Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Η Τζένη Βουλγαροπούλου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Η Τζένη Βουλγαροπούλου θα είναι υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Πετυχημένη η 25η Χορωδιακή Συνάντηση των ''ΠΑΙΟΝΩΝ'' Γουμένισσας Εισερχόμενα

Δελτίο τύπου ''ΠΑΙΟΝΩΝ'' Γουμένισσας
Με μεγάλη απήχηση και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 25η Χορωδιακή Συνάντηση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', που έγινε το Σάββατο 4 Μαΐου στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας.

Χρ. Χατζησάββας: ΚΚΕ το μακρύ χέρι του συστήματος!

Προεκλογικό σποτ της υποψ. Δημοτικής Συμβούλου Κιλκίς, Σωτηρίας Μιχαηλίδου

Ένταξη του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Παιονίας στο πρόγραμμα επιχορήγησης του Υπουργείου Εσωτερικών

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας 
Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Παιονίας «Υγείας Πρόνοιας, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» εντάχθηκε στο πρόγραμμα επιχορήγησης των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης, με πόρους του ΠΔΕ ύψους 250.000 ευρώ.

3η θέση στο πρωτάθλημα για τον Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς 
Τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς, το οποίο συμμετείχε στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας. Τελευταίος αγώνας που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν στην Έδεσσα όπου έχασε από τον δεύτερο στην κατάταξη Ίκαρο Έδεσσας με 3-0 σετ (18-25, 19-25, 23-25).

Χρήστος Κουτρής: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς


Το ΚΔΑΠ Kinesis for kids στο WHITE TOWER GYM FESTIVAL 2019


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids 
Το ΚΔΑΠ Kinesis for kids συμμετείχε, το Σάββατο 4 Μαΐου, για πρώτη χρονιά με το τμήμα ενόργανης ακροβατικής γυμναστικής στο WHITE TOWER GYM FESTIVAL 2019 που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.). 

"Θερμά συγχαρητήρια, Μανώλη Τριανταφυλλίδη"

Ανακοίνωση  Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης κ. Θωμαϊδης Παύλος και το Δ.Σ. συγχαίρουν τον ωφελούμενο του Κέντρου Τριανταφυλλίδη Μανώλη και την οικογένειά του για την επιτυχία του στο Διεθνές Τουρνουά Judo στο Beverwijk της Ολλανδίας για Άτομα με Αναπηρία που διοργανώνονται από την Παγκόσμια Ένωση Τζούντο για Άτομα με αναπηρία, (SNJU). 

Κιλκίς: 5ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης

Ανακοίνωση Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ο Δήμος Κιλκίς και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» συνδιοργανώνουν τον λαϊκό περίπατο για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στο Κιλκίς.

Νίκος Σερασκέρης: Ο αφανής και ακούραστος εργάτης του κιλκισιώτικου αθλητισμού και όχι μόνο


Του Μάκη Ιωσηφίδη
Πέμπτη πρωί κατά τις 10 συναντώ στο δρόμο τον Νίκο Σερασκέρη. Μετά τις καλημέρες τού προτείνω: 
-Νίκο, πάμε για καφέ να τα πούμε. 
-Μπααα…δεν υπάρχει χρόνος για καφέ Μάκη. Έχω πολλή δουλειά στο σύλλογο συνταξιούχων και μετά θα πάω στον σύνδεσμο εφέδρων. Ετοιμάζουμε μια εκδήλωση και πρέπει να είμαι παρών.

Το ψηφοδέλτιο της νίκης παρουσίασε ο Δημήτρης Κυριακίδης


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Την πλήρη σύνθεση του ψηφοδελτίου της νίκης, στην αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών, παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου της 4ης Μαϊου ο Δημήτρης Κυριακίδης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημοτικού συνδυασμού "Κιλκίς Μπροστά". 

Ανακοίνωση για τη Δράση "Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα"

Ανακοινώνεται ότι επειδή κατά τον υπολογισμό πληρωμής 1ης εκκαθάρισης εντοπίστηκαν κάποιες αστοχίες, ανακοινώθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η υποβολή ενδικοφανών προσφυγών πληρωμής από τους δικαιούχους, από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 και εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών, δηλαδή έως και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη


Υποψήφιε Δήμαρχε Κιλκίς, γνωρίζεις σε τι κατάσταση βρίσκεται το καλύτερο “μπαλκόνι” του Κιλκίς;


Γράφει ο  Πάνος Μαύρος
Αγαπητέ υποψήφιε Δήμαρχε Κιλκίς

Σίγουρα γνωρίζεις πως θα διοικήσεις μια πόλη που δεν είναι καθόλου όμορφη. Άσχημη δεν τη λες, αλλά σίγουρα είναι μια πόλη «άχρωμη», «άοσμη», «άνοστη» και χωρίς καθόλου ταυτότητα. Την είδες τώρα, την ξέχασες σε λίγα λεπτά. Όποιον Κιλκισιώτη ή ξένο και αν ρωτήσεις, πάνω κάτω αυτό θα σου πει.

"Είμαστε ο συνδυασμός Ενεργοί Πολίτες, Δροσάτο-Δοϊράνη-Κορυφή"

Ανακοίνωση συνδυασμού "Ενεργοί Πολίτες, Δροσάτο-Δοϊράνη-Κορυφή"Ο συνδυασμός "Ενεργοί Πολίτες, Δροσάτο-Δοϊράνη-Κορυφή", ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αλλά και στις προκλήσεις των καιρών ανακοινώνουν τους τομείς δράσεις τους.

Η Μέμα Τεμεκενίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Η Μέμα Τεμεκενίδου θα είναι υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από αύριο (6 Μαΐου 2019) έως και 2 Ιουνίου 2019, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κιλκίς, στο Δήμο Παιονίας και στις Τοπικές Κοινότητες

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Κιλκίς, Δήμου Παιονίας 
Το Σάββατο 4 Μαΐου οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας, Γιάννης Φαχουρίδης και Τάσος Βασιλακάκης αντίστοιχα, κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο Κιλκίς τις υποψηφιότητες της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Συνελήφθη 20χρονος στο Κιλκίς για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών

Με επικίνδυνους ελιγμούς προσπάθησε να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο καθώς μετέφερε σε όχημα που οδηγούσε 25 αλλοδαπούς.
Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθη προχθες (4 Μαΐου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 20χρονος αλλοδαπός για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Κοραής Λαζαρίδης: Βλέπω, παρατηρώ, καταγράφω


Ο Κώστας Σαββίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Ο Κώστας Σαββίδης, θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Ομιλία και παρουσίαση ψηφοδελτίου του υποψήφιου Δήμαρχου Κιλκίς Δημήτριο Αγαθόπουλου


Ομιλία και παρουσίαση ψηφοδελτίου του υποψήφιου Δήμαρχου Κιλκίς Δημήτριο Αγαθόπουλου
Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες
Φίλες και Φίλοι
Σας καλωσορίζουμε στην σημερινή μας εκδήλωση που είναι η απαρχή ουσιαστικά της προεκλογικής περιόδου, αφού σήμερα, όπως ορίζει ο νόμος, καταθέσαμε στο Πρωτοδικείο την σύνθεση του Συνδυασμού μας με την ονομασία «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη».

Υποψήφιος με το Σούλη Καζαντζίδη, ο Σάββας Διονυσιάδης

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Μια νέα δυνατή υποψηφιότητα ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη ΚΙΛΚΙΣ - ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ με υποψήφιο δήμαρχο τον Αναστάσιο (Σούλη) Καζαντζίδη.

"Προ της κάλπης"

Γράφει η Άννα Νικολαΐδου*
Σε λιγότερο από ένα μήνα θα βρεθούμε στις κάλπες για να στείλουμε εκπροσώπους στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, να εκλέξουμε τους εκπροσώπους μας στην περιφέρεια και τους αντίστοιχους στο δήμο.

Στο "Κιλκίς Μπροστά" ο Νίκος Ιντζέλης με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Η Δημοτική Ενότητα Χέρσου πάει Μπροστά για να αποκτήσει αποφασιστικότερο ρόλο στην ανάπτυξη του Δήμου Κιλκίς και έργα υποδομής που να θωρακίζουν την περιοχή. Η Δημοτική Ενότητα Χέρσου πάει Μπροστά με το Νίκο Ιντζέλη ο οποίος κατέρχεται στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τη δημοτική παράταξη "Κιλκίς Μπροστά" και το Δημήτρη Κυριακίδη.

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Κιλκίς ο συνδυασμός «Δήμος ΑΞΙΩΝ»

Ανακοίνωση συνδυασμού «Δήμος ΑΞΙΩΝ» 
Με τον ανώτερο αριθμό συμβούλων στο Δήμο και στη Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς, 63 και 17 αντίστοιχα, κατατέθηκε την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στο Πρωτοδικείο Κιλκίς, η δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού «Δήμος ΑΞΙΩΝ» από τον επικεφαλής Παύλο Τονικίδη. 
Σε δηλώσεις του μετά την κατάθεση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς τόνισε τα εξής: «Ο Δήμος ΑΞΙΩΝ συμμετέχει στις εκλογές της 26ης Μαΐου με αξιώσεις και ενθουσιασμό για το αποτέλεσμα.

Κιλκίς: Παραλαβή πιστοποιητικών ΚΠΓ εξεταστικής περιόδου Νοεμβρίου 2018

Ενημερώνουμε τους επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2018 ότι μπορούν να παραλαμβάνουν από τη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κιλκίς (γρ. Διοικ. Θεμάτων) τα πιστοποιητικά τους, είτε οι ίδιοι αυτοπροσώπως είτε οι νόμιμοι κηδεμόνες και εκπρόσωποί τους (εφόσον είναι ανήλικοι) είτε άτομα εξουσιοδοτημένα με υπεύθυνη δήλωση, θεωρημένη με το «γνήσιο της υπογραφής», ως ο νόμος ορίζει.

Η σοφεράντσα της συμφοράς!

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου, εκείνα τα αθώα και νοσταλγικά, κουβαλάω βαριά κληρονομιά στο θέμα τιμόνι, οδήγηση και τα συναφή. Σε όλες τις τάξεις του σχολείου, από τις μικρότερες μέχρι και τις μεγαλύτερες, όταν άκουγαν το επίθετο ''Τσομπανοπούλου'', η ερώτηση που ακολουθούσε ήταν, "Η κόρη του ραλίστα;'', "Όχι... η ανιψιά", ήταν η απάντηση. 

Αθανάσιος Τζούρτζος: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος δημοτικής ενότητας Γουμένισσας



Υπογράφει ο Αθανάσιος Τζούρτζος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος δημοτικής ενότητας Γουμένισσας
Συνεχίζοντας μια μακρά πορεία προσφοράς, συνεργασιών και συνεχούς προσπάθειας για το καλό του τόπου μας και της τοπικής κοινωνίας, δηλώνω παρών στην εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου, συμμετέχοντας στον Συνδυασμό «Παιονία της Προόδου» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντίνο Σιωνίδη. 

Πασχαλινή προσφορά του Yoga Pilates House Kilkis