Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος: «ΕΣΠΑ 2019-2020 -Οι αιτήσεις ξεκίνησαν»

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος
Τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος με ανανεωμένο πρόγραμμα 27 δράσεων και μια ομάδα 36 και πλέον Παιδαγωγών είναι έτοιμο για την νέα σχολική χρονιά, ώστε να προσφέρει με αγάπη και γνώση και υπευθυνότητα καθημερινή ποιοτική δημιουργική απασχόληση στα παιδιά. 

Οι πρόωρες εθνικές εκλογές στη σκακιέρα των διεθνών εξελίξεων

Γράφει η Αθηνά Αντωνιάδου
Κοινωνιολόγος, blogger, Freelance writer 
Την ίδια στιγμή που η Χώρα μας βρίσκεται σε έντονους εκλογικούς ρυθμούς, ως είδηση δευτερευούσης σημασίας περνά στα ελληνικά Μ.Μ.Ε το γεγονός πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ (σ.σ. στρατηγικής σημασίας η συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ-Αιγύπτου-Ισραήλ που επετεύχθη με ΥΠ.ΕΘ.Α τον Πάνο Καμμένο) δέχεται την πρόταση των Τούρκων για την ενεργοποίηση κοινής ομάδας εργασίας προκειμένου να κατευναστούν οι Αμερικανικές ανησυχίες για τη συμβατότητα των ρωσικών πυραύλων S-400 με το πρόγραμμα των μαχητικών 5ης γενιάς F-35, ενώ ίδιες πληροφορίες φέρουν τον κ. Τραμπ να δέχθηκε για μία ακόμη φορά την πρόσκληση για επίσκεψη στην Τουρκία, η οποία και φαίνεται να τοποθετείται εντός του Ιουλίου και ίσως μόλις λίγες μέρες μετά την κάλπη των Εθνικών εκλογών. 

Συμμετοχή στο μαραθώνιο των παιδιών μας “εν σπλάγχνοις Ιησού Χριστού”

Εκ του ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου Δημητρίου
ΕΝΩ η κοινωνία ψήφισε τις επιλογές του αυτοδιοικητικού, του περιφερειακού και του ευρωβουλευτικού (έμμεσα και πολιτικού) και οσονούπω θα ψηφίσει το πολιτικό σκηνικό της χώρας, τώρα πλέον τα παιδιά μας κυρίως (και όχι μόνο) “ψηφίζουν” την αναπόδραστη αγωνία των εξετάσεων για το μέλλον τους. Εκείνα μεν το ζουν άμεσα κι επιτακτικά μαζί με τους γονείς τους, εμείς που περάσαμε από ανάλογες διαδικασίες πολύ-πολύ παλαιότερα το ζούμε φιλοσοφώντας τις αναμνήσεις των μορφωτικών μας μεταβιώσεων. 

Υπεγράφη η εγκριτική απόφαση για τον μόνιμο διορισμό 10.500 εκπαιδευτικών

Υπεγράφη από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Τσακαλώτο και την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Μ. Ξενογιαννακοπούλου η εγκριτική απόφαση (Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου) για τον μόνιμο διορισμό 10.500 εκπαιδευτικών. Στη συνέχεια ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, απέστειλε αίτημα προς το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) για την εκκίνηση των διαδικασιών για την προκήρυξη και, στη συνέχεια, την πρόσληψη των εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Γεωργαντάς: Απροκάλυπτες παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη Δημόσια Διοίκηση

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κιλκίς κ. Γ. Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Προειδοποιούμε ότι κάθε παράνομος διορισμός εκτός ΑΣΕΠ, κάθε αξιολόγηση διευθυντικών στελεχών, καθώς και οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση ή επίσπευση στη Δημόσια Διοίκηση που πραγματοποιείται από χθες, Δευτέρα 3 Ιουνίου, μέχρι και την προκήρυξη των εκλογών, θα ελεγχθεί τόσο για τη νομιμότητα όσο και για τη σκοπιμότητα της».

Μέγας Χορηγός του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, η VIOZOIKI

Ανακοίνωση Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς θα συμμετάσχει με πολυπληθή ομάδα στο Πρωτάθλημα Ελλάδος Ιππικής Αντοχής στις 16 Ιουνίου, που θα λάβει χώρα στην Κατερίνη. 

"Θεολόγη Ζώτο, σ' ευχαριστούμε από καρδιάς και ο Θεός να σε έχει πάντα γερό"

"Η οικογένεια του Γεωργίου και της Σταυρούλας Καραβασίδη κατοίκων Κιλκίς εκφράζει το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κ. Ζώτο Θεολόγο για την κάλυψη των εξόδων για την αποκατάσταση της υγείας της 5χρονης κόρης τους που πάσχει από λέμφωμα Hodgkin τους τελευταίους μήνες.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας και τους κλάδους σύνδεσης αυτής θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από αύριο Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 έως την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.

4η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων, στις Πρέσπες


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων ανακοινώνει ότι η 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 και ώρα 16:00 στους Ψαράδες Πρεσπών, σε συνεργασία με τον Δήμο Πρεσπών και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους πολιτιστικούς συλλόγους Μακεδόνων να συμμετάσχουν. Δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.popsm.gr

"Ευχαριστούμε από καρδιάς τους μαθητές του τμήματος Γ5 του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς"

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Ο πρόεδρος, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν τους μαθητές του τμήματος Γ5 του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς για τη δωρεά ειδών από Σούπερ Μάρκετ που αγόρασαν με χρήματα του ταμείου τους. 

Πίνακες όλων των εδρών των νέων Δημοτικών Συμβουλίων Κιλκίς και Παιονίας


"Γιάννη Μουταφτσή, συγχαρητήρια και καλή πρόοδο"

Υπογράφει ο Γεώργιος Καραμούκης 
Ναυπηγός Μηχανικός - Διευθυντής του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς 
 
Tο 2ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς ολοκληρώνοντας τις απολυτήριες εξετάσεις της σχολικής χρονιάς 2018-19 αποχαιρέτισε τους απόφοιτους μαθητές της Γ’ Τάξης με την ευχή να ευδοκιμήσουν ως άνθρωποι και πολίτες. 

Κιλκίς: 10ήμερο ενδιάμεσων εκπτώσεων περιόδου 2019

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Σύμφωνα με την απόφαση (αρ.πρωτ. 113083/322 ημ. 22/03/2017) του Αντιπεριφερειάρχη ΚΙΛΚΙΣ κ.Βεργίδη Ανδρέα και κατόπιν πρότασης του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΑΝ οι εξής ημερομηνίες για τις ενδιάμεσες εκπτωτικές περιόδους συνολικής διάρκειας 30 ημερών που ισχύουν για τα εμπορικά καταστήματα εντός των διοικητικών ορίων Δήμου Κιλκίς

Παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων

Με απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 31.05.2019 (Β’ 2007):
- Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2018 των φυσικών προσώπων παρατείνεται μέχρι τις 29.07.2019

Το απόλυτο Stunt Extreme Show στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΧΩΜΑ Κιλκίς 
Την θερμοκρασία στα ύψη ενόψει καλοκαιριού θέλει να ανεβάσει ο ΧΩΜΑ Κιλκίς με ένα event χωρίς προηγούμενο.


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Κιλκίς: Προσλήψεις από τον Σύλλογο «ΒηματίΖΩ»

Ανακοίνωση Συλλόγου «ΒηματίΖΩ» 
O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» για τις ανάγκες του, ζητά να προσλάβει προσωπικό υποστήριξης -φροντιστές ΑμεΑ

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019.

Ενημερωτικές δράσεις στην Πιερία για την προστασία των ηλικιωμένων από κλοπές και απάτες

Στο πλαίσιο της προληπτικής δραστηριότητας η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας από αύριο (4 Ιουνίου 2019) και για το επόμενο διάστημα, θα πραγματοποιήσει σειρά ενημερωτικών δράσεων με στόχο την προστασία των ηλικιωμένων κυρίως ατόμων από κλοπές και απάτες.

Δείτε Video από τα εγκαίνια εκδήλωσης με τίτλο "Δια Χειρός... Ανθρώπων" 2019, στο Κιλκίς


Τα εγκαίνια της εκδήλωσης με τίτλο "Δια Χειρός... Ανθρώπων" 2019, έγιναν στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς, την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στις 8:30 μ.μ.