Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς ο Χρήστος Χατζημλάδης

Νέο Πρόεδρο έχει από σήμερα το μεσημέρι το Επιμελητήριο Κιλκίς. Τη θέση του απερχόμενου Προέδρου κ. Παύλου Τονικίδη, αναλαμβάνει μετά την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης εκλογικής διαδικασίας ο μηχ. μηχανικός Χρήστος Χατζημλάδης από τη Γουμένισσα.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 18η Απριλίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Πρώτη ομαδική εμφάνιση για τον Σκακιστικό Όμιλο Κιλκίς

Με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, η ομάδα του ΣΟ Κιλκίς κατέκτησε την έβδομη θέση στο ομαδικό τουρνουά ακαδημιών έως 12 ετών που διοργάνωσε η Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Σύλλογο Πεύκων. Οι αγώνες έγιναν την Κυριακή 14/4 στο ξενοδοχείο «Φιλίππειο» στη Θεσσαλονίκη και συμμετείχαν σε αυτούς 20 σκακιστικοί σύλλογοι.

ΓΑΣ Κιλκίς ηττήθηκε με 23-21 από τον Φαίακα Κέρκυρας

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Έπειτα από έναν συγκλονιστικό πρώτο τικελό σε ένα κατάμεστο γήπεδο που κρίθηκε στην δεύτερη παράταση, ο ΓΑΣ Κιλκίς ηττήθηκε με 23-21 από τον Φαίακα Κέρκυρας εκτός έδρας το απόγευμα του Σαββάτου.

Η συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών της Αθλητικής Παιδείας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων

Δελτίο τύπου Αθλητικής Παιδείας
Ικανοποιητική ήταν η παρουσία των αθλητών και αθλητριών της Αθλητικής Παιδείας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Παίδων και Κορασίδων Κεντρικής Μακεδονίας Κ18 (ηλικίας κάτω των 18 ετών) που πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη το Σάββατο 13/4/2019. 

"Ο λαός του Κιλκίς να κάνει τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού"

Δελτίο τύπου "Λαϊκής Συσπείρωσης" Κιλκίς
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμα μία εκδήλωση της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, ένα όμορφο προεκλογικό γλέντι, με τη συμμετοχή δεκάδων εργαζόμενων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αυτοαπασχολούμενων, επαγγελματιών, συνταξιούχων και νεολαίας. 

Κιλκίς: Διήμερο εκδηλώσεων τιμής και μνήμης του Κύπριου ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς
Με περισσή ευλάβεια πραγματοποιήθηκε το Διήμερο Εκδηλώσεων Τιμής και Μνήμης του Κύπριου ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στον Δήμο Κιλκίς. Το αφιέρωμα για τη θυσία του Σταυραετού του Μαχαιρά διοργανώθηκε από τον Δήμο Κιλκίς, τον Δήμο Λύσης Κύπρου και το Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης (Σ.Ι.Μ.Α.Ε.) ΕΟΚΑ 1955-1959.

Το 3ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς πήρε την ετικέτα σχολείου eTwinning

Δελτίο τύπου 3ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς 
Το 3ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς μέσα από την υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων eTwinning πέτυχε να δώσει μια νέα διάσταση στη μαθησιακή εξέλιξη και κοινωνικοσυναισθηματική ανάπτυξη των μαθητών της:

Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας για τις δομές ΚΔΑΠ Kinesis for kids Κιλκίς

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας για τις δομές ΚΔΑΠ Kinesis for kids Κιλκίς
21ης Ιουνίου 20 Κιλκίς (23410 22220) και ΚΔΑΠ Kinesis for juniors Μεγ. Αλεξάνδρου και Περικλέους γωνία Κιλκίς (23410 23000).

Η νέα δέσμευση του Σούλη Καζαντζίδη


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Μια νέα εξαιρετικά σημαντική δέσμευση ανέλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Η Ανατολή των Νέων

Υπογράφουν οι*
Σε 1,5 μήνα έχουμε εκλογές. Ας μην κρυβόμαστε άλλο από τα προβλήματα. Καιρός να λάβει καθείς τον ρόλο του. Πλησιάζει η ώρα της ατομικής ευθύνης. Και αυτός ο Κεμάλ... ρε Μάνο, μας έπεισες από τα μικράτα μας ότι «πρέπει να τον καληνυχτίσουμε και ότι τίποτε δε μπορεί να αλλάξει».

Στο "Κιλκίς Μπροστά" και ο Απόστολος Μουλλάς μαζί με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Το Κιλκίς πηγαίνει μόνο Μπροστά! Με το Δημήτρη Κυριακίδη και τους εκλεκτούς υποψηφίους που συμμετέχουν στη δημοτική παράταξη "Κιλκίς Μπροστά", έχοντας αποδυθεί σε έναν ωραίο και έντιμο αγώνα για έναν σύγχρονο, ανοιχτό Δήμο, με ισχυρές υποδομές στην πόλη μας και στα χωριά μας. 

Στο συνδυασμό του Σούλη Καζαντζίδη η Όλγα Παπαγιαννίδου

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Η Όλγα Παπαγιαννίδου είναι το νέο πρόσωπο που εντάχθηκε στη μεγάλη παρέα της δημοτικής παράταξης ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ, του υποψήφιου δήμαρχου Κιλκίς, Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη.

Με δύο αργυρά μετάλλια και ένα χάλκινο ο Άθλος Κιλκίς από το Πανελλήνιο Κύπελλο kickboxing της ΠΟΚ

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 29, 30, 31 Απριλίου 2019 ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο Kick Boxing και Αυτοάμυνας της (ΠΟΚ) στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα άνω Λιόσια στην Αθήνα. 

"Σε αντικομμουνιστική παράκρουση οι ναζί της "Χρυσής Αυγής"

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Όσο η δίκη της «χρυσής αυγής» θα οδεύει προς το τέλος της, η ίδια θα συνεχίζει να κάνει αυτό που καλά ξέρει. Να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, να προβοκάρει, να συκοφαντεί.
Να υπενθυμίσουμε ότι η «χρυσή αυγή» δεν διώκεται για την «αντισυστημική» δράση της όπως η ίδια θέλει να παρουσιάζεται, αλλά για εγκληματικές ενέργειες, δολοφονίες, ξυλοδαρμούς, καταστροφές, δράσεις που πηγάζουν από την εγκληματική της ιδεολογία που επιμελώς αποκρύβει, τον εθνικοσοσιαλισμό.

Πέμπτη Κυριακή νηστειών Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας


Γράφει ο Ηλίας Αθ. Θεοχαράκης
Θεολόγος
Χθες γιορτάσαμε την Αγιά Μαρία την Αιγύπτια. Φτάσαμε δηλαδή ήδη στην προτελευταία Κυριακή από το Άγιον Πάσχα και η Αγία μας εκκλησία μας προβάλλει την ζωή της οσίας Μαρίας της αιγυπτίας. 

Κιλκίς: Μουσικοαφηγηματικό οδοιπορικό με ύμνους, θρήνους και τραγούδια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Ιεροψαλτών Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου “Πέτρος ο Γλυκύς” και της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ σας καλούν σε ένα μουσικοαφηγηματικό οδοιπορικό με ύμνους, θρήνους και τραγούδια της περιόδου της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και της Μεγάλης Εβδομάδας από το Βυζαντινό Χορό Η∆ΥΜΕΛΟΝ την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 7.30 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

"Τις ολόθερμες ευχαριστίες μας, κύριε Γεωργαντά..."

Ανακοίνωση 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες της ΣΤ τάξεως του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς καθώς και οι συνοδοί γονείς τους, εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας στον βουλευτή του νομού μας κ. Γεωργαντά Γεώργιο για την εγκάρδια υποδοχή που μας επιφύλαξε στη Βουλή των Ελλήνων κατά την τριήμερη εκπαιδευτική μας επίσκεψη στην Αθήνα, τη ζεστή φιλοξενία του, το αμέριστο ενδιαφέρον του, και γενικότερα τη συμβολή του για τις αξέχαστες εμπειρίες που ζήσαμε. 

Ο κ. Βούγιας προαναγγέλλει το θάνατο του εμποράκου στην οδό Μητροπόλεως…

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Αναφέρομαι συχνά στις δημόσιες παρεμβάσεις μου, είτε πρόκειται για άρθρα, είτε για σύντομες τοποθετήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο «λόμπι των μπετατζήδων» και εννοώ, μεταξύ άλλων, και συγκεκριμένους υποψηφίους δημάρχους και τους συνδυασμούς τους. Συγκεκριμένα έχω χαρακτηρίσει και θεωρώ όχι άστοχα ως εκπροσώπους του συγκεκριμένου λόμπι τους κ.κ. Ταχιάο, Ορφανό, Ζέρβα,Κυριζίδη, Λεκάκη, Ψωμιάδη και Βούγια. 

Η Ε΄ Κυριακή των νηστειών, της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας, ζωντανό παράδειγμα δυνάμεως της μετανοίας


Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος
Την Κυριακή 14 Απριλίου, τιμάμε τη μνήμη της οσίας Μητέρας μας η οποία εορτάζεται και κατά την 1η Απριλίου. Το «Ωρολόγιο» γράφει ότι πλησιάζοντας το τέλος της αγίας Σαρακοστής, τάχθηκε να εορτάζεται σήμερα η αγία προς τόνωση των ράθυμων και αμαρτωλών σε μετάνοια.

Νέο βίντεο της Ελληνικής Αστυνομίας για την οδική ασφάλεια, με ευχές για την περίοδο των εορτών του Πάσχα

Οδοιπορικό στα Γρεβενά, της ΣΤ' τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Στις 9 και 10 Απριλίου, η ΣΤ΄ τάξη του 5ου Δ. Σ. Κιλκίς επισκέφτηκε το ΚΠΕ Γρεβενών για να συμμετάσχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Όρλιακας: Το δάσος των χρωμάτων». Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος, που υλοποιούν φέτος, με τίτλο «Επιστήμη και Αειφορία» και συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Κατερίνα Μπόσκου, Νίκη Παυλίδου και Αφροδίτη Ντίνου (συντονίστρια του προγράμματος).

Μετά την Ανάσταση "Μπουζούκια Live" στο "Θέατρο" Κιλκίς


Και η Φωτεινή Πανάγου στο "Κιλκίς Μπροστά" με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Η δημοτική παράταξη "Κιλκίς Μπροστά" απλώνεται σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Κιλκίς στέλνοντας παντού το μήνυμα της ανανέωσης της αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου μας, με νέους ανθρώπους, επιτυχημένους στην κοινωνική και επαγγελματική τους ζωή, που επιθυμούν να εισφέρουν στην πολυεπίπεδη ανάπτυξή του και να πάνε Μπροστά, να σηκώσουν ψηλά το Κιλκίς και τα χωριά μας. 

Μιχαήλ Βασιλειάδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δ. Αγαθόπουλου
Ονομάζομαι Βασιλειάδης Μιχαήλ και κατάγομαι από το Σεβαστό Κιλκίς όπου και η μόνιμη κατοικία μου. Υπήρξα εργαζόμενος του εργοστασίου Ηλιοτέξ και μέλος του Δ.Σ του σωματείου εργαζομένων. Στη συνέχεια ως αγρότης ήμουν μέλος της Διοίκησης της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Κιλκίς. Σήμερα είμαι μέλος της διοίκησης του πολιτιστικού συλλόγου Σεβαστού και ενεργός αγρότης.

O Παντελής Δημητσάκης με τον Κώστα Σιωνίδη και την «Παιονία της Προόδου»


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη

Ο Παντελής Δημητσάκης ζει στον Άσπρο και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σαν ελεύθερος επαγγελματίας στην Παιονία. Το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οικισμός και η ανησυχία που τον διακατέχει για το μέλλον της περιοχής μας, τον οδήγησε στην απόφαση να συμμετέχει στις επόμενες δημοτικές εκλογές σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Πολυκάστρου.

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής στο Κιλκίς την Τρίτη 16-04-2019

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής υπό τους Μανώλη Όθωνα, Φίλιππο Σαχινίδη, Άσπα Γοσποδίνη και Ιωάννη Βαρδακαστάνη θα επισκεφθεί την Τρίτη 16-04-2019 το Κιλκίς.