποδοσφαίρου του.
Σε συνεργασία με την ομάδα Αναγέννηση Πλαγιάς και ένα από τα δυνατότερα χαρτιάτου ποδοσφαιρικού Κιλκίς που ακούει στο όνομα Παντελιάδης Σάββας για Τεχνικό Διευθυντή ξεκινάει την νέα σεζόν την ποδοσφαιρική του ακαδημία.

Περιοδεία της υποψήφιας βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Ρίας Αλτιπαρμακίδου, στην περιοχή της Παιονίας

Δελτίο τύπου υποψήφιας βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Ρίας Αλτιπαρμακίδου
Τις περιοδείες, μπροστά στις βουλευτικές εκλογές, ξεκίνησε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Αλτιπαρμακίδου Μαρία (Ρία), από την περιοχή της Παιονίας.

Το 5ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς στο Cinfaes της Πορτογαλίας

Δελτίο τύπου 5ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς 
Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus KA229 “My roots, my country our Europe” και κατά τη διάρκεια της κινητικότητας των εκπαιδευτικών, οι νηπιαγωγοί του σχολείου μας Σπυρλιάδου Αναστασία και Θεοδωρακάκη Θεοπή ταξίδεψαν στο Cinfaes της Πορτογαλίας όπου έγινε η δεύτερη συνάντηση των εταίρων του Προγράμματος.(Γαλλία, Πορτογαλία, Πολωνία, Βουλγαρία, Ελλάδα). 

Ε. Αγαθοπούλου: Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας



Παρουσίαση υποψήφιων Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς, στη Γουμένισσα

Τους υποψήφιους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς θα παρουσιάσει η N.E. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, σε ανοιχτή εκδήλωση στο Καφέ Corte στη Γουμένισσα την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 8 το βράδυ.

Εκδηλώσεις εορτασμού της 106ης επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτριος Σισμανίδης σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις εορτασμού της 106ης επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς και της απελευθέρωσης της πόλης σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Κιλκίς: Φιλικός αγώνας Χάντμπολ μεταξύ Ελλάδας και Μαυροβουνίου


Κιλκίς: Φιλικός αγώνας Χάντμπολ μεταξύ Ελλάδας και Μαυροβουνίου. Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς και ώρα 19:00.

Ο "Μικρός Πρίγκιπας" ταξιδεύει στο Κιλκίς, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Ανακοίνωση Θεάτρου Βορρά
Το Θέατρο του Βορρά με περηφάνια φέτος παρουσιάζει την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, μιας από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών!

Δείτε την προεκλογική ομιλία του Κώστα Κιλτίδη στη Γουμένισσα


Η προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς Κώστα Κιλτίδη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, στο Κέντρο Νεότητας Γουμένισσας και ώρα 9:00 μ.μ. Το θέμα της ομιλίας ήταν, "Εκλογές 2019 - Οι κίνδυνοι των εθνικών υποχωρήσεων και το μεγάλο ζήτημα της αυτοδιοίκησης»