Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Μήνυμα ΚΚΕ Κιλκίς προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων: «Δύναμή σας η γνώση και η πάλη για να αλλάξει ο κόσμος»

Μήνυμα ΚΚΕ Κιλκίς
Καλή επιτυχία, ψηλά το κεφάλι και αισιοδοξία.
Είστε νέοι. Έχετε όλο το μέλλον μπροστά σας, για να δημιουργήσετε μια ζωή αντάξια των ονείρων και των προσδοκιών σας.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Οι αρτοποιοί ν. Κιλκίς συγχαίρουν τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Δ. Κυριακίδη και Κ. Σιωνίδη

Ανακοίνωση Συντεχνίας Αρτοποιών νομού Κιλκίς «Ο Προφήτης Ηλίας»
"Ο Πρόεδρος Χατζηευφραιμίδης Νικόλαος και τα μέλη της Συντεχνίας Αρτοποιών νομού Κιλκίς «Ο Προφήτης Ηλίας» συγχαίρουν τον νεοεκλεγέντες Δημάρχους Κιλκίς, Κυριακίδη Δημήτρη και Παιονίας Κωνσταντίνο Σιωνίδη και τους εύχονται καλή επιτυχία και δύναμη στην ανάληψη των νέων καθηκόντων.
Ευελπιστούμε σε μια καρποφόρα συνεργασία."

Μήνυμα νέου Δημάρχου Κιλκίς Δ. Κυριακίδη, για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
Οι πανελλαδικές εξετάσεις, μια πρωτόγνωρη εκπαιδευτική δοκιμασία αρχίζει για τους μαθητές των ημερήσιων και επαγγελματικών λυκείων του Δήμου μας. Γονείς, εκπαιδευτικοί αλλά και το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον συμπαρίστανται στον αγώνα των μαθητών στη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής τους. 

Ενημερωτικές δράσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς για την πρόληψη από κλοπές και απάτες

Ενημερωτικές δράσεις πραγματοποιούν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, με στόχο την προστασία των πολιτών και κυρίως των ηλικιωμένων ατόμων από φαινόμενα κλοπής και εξαπάτησης.

Η αποτυχία του Κλεισθένη δεν είναι οι "μη αυτοδύναμοι δήμαρχοι"

Aπεταξάμην τον Κλεισθένη...  φωνάζουν σε όλη την Ελλάδα! 
Δικαιολογημένα ίσως... 
Υπογράφουν οι: *
Κατόπιν των εκλογών η προβληματική που αφήνουν πίσω τους τα αρνητικά του Κλεισθένη είναι αρκετά σοβαρή και χρειάζεται μια επισταμένη ματιά. Η μεγάλη αποτυχία δεν είναι ότι εκλέχθηκαν δεκάδες δήμαρχοι που έχουν μόλις 7 με 10 έδρες στα δημοτικά συμβούλια της εκάστοτε περιοχής και πόλης.

Ευχές Δημάρχου Παιονίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2019

Ευχές Δημάρχου Παιονίας Χ. Γκουντενούδη
Ολοκληρώνεται μία ακόμη σχολική χρονιά για τους μαθητές μας, μια χρονιά με προβλήματα αλλά και με προκλήσεις. Μια χρονιά με αγώνες και με θυσίες τόσο από τους μαθητές και τους γονείς όσο και από τους εκπαιδευτικούς μας.

ΚΔΑΠ Kinesis: Ένας κόσμος για τα παιδιά μας, όπως τον φανταζόμαστε...

Δελτίο Τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Ένας κόσμος για τα παιδιά μας, όπως τον φανταζόμαστε...
✔Άθληση 
✔Εκπαίδευση 
✔Ψυχαγωγία

Ερώτηση ΚΚΕ για την υλοποίηση της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής

Ερώτηση ΚΚΕ προς τους Υπουργούς Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εσωτερικών
Η πρώτη χρονιά υλοποίησης της δίχρονης προσχολικής αγωγής βαίνει προς το τέλος της, και οι ελλείψεις, τα κενά που προκύψανε, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους ήταν μεγάλα, και αυτό είναι εύλογο αφού η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει πάρει το παραμικρό υποστηρικτικό μέτρο, δεν εξασφάλισε την ελάχιστη, επιπλέον χρηματοδότηση, προκειμένου να καλυφτούν οι επιπρόσθετες ανάγκες από την εφαρμογή της.

«Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα» στην Ειδομένη και τη γύρω περιοχή (Σκρά – Γαλάζια λίμνη)


Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Ο Βασίλης Αδαμίδης με τους συνεργάτες του παρουσίασε ένα επεισόδιο στη σειρά των εκπομπών του «Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα». Ακολούθησε τον ρου του ποταμού Αξιού από τις εκβολές του μέχρι την Ειδομένη και τα σύνορα. Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης στήριξε έμπρακτα αυτή την ιδέα και συνέβαλε στην υλοποίησή της.

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 7 Ιουνίου έως και την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, συγχαίρει το νέο δήμαρχο Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Εκ μέρους του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς θα θέλαμε να συγχαρούμε τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Δημήτριο Κυριακίδη και να του ευχηθούμε ολόθερμα καλή επιτυχία και δύναμη εν όψει του έργου που αναλαμβάνει αλλά και των καθηκόντων που εκπορεύονται από το αξίωμα του.

Τα λαϊκά δικαιώματα είναι παθογένειες και αγκυλώσεις; - Η ιδεοληψία του "οικονομισμού" από ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την Ν.Δ και όλα τα υπόλοιπα αστικά και μικροαστικά κόμματα του κοινοβουλίου (ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ, ΚΟΜΜΑ ΛΕΒΕΝΤΗ), ο ρεαλισμός του «εφικτού» αποτελεί την βάση, για την ιδεολογική διεργασία – παρέμβαση από την σκοπιά του συστήματος, με στόχο την αποδοχή από την λαϊκή πλειοψηφία, εκείνων των μέτρων που ρίχνουν το βιοτικό του επίπεδο.

Μήνυμα Γιώργου Φραγγίδη για τις Πανελλήνιες

Μήνυμα Γιώργου Φραγγίδη
Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων, εύχομαι ολόψυχα στους μαθητές των σχολείων μας καλή επιτυχία στην πρώτη σημαντική μάχη που δίνουν στη ζωή τους.

Νοσοκομείο Κιλκίς: Ορκωμοσία Διευθυντή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών

Δελτίο τύπου Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Ορκίστηκε σήμερα και ανέλαβε καθήκοντα ο Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Πέτρος Παππάς. Η συνέχιση και ολοκλήρωση της στελέχωσης των αυτόνομων πλέον ΤΕΠ σε όλη τη χώρα αποτελεί παρέμβαση ζωτικής σημασίας και επένδυση στην ποιότητα της δημόσιας περίθαλψης.

Δείτε Video από το "Λούνα Παρκ" ανακύκλωσης στο Κιλκίς


"Λούνα Παρκ" ανακύκλωσης, την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 στο Δημοτικό Πάρκο Κιλκίς.

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Εκδήλωση με τίτλο "Στο πανηγύρι του χωριού..."


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ευχές Α. Βεργίδη προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
Η περίοδος των Πανελλαδικών Εξετάσεων είναι το αποκορύφωμα μιας χρονιάς γεμάτη κόπο και προσπάθεια για την εισαγωγή σε κάποια ανώτατη πανεπιστημιακή ή τεχνολογική σχολή της χώρας.