Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστα Σιδηρόπουλου, στη Λαϊκή του Παλαιού Αγιονερίου

Δελτίο τύπου υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστα Σιδηρόπουλου
Τις περιοδείες, μπροστά στις βουλευτικές εκλογές, ξεκίνησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Σιδηρόπουλος, από το χωριό του το Παλαιό Αγιονέρι, συζητώντας με τους κατοίκους τους χωριού, αλλά και παραγωγούς και εμπόρους της λαϊκής αγοράς.

Πρόγραμμα θεματικών ομιλιών Κωνσταντίνου Κιλτίδη, Ιατρού – Υποψηφίου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς

Πρόγραμμα θεματικών ομιλιών Κωνσταντίνου Κιλτίδη,
Ιατρού – Υποψηφίου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς

1) Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 Γουμένισσα - Κέντρο Νεότητας και ώρα 9:00 μ.μ.
Θέμα: Εκλογές 2019 - «Οι κίνδυνοι των εθνικών υποχωρήσεων και το μεγάλο ζήτημα της αυτοδιοίκησης»

"Το τάβλι" με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Γεράσιμο Σκιαδαρέση στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε μια παρτίδα δεξιοτεχνίας σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη παρουσιάζουν ΤΟ ΤΑΒΛΙ του Δημήτρη Κεχαΐδη. Μια κωμωδία χαρακτήρων, που αποδίδεται γλαφυρά η νεοελληνική πραγματικότητα και το ενδόμυχο όνειρο του νεοέλληνα «να πιάσει την καλή».

Άγιο είχε νεαρή γυναίκα στο Διπόταμο Κιλκίς

Άγιο είχε νεαρή γυναίκα που φρόντιζε αμέριμνη τα λουλούδια του κήπου της, όταν είδε ξαφνικά διερχόμενο αυτοκίνητο να πηγαίνει προς το μέρος της με μεγάλη ταχύτητα. Η νεαρή γλύτωσε με εκδορές και 2 ράμματα. Το περιστατικό έγινε σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 το μεσημέρι, στο κέντρο του χωριού Διπόταμος Κιλκίς. Σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων του οικισμού στο συγκεκριμένο σημείο συνέβησαν 6 πανομοιότυπα τροχαία και το ένα μάλιστα με έναν νεκρό.  

Τελετή λήξης ποδοσφαιρικής χρονιάς της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Με μια μεγαλειώδη γιορτή που διοργανώθηκε στο Alexandros Sports Center, η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς ολοκλήρωσε ακόμη μια ποδοσφαιρική χρονιά. Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, μιας και οι επιτυχίες διαδέχθηκαν η μία την άλλη!

27 μετάλλια κατέκτησε η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς στο 2nd Kids festival Taekwondo

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
27 μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές-ριες του Α.Σ. "Η Τόλμη Κιλκίς" στο 2nd Kids Festival της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος που διεξήχθη την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου.

Εκδήλωση κυκλοφοριακής αγωγής στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Κατά την λήξη της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς του Α.Τ. Παιονίας και την εταιρεία SMART DRIVE σε θέματα οδηγικής και κυκλοφοριακής συμπεριφοράς στο Γυμνάσιο Πολυκάστρου.

Αναβιώνει το έθιμο του Αϊ-Γιάννη του Κλήδονα στις Καστανιές Κιλκίς

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιών θα
αναβιώσει το έθιμο του Κλήδονα. Τη βραδιά θα πλαισιώσουν τα χορευτικά
τμήματα του χωριού καθώς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαπτιστή. Θα ακολουθήσει γλέντι για όλο το κόσμο με φαγητό και άφθονο κρασί.

Αναβιώνει το έθιμο του Αϊ-Γιάννη του Κλήδονα στην Ευρωπό Παιονίας

Πετυχημένη η γιορτή λήξης σχολικού έτους 2018-19, του 5ου Δημοτικού Κιλκίς


Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία έγινε η φετινή γιορτή λήξης του 5ου Δημοτικού Κιλκίς, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019. Για πρώτη φορά η εκδήλωση παρουσιάστηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κιλκίς, όπου υπήρξε το αδιαχώρητο, σε μια πρωτοφανή προσέλευση γονέων, κηδεμόνων και φίλων του Σχολείου. 

"Θερμά συγχαρητήρια στο συγχωριανό μας Θεολόγο Ζώτο"

Ανακοίνωση συνδυασμού "Νέα Εποχή στη Μεγάλη Βρύση"
Τα μέλη του Συνδυασμού Κοινότητας "Νέα Εποχή στη Μεγάλη Βρύση" εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και συγχωριανό τους κ. Θεολόγο Ζώτο για την εκλογή του ως Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και τον ευχαριστούν για την πολυποίκιλη προσφορά του στους κατοίκους τόσο της Μεγάλης Βρύσης όσο και ευρύτερα του νομού Κιλκίς.

Βιογραφίες πεσόντων στην επική μάχη του Κιλκίς (19-21 Ιουνίου 1913)


Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος
Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός του Έλληνα μαχητή και όχι μόνο, δημιουργεί την υπερβολή, η υπερβολή την υπέρβαση, η υπέρβαση την αυταπάρνηση η αυταπάρνηση την αυτοθυσία και η αυτοθυσία δημιουργεί τους Ήρωες, τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ. Αυτή ήταν η ψυχολογία του συνόλου του Ελληνικού Στρατού κατά τους Βαλκανικούς πολέμους, αλλά κυρίως στην τριήμερη επική μάχη του Κιλκίς – Λαχανά, όπου τα αποτελέσματα της ήταν νικηφόρα, αλλά σε θύματα ήταν τραγικά, αποδεικνύοντας την γενναιότητα αλλά και την ανθρωποθυσία όλων των συμμετεχόντων σε αυτή.

(Video) Παραμονή Αγίου Πνεύματος 2019, στο χωριό Σεβαστό του Κιλκίς


Παραμονή Αγίου Πνεύματος 2019, στο χωριό Σεβαστό του Κιλκίς. (Κυριακή 16 Ιουνίου 2019).