Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 29 Μαΐου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 26 Μαΐου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

"Θερμά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες, Γιώργο Μαυροματίδη..."

➤"Θερμά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες στη ζωή του, στον αδελφό μας και θείο Μαυροματίδη Γεώργιο του Αποστόλου που εξελέγη τακτικός καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης."
Μιχαηλίδης Μιχαήλ, Φωτεινή, Κωνσταντίνος και Παρθένα

"Summer in Action 2019" στο Ράντσο Κιλκίς

Ερωδιός Κιλκίς: Αφιέρωμα στο Μανώλη Χιώτη



Κιλκίς: Τελετή απονομής βραβείων του 24ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού»

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019, στις 8μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων και επαίνων στους νικητές του 24ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού», μια διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα εκδηλώσεων «Ελευθέρια» 2019 του Δήμου Κιλκίς και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Π.Ε. Κιλκίς και το Δήμο Κιλκίς.

Σωτήρης Αβραμόπουλος: Συνεχίζουμε δυναμικά – Μπροστά οι ανάγκες του λαού

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης»
Ευχαριστούμε και χαιρετίζουμε όσες και όσους στήριξαν με την ψήφο τους την «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Κεντρική Μακεδονία στις περιφερειακές εκλογές. Ιδιαίτερα όσους έκαναν το βήμα πρώτη φορά αλλά και τις νέες και τους νέους που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στην «Λαϊκή Συσπείρωση», το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΚΚΕ και στην Περιφέρεια μας. Όλοι αυτοί έκαναν το βήμα σε μια περίοδο που και οι τοπικές εκλογές πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα εθνικών εκλογών και τεχνητής πόλωσης.

Κιλκίς: Ζητούνται συνοδοί για κατασκηνωτικό πρόγραμμα

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους συνοδούς σχετικά με την έναρξη του κατασκηνωτικού προγράμματος που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματίων Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ.

Κιλκίς: "Παιδιά κινδυνεύουν από φίδια που ενδεχομένως κρύβονται μέσα στα χόρτα της παιδικής χαράς"

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης, Γιάννης Κολιούσκας
Στην παιδική χαρά πίσω από το ΙΚΑ Κιλκίς μαζεύονται πολλά παιδάκια με τους γονείς τους. Η παιδική χαρά είναι πλήρης και καλά συντηρημένη.
Τις τελευταίες ημέρες έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ τα χόρτα που βρίσκονται πέριξ της παιδικής χαράς.

Δήλωση Χρήστου Γκουντενούδη για το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών

Δήλωση Χρήστου Γκουντενούδη
Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,
Εκ μέρους όλων των μελών και των συνεργατών του Συνδυασμού μας «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ», επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλους όσοι μας στηρίξατε στις Δημοτικές Εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Προσφορά θέσεων Μαθητείας από φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα

Η Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (ΕΕΚ) αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εκπαιδευτικού συστήματος της Ελλάδας και βασική προτεραιότητα της εκπαιδευτικής πολιτικής της σημερινής Κυβέρνησης, καθώς η ΕΕΚ έχει να επιτελέσει τόσο επαγγελματικό όσο και κοινωνικό ρόλο.

Ανακοίνωση Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ για τα αποτελέσματα των εκλογών

Ανακοίνωση Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ 
A. Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς χαιρετίζει τα μέλη και τους οπαδούς του Κόμματος, τους συνεργαζόμενους, όλους και όλες που μας τίμησαν συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτιά μας, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας, στις Τοπικές Κοινότητες.

"Για ακόμη μια φορά ο κ. Κυριακίδης απέφυγε την τηλεοπτική συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο Τονικίδη"

Ανακοίνωση υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Λίγες ημέρες πριν από την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής και ενώ οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς καλούνται να επιλέξουν το νέο Δήμαρχο βάσει των επιχειρημάτων και των προγραμματικών του θέσεων, ο έτερος διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου αρνήθηκε για μια ακόμη φορά να συμμετάσχει σε τηλεοπτική συζήτηση σε μεγάλο κρατικό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας.

Νίκος Νίτσας: Ευχαριστώ πολύ και θα τα ξαναπούμε...

Γράφει ο Νίκος Νίτσας
Ήταν η πρώτη μου φορά που συμμετείχα σε εκλογική διαδικασία. Ομολογώ πως πρόκειται για μια εξαιρετικά διδακτική εμπειρία. Επίπονη, κουραστική, και ορισμένες φορές εξουθενωτική. όμως άξιζε τον κόπο. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πόσοι με προτίμησαν, άλλα μικρή η σημασία αυτής της λεπτομέρειας. 

Yoga Pilates House Kilkis: Προσφορά για μαθητές/τριες Γυμνασίου


Ανακοίνωση «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς» για το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Κιλκίς

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς» 
Η «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» ευχαριστεί όλους και όλες που στήριξαν τα ψηφοδέλτιά μας με την υποψηφιότητά τους, με την ενεργό δράση τους, με την ψήφο τους.

2ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά "Πήλιο 2019" στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου από 15 έως 22 Ιουνίου 2019

Από 15 έως 22 Ιουνίου 2019 θα διεξαχθεί στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου το 2ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά "Πήλιο 2019", ένα από τα μεγαλύτερα φετινά σκακιστικά τουρνουά στην Ελλάδα.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στη Θεσσαλία ένα Διεθνές τουρνουά σκακιού με τη συμμετοχή πολλών καταξιωμένων σκακιστών και αρκετών ανάμεσά τους GM.