Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Λίγο πριν από την κάλπη για τις ευρω-εκλογές...

Γράφει ο Βλάσης Αγτζίδης
Σε λίγες ώρες ανοίγουν οι κάλπες στην Ελλάδα, οι οποίες θα ορίσουν το πώς και με ποιες ιδέες θα εκπροσωπηθεί ο ελληνικός λαός στις Βρυξέλλες.

Αποθέωση Δημήτρη Κυριακίδη: Είμαστε πολύ Μπροστά, Πρώτοι και με Διαφορά!


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Από χθες οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς ξέρουν το όνομα του επομένου Δημάρχου τους: Δημήτρης Κυριακίδης! Χθες οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς έδωσαν τα κλειδιά του νέου Κλεισθενικού Δήμου Κιλκίς στο Δημήτρη Κυριακίδη και στη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να οδηγήσουν Μπροστά το Δήμο Κιλκίς και τα χωριά του. 

«Συμμετέχω – Απέχω – Ευθύνομαι»

Υπογράφει ο Ευθύμιος Παπαδόπουλος*
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
ΑΠΕΧΩ
Το πολιτικό σύστημα έχει βιάσει το ρομαντικό στοιχείο κάθε ιδεολογίας, έχει απογοητεύσει κάθε άνθρωπο που επιδιώκει να ζυμωθεί πολιτικά, πιστεύοντας στις αρχές της δημοκρατίας, της αξιοκρατίας και της δικαιοσύνης. Η απαξίωση και η δυσαρέσκεια, εξαιτίας της δεδομένης κατάστασης, τα συμπεράσματα τύπου «όλοι το ίδιο είναι», ο φόβος και η αίσθηση ότι η ψήφος δεν έχει πρακτικό αντίκρισμα στην πραγματική πολιτική, απωθούν τους πολίτες και ειδικά τους νέους από τη συμμετοχή.

(Video) Κιλκίς: Διανομή εκλογικού υλικού για τις εκλογές του Μαΐου 2019


Η διανομή εκλογικού υλικού για τις εκλογές του Μαΐου 2019, έγινε στο Παλιό Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, το Σάββατο 25 Μαΐου 2019.

Δείτε, που θα ψηφίσουν οι δημότες του Κιλκίς

Η αλλαγή του εκλογικού νόμου και ο διπλασιασμός των καταστημάτων ψηφοφορίας εξαιτίας των τετραπλών εκλογών στις 26 Μαΐου 2019, επέφερε αναγκαστικές αλλαγές στα καταστήματα ψηφοφορίας, ιδιαίτερα στην πόλη του Κιλκίς, αφού προστέθηκαν νέα σχολικά κτήρια, που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί για αυτό το σκοπό στο παρελθόν.

Μαθητική Συναυλία Κιθαristas 2019

Ανακοίνωση Μουσικού Εργαστηρίου Κιθαristas 
Το μουσικό εργαστήρι Κιθαristas διοργανώνει και φέτος την καλοκαιρινή μαθητική του συναυλία! Την Παρασκευή 7/6 στις 20:30, στο δημοτικό θέατρο Κήπου - Πάρκου. Για άλλη μια χρονιά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα περάσουμε υπέροχα! 

Παράδοση τροφίμων και υλικών για το συσσίτιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα αντιπροσωπεία του συλλόγου μας παρέδωσε στους υπευθύνους για το συσσίτιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τα προϊόντα και υλικά που συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια των κοινωνικών δραστηριοτήτων του συλλόγου υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς.

Θέσεις εργασίας στο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς


Περιοδεία Γιάννη Φαχουρίδη στα εργοστάσια του Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Με περιοδεία στα εργοστάσια του Κιλκίς, ολοκλήρωσε ο Γιάννης Φαχουρίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», την προεκλογική περίοδο.

Στον πολιτικό αγώνα με στυλ - Βασιλική Μαυρογονάτου – Σαββίδου

Συνέντευξη της Βασιλικής Μαυρογονάτου – Σαββίδου δόθηκε στην κ. Χριστίνα Τριανταφυλλίδη (https://thesenseofherstyle.blogspot.com)
1. Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς
➤Ονομάζομαι Βασιλική Μαυρογονάτου – Σαββίδου. Είμαι οικονομολόγος και εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος στην οικονομική διεύθυνση μεγάλης βιομηχανίας στο Κιλκίς. Επίσης, είμαι ειδική παιδαγωγός και απασχολήθηκα στην ιδιωτική εκπαίδευση για 7 χρόνια. Είμαι μητέρα 2 κοριτσιών και σύζυγος του ψυχίατρου Όμηρου Σαββίδη. Ζούμε στο Κιλκίς εδώ και 9 χρόνια.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Γαλάτιστας-Αρναίας-Παλαιοχωρίου

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην είσοδο και στην έξοδο του Αγ. Προδρόμου Χαλκιδικής στον άξονα Θεσσαλονίκης-Γαλάτιστας-Αρναίας-Παλαιοχωρίου.

«Η νεολαία να ψηφίσει ΚΚΕ για τις δικές της ανάγκες και αξίες»

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κιλκίς, Παιονίας και Κεντρικής Μακεδονίας 
Οι νέοι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, οι μαθητές, οι φοιτητές, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι επιστήμονες, οι νέες γυναίκες, απευθύνουν κάλεσμα στήριξης του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ώστε να μπουν μπροστά οι ανάγκες και οι αξίες της νέας γενιάς.
Αυτή τη φορά η νεολαία να ψηφίσει ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο και την Περιφέρεια:

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 22 Μαΐου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 22 Μαΐου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Δείτε Video της κεντρική προεκλογικής ομιλίας του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη


Κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 στο Κιλκίς.