Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ο Δήμαρχος Παιονίας στην παρουσίαση του δίτομου έργου «Ελευθέριος Βενιζέλος, ο άνθρωπος, ο ηγέτης»

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δίτομου έργου του Γενικού Διευθυντή του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» κ. Νικολάου Εμμ. Παπαδάκη με τίτλο : «Ελευθέριος Βενιζέλος, ο άνθρωπος, ο ηγέτης» στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς στη Θεσσαλονίκη.

Συμμετοχή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο Πείραμα του Ερατοσθένη


Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Συνεχίζοντας τις STEM δραστηριότητες στο 5ο Δημοτικό Κιλκίς, πήραμε μέρος στο Πείραμα του Ερατοσθένη, σε συνεργασία με  τα Εργαστηριακά Κέντρα Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Λακωνίας, Σερρών, Πιερίας, Κω και Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Υπεύθυνων Ε.Κ.Φ.Ε. (ΠΑΝΕΚΦΕ).
Η περιγραφή με απλά λόγια από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ' τάξης του 5ου Δ. Σ. Κιλκίς.

Η Ομάδα Παρέμβασης Κιλκίς ρωτά, ο Δημήτρης Αγαθόπουλος απαντά

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Αγαθόπουλος απαντά στο ερωτηματολόγιο που έθεσε η Ομάδα Παρέμβασης Κιλκίς στους υποψηφίους Δημάρχους Κιλκίς.

ΑΣΕΠ: 1116 θέσεις σε φορείς του Φορείς του Υπουργείου Υγείας

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 2Κ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 7/28-3-2019/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση χιλίων εκατό δεκαέξι (1.116) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας.

ΑΣΕΠ: 62 θέσεις στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 4Κ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα δύο (62)θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – “Enterprise Greece” (Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης).

Διακοπή ρευματοδότησης σε τμήμα της πόλης του Κιλκίς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 θα διακοπεί η παροχή ρεύματος από τις 09:00 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. στο ανατολικό τμήμα της πόλης του Κιλκίς και συγκεκριμένα Γ. Καπέτα (από Ταμπάκη έως Φιλιππουπόλεως), Φιλιππουπόλεως (Από Καπέτα έως Παπαθεοφίλου), Παπαθεοφίλου (από Επτανήσων έως Αν. Ρωμυλίας), Λέσβου (Στενημάχου έως πίσω από το Σχολείο), Ταμπάκη (από Παπαθεοφίλου έως λίγο πριν την Καπέτα).

Συνελήφθη 50χρονος στη Χαλκιδική για διακίνηση ναρκωτικών

Για διακίνηση και καλλιέργεια κάνναβης συνελήφθη χθες (4 Απριλίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, 50χρονος ημεδαπός, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Και ο Σάκης Τραχανίδης συμπορεύεται με τον Χρήστο Γκουντενούδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη
Με τον Δήμαρχο Παιονίας και τον συνδυασμό «Παιονία Ισχυρή» συντάσσεται και ο Σάκης Τραχανίδης. Ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Γουμένισσας και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας του χώρου της εστίασης, αποφάσισε πριν από 5 χρόνια να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των συμπολιτών του και εξελέγη Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας.

Η ομάδα νέων ΚΕ.ΑΣ.Μ. συνεχίζει ακάθεκτη - Μέλη της οι Κιλκισιώτες Μαρκόπουλος και Θεοχαράκης

Δελτίο τύπου  ΚΕ.ΑΣ.Μ. 
Συναντήσεις και συζητήσεις γύρω από την τοπική αυτοδιοικηση και οικονομία της Μακεδονίας είχαν οι κιλκισιώτες  Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς και Μιχαήλ Θεοχαράκης. 

Αναμενόμενα πετυχημένη η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Έλλης Φρεγγίδου

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην εκδήλωση για την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της κιλκισιώτισσας ψυχολόγου και ποιήτριας Έλλης Φρεγγίδου στη Θεσσαλονίκη. Η αίθουσα του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ στην Αριστοτέλους αποδείχθηκε πολύ μικρή για να στεγάσει τους φίλους και τους αναγνώστες της ποιήτριας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από σήμερα Παρασκευή 5 έως και την Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 08/05-04-2019), που ισχύει από σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 έως και την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Η Αικατερίνη Γιαννακούλα - Ζιούτα μαζί με το Δημήτρη Κυριακίδη στο "Κιλκίς Μπροστά"

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη 
Με την αυτοδιοικητική πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη συντάσσεται και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Αικατερίνη Γιαννακούλα - Ζιούτα για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας. 

(Video) Νέα Καβάλα: Αποτυχημένη προσπάθεια προσφύγων για μετάβαση στα Διαβατά


Νέα Καβάλα: Αποτυχημένη προσπάθεια προσφύγων για μετάβαση στα Διαβατά, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 στις 2 μ.μ.

Παραιτήθηκε ο Παύλος Τονικίδης από την προεδρία του Επιμελητηρίου Κιλκίς



Υπογράφει ο Παύλος Τονικίδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς 
Από την έναρξη της νέας χρονιάς, όταν έγινε γνωστή η πρόθεσή μου για τη διεκδίκηση του Δήμου Κιλκίς στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, έθεσα στη διάθεση των συνεργατών μου την παραίτησή μου από το αξίωμα του Προέδρου. Σήμερα συναποφασίζουμε να τη θέσουμε σε ισχύ.

Πωλείται διαμέρισμα στο Κιλκίς

Πωλείται γωνιακό διαμέρισμα στο Κιλκίς, πρώτου ορόφου, υπέρ λουξ κατασκευής με 2 μπάνια 3 υπνοδωμάτια και τεράστια σαλοκουζίνα, ενεργειακό τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, υπόγεια αποθήκη και σκεπαστό πάρκινγκ, θωρακισμένη εξώπορτα, ενεργειακές μπαλκονόπορτες και τέντες, 145τμ εσωτερικοί χώροι και 178 με τα μπαλκόνια. Τηλ. 6970999650. Τιμή 180.000€ συζητήσιμη.

Έλληνες Ριζοσπάστες: Δεν ντρέπεται ο κ. Μητσοτάκης;

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος Έλληνες Ριζοσπάστες 
«Ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στην κ. Στάη και στον τηλεοπτικό σταθμό Open, αναφερόμενος μεταξύ των άλλων στον πρόεδρο των Ελλήνων Ριζοσπαστών Σάββα Τσιτουρίδη δήλωσε πως «δε μιλάμε για ιδιαιτέρως σοβαρά πρόσωπα».

Γεώργιος Βασιλειάδης και Ρούλα Αθανασιάδου υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παιονίας με Κ. Σιωνίδη

Γεώργιος Βασιλειάδης 
Η αγάπη μου για τον τόπο μου την Γουμένισσα, η ευαισθησία μου σε πολλά θέματα που προβληματίζουν κάθε κάτοικο και η όρεξη μου να προσφέρω στα κοινά του τόπου μου είναι οι λόγοι που με οδήγησαν να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.