Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Το 8ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς στη Ακρόπολη

Από την επίσκεψη του 8ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς στη Ακρόπολη.

"Κύριε Τονικίδη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς..."

Ανακοίνωση ΓΑΣ Κιλκίς
Το Δ.Σ του ΓΑΣ Κιλκίς με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε τη χορηγία σας κ.  Π. Τονικίδη, για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στον αγώνα τελικού πρωταθλήματος ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ, στην Κέρκυρα και σας ευχαριστούμε βαθύτατα για την ευγενική σας ενέργεια. 

Πρωτοβουλίες για τη διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μιχάλης Καλογήρου, ανέλαβαν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους πρωτοβουλίες για τη διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας που αφορά τις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019.

Έρχεται η νέα προκήρυξη για την Εξισωτική Αποζημίωση

Για την καλύτερη προετοιμασία των ενδιαφερόμενων αγροτών, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώνει ότι το επόμενο διάστημα θα προκηρυχθεί το Μέτρο 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά µειονεκτήµατα», γνωστό ως «Εξισωτική Αποζημίωση», με βάση τη νέα οριοθέτηση των μειονεκτικών περιοχών.

Ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, στο Δρόμο Δυναμικού Βαδίσματος «Μέγας Αλέξανδρος»

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στο πλαίσιο του προγράμματος «Συμμετοχή σε μικρές και μεσαίες αποστάσεις», ομάδα ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης με τον Καθηγητή Προσαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής κ. Γιοβά Χρήστο , βρέθηκαν για 5η χρονιά στη Θεσσαλονίκη και πήραν μέρος στο Δρόμο Δυναμικού Βαδίσματος «Μέγας Αλέξανδρος» στα 5 χλμ.

Με χρυσά μετάλλια επιστρέφει το Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
Στο διεθνές πρωτάθλημα Kyokushin Karate βρέθηκε το Kinesis Fight Club στις 14 Απριλίου, στην Καβάλα.

Αντιόπη (Πόπη) Σαχπάζη: Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Αντιόπη (Πόπη) Σαχπάζη - Χημικός
Συντάσσομαι με το συνδυασμό " ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη" με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αγαθόπουλο Δημήτρη.

Επίκαιρη ερώτηση Γεωργαντά για τους βιοκαλλιεργητές

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς για το μεγάλο θέμα του αποκλεισμού των βιοκαλλιεργητών του νομού Κιλκίς από το νέο πρόγραμμα κατέθεσε σήμερα Επίκαιρη Ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό. Η προχειρότητα του Υπουργείου οδήγησε σε έγκριση μόνο 30 αιτήσεων από τις 630 συνολικά των υφιστάμενων βιοκαλλιεργητών.

Ι. Βαρδακαστάνης από Κιλκίς: Το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να εκπροσωπήσει τα θύματα της κρίσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο


Δελτίο τύπου Ι. Βαρδακαστάνη
Ο Ι. Βαρδακαστάνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία (EDF) επισκέφθηκε το Κιλκίς χθες, 16 Απριλίου.

(Video) Αγαθόπουλος: Απαράδεκτη η είσοδος της πόλης του Κιλκίς


Αυτοψία του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Αγαθόπουλου, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς από τη Θεσσαλονίκη.

Εκλογές Αγροτικού Καπνικού Συνεταιρισμού Κιλκίς "Δήμητρα"

Ο Αγροτικός Καπνικός Συνεταιρισμός Κιλκίς "Δήμητρα" προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου την 5 του μήνα Μαΐου ημέρα Κυριακή του έτους 2019 και ώρα 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς. 

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Ενόψει των Ευρωεκλογών της 26ης Μαϊου 2019 η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (2014-2019) Κα Ελίζα Βόζεμπεργκ – Βρυωνίδη θα επισκεφθεί το Κιλκίς το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Ανακοίνωση για τη δράση «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα»

Ανακοινώνεται ότι έχουν αποσταλεί στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., οι καταστάσεις εκκαθάρισης πληρωμής για το έτος 2018, που αφορούν στη δράση «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» του μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

Κιλκίς: Έναρξη λειτουργίας Εκλογικού Κέντρου «Δήμου ΑΞΙΩΝ»

Ανακοίνωση  δημοτικής παράταξης «Δήμος ΑΞΙΩΝ» 
Κανονικά λειτουργεί πλέον το Εκλογικό Κέντρο της δημοτικής παράταξης «Δήμος ΑΞΙΩΝ» στην κεντρική οδό της πόλης του Κιλκίς, στην διεύθυνση 21ης Ιουνίου 157. 

Καλές εμφανίσεις από τους αθλητές του Γ.Α.Σ. Κιλκίς στο Διασυλλογικό Κ18

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης φιλοξενήθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου για την κατηγορία Παίδων-Κορασίδων (γεν. 2002-2003). Εκεί βρέθηκε η ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. με τους αθλητές του να μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων του καλοκαιριού.

Ο Αποστόλης Καλλιστρατίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς»
Ο Αποστόλης Καλλιστρατίδης, 28 ετών, με καταγωγή από το Π. Γυναικόκαστρο, θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Κιλκίς: Πετυχημένο το σεμινάριο με θέμα, «Παιδική Επιθετικότητα, Ενίσχυση Θετικής Συμπεριφοράς και ο ρόλος της οικογένειας»

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στα πλαίσια των δράσεων ως μέλος του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ολοκλήρωσε με επιτυχία την Τρίτη 26/03/2019 και την Δευτέρα 01/04/2019, τις δύο ομάδες γονέων με θέμα: «Παιδική Επιθετικότητα, Ενίσχυση Θετικής Συμπεριφοράς και ο ρόλος της οικογένειας».

Στην έκθεση λουλουδιών του Διποτάμου, ο Σούλης Καζαντζίδης

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΚΙΛΚΙΣ - ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, επισκέφθηκε την έκθεση λουλουδιών του Διποτάμου, μαζί με τις εκλεκτές κυρίες του πολιτιστικού συλλόγου, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

Το Kinesis-Gym στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym
Για ακόμη μια χρονιά το γυμναστήριο μας Kinesis- Gym συμμετείχε στον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Μία ανεπανάληπτη δρομική εμπειρία, ανώτερη από όλες τις προηγούμενες με σύμμαχο τον καιρό και την καλή διάθεση. 

Kinesis Gym: Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας και ομαδικών προγραμμάτων άθλησης


Επιτυχίες για το Kinesis στο Κύπελλο Ελλάδος Brazilian Jiu Jitsu

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club 
Στο 7ο Κύπελλο Ελλάδος Brazilian Jiu Jitsu συμμετείχε το Kinesis Fight Club Gougoulas Team την περασμένη Κυριακή στις 14 Απριλίου στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Επίσκεψη του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης στο ΚΔΑΠ-μεΑ

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Στις 9 Απριλίου 2019, το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης επισκέφτηκε το ΚΔΑΠ-μεΑ στο πλαίσιο του προγράμματος "Αυτόνομη Διαβίωση" που υλοποιείται από την Ψυχολόγο και Διοικητική Διευθύντρια του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κα Κυρλαγκίτση Γεωργία.

Ο συνδυασμός "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ" παρών στον καθαρισμό της Δοϊράνης

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Αγαθόπουλου
Παρότι ο Δήμος Κιλκίς πολύ αργά το θυμήθηκε να ασχοληθεί με τον καθαρισμό και την αξιοποίηση της λίμνης Δοϊράνης και παρότι ο εξοπλισμός ήταν αρκετά ελλιπής (άραγε να έγινε για τα μάτια του κόσμου;), ο συνδυασμός "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-
Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη" ήταν παρών και θα είναι παρών σε όλες τις πρωτοβουλίες που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, την αξιοποίηση του φυσικού μας πλούτου και την ανάδειξη του Κιλκίς μας.

Μαθητική συναυλία Κιθάρας στο Πολύκαστρο


Παρλαλόγλου: Ας κάνουμε το Κιλκίς μια «Έξυπνη Πόλη»

Γράφει ο Χαράλαμπος Παρλαλόγλου 
Η ανάγκη πρόσβασης στο διαδίκτυο και σε ψηφιακές υπηρεσίες στις μέρες μας είναι κάτι που έχει περάσει για τα καλά στην καθημερινότητας μας. Οι νέες υπηρεσίες που αναπτύσσονται συνεχώς και παρέχονται μέσω του διαδικτύου, αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο και η αλήθεια είναι πως κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη σε πολύ μεγάλο βαθμό. 

5ο Δ. Σ. Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα την Πρόληψη της Επιθετικής Συμπεριφοράς των παιδιών

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Με σημαντική προσέλευση πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 11/4, το απόγευμα στον χώρο του Σχολείου, η ημερίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δ. Σ. Κιλκίς με θέμα την Πρόληψη της Επιθετικής Συμπεριφοράς των παιδιών. 

Και ο Χάρης Ξενιτίδης με το Δημήτρη Κυριακίδη και το "Κιλκίς Μπροστά"

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς,  Δημήτρη Κυριακίδη
Η δημοτική παράταξη "Κιλκίς Μπροστά" μεγαλώνει και ψηλώνει ακόμη περισσότερο σε δύναμη και αξιοσύνη με τη συμμετοχή νέων υποψηφίων στις τάξεις της. Ο Χαρίλαος (Χάρης) Ξενιτίδης κατέρχεται για πρώτη φορά στα κοινά με το Δημήτρη Κυριακίδη και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Κιλκίς. 

Αρχή με διακρίσεις για τον στίβο του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Στην Κατερίνη διεξήχθησαν το Σάββατο 13 Απριλίου οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου Π-Κ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας με τη συμμετοχή αθλητών-τριων από Πιερία - Ημαθία - Πέλλα και Κιλκίς.

Δείτε Video από την επίσκεψη κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής στο Κιλκίς


Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής υπό τους Μανώλη Όθωνα, Φίλιππο Σαχινίδη, Άσπα Γοσποδίνη και Ιωάννη Βαρδακαστάνη επισκέφτηκε την Τρίτη 16-04-2019 το Κιλκίς. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 10 Απριλίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 10 Απριλίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.
ΓΝΩΜΗ

Δείτε Video από τη συνάντηση γνωριμίας των μελών του δημοτικού συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ


Η συνάντηση γνωριμίας των μελών του δημοτικού συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Σιωνίδη, έγινε στο Πολύκαστρο την Τρίτη 16 Απριλίου 2019.