Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Δευτεραθλήτριες ποδοσφαίρου Ελλάδας τα κορίτσια του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς

Το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κοριτσιών. Οι παίκτριες του Νίκου Μούρου ηττήθηκαν με 4-0 στον τελικό από το Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης. Αυτό φυσικά δεν έχει καμιά απολύτως σημασία, καθώς η επιτυχία τους είναι τεράστια κερδίζοντας και πολλά μόρια ενόψει των εξετάσεών τους.

«Μάγια μ’ έκανες»


Γράφει ο Δημήτρης N. Θωμαδάκης
Με ιδιαίτερη προσωπική συγκίνηση από τις μνήμες και τις μεταλαμπαδεύσεις των τριών δικών μου ανθρώπων, που επιβίωσαν από την όλη οικογένεια στο Ρεΐζντερε Ερυθραίας –Ιωνίας Μικράς Ασίας των μαρτυρικών γεγονότων του 1922 (γιαγιά –πατέρας –θεία), προβάλω ένα από τα πλέον αγαπημένα τους Μικρασιάτικα τραγούδια. Ένα τραγούδι που με δάκρυα στα μάτια και με τον κόμπο στο λαιμό τους, μου το δίδαξαν…

Συνελήφθησαν 2 άτομα για εκβίαση σε βάρος ιδιοκτήτη επιχείρησης τροφίμων

Συνελήφθησαν χθες (29 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, δύο ημεδαποί ηλικίας 50 και 27 ετών, για εκβίαση σε βάρος ιδιοκτήτη επιχείρησης τροφίμων.

Παράταση υποβολής Αίτησης-Δήλωσης για τις πανελλαδικές εξετάσεις μέχρι 2-4-2019

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας, όλοι οι υποψήφιοι (μαθητές και απόφοιτοι) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις 2019 των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους σχετική Αίτηση-Δήλωση.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη 27χρονος για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη χθες (29 Μαρτίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 27χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2019

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνεται ότι με Υπουργικές Αποφάσεις καθορίστηκε το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων Γενικών Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων 2019.
Δείτε ΕΔΩ

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.
ΓΝΩΜΗ

Δημήτρης Κυριακίδης: Σεβαστείτε τις διακηρύξεις σας

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Με αφορμή την αναβολή εκδίκασης της ακύρωσης του διαγωνισμού εκμετάλλευσης μεταλλείων χρυσού στα Κρούσια ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ο Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης με το "Κιλκίς Μπροστά" και το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Το Κιλκίς πάει Μπροστά με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη και με συνοδοιπόρους του ικανούς και δραστήριους συμπολίτες μας που είναι αποφασισμένοι να σηκώσουν το Δήμο Κιλκίς στους ώμους τους και να συμβάλλουν με όλες τις δυνάμεις τους στην πολυεπίπεδη ανάπτυξή του.

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες της σχολικής ομάδας Ποδοσφαίρου του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς

"Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος και τα μέλη της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Κιλκίς θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις μαθήτριες της σχολικής ομάδας Ποδοσφαίρου του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου και της δεύτερης θέσης που κατέλαβαν στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Ποδοσφαίρου Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, για το σχολικό έτος 2018-19.

Τιρεκίδης: Όταν υπάρχει ελπίδα για το μέλλον υπάρχει δύναμη στο παρόν

Γράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Ως γνωστό, η βούληση μου, για τον συνδυασμό του περιφερειακού συμβούλου δεν προχώρησε για διαφόρους λόγους, παρόλα αυτά το ενδιαφέρον μου συνεχίζεται για τα κοινά του τόπου μου.

Με το Σούλη Καζαντζίδη και η Ιωάννα Κεχαγιά

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Μια ακόμα συνεργασία με ενεργό και δραστήριο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας ανακοινώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης Καζαντζίδης.
Πρόκειται για μια νέα επαγγελματία του Κιλκίς, την Ιωάννα Κεχαγιά, για την οποία ο κ. Καζαντζίδης έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

Περιοδεία υποψήφιων με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στην ΔΟΥ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς ΚΚΕ
Περιοδεία στη ΔΟΥ Κιλκίς πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννης Φαχουρίδης, μαζί με τον υποψήφιος δημοτικό σύμβουλο Κώστα Τσαουσίδη και την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο Αλτιπαρμακίδου Ρία.

Γιαννούλα Μουρτιάδου: Είμαι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας

Υπογράφει η Γιαννούλα Μουρτιάδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στο αγροτικό Πολύπετρο Κιλκίς. Σπούδασα αγροτική οικονομία και ασχολούμαι με το εμπόριο αγροτικών προϊόντων και με καταστήματα εστίασης. Αγαπώ τον τόπο μου και λυπάμαι όταν ακούω για φίλους, για νέους ανθρώπους και συμμαθητές που ξεριζώνονται, που φεύγουν ακόμα και στο εξωτερικό για να δουλέψουν και να ζήσουν.

Η δημοκρατική Θεσσαλονίκη αρνείται τις στημένες δημοσκοπήσεις

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Το ζήτημα των δημοσκοπήσεων είναι μια υπόθεση που θέλει ιδιαίτερη εξέταση. Όπως επίσης και το ζήτημα του τύπου και των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης. Οφείλει μια δημοτική αρχή να ασχολείται με παρόμοια ζητήματα; Η απάντηση είναι καταφατική. Ναι, η δημοτική αρχή οφείλει να ασχολείται με αυτά τα ζητήματα. 

Χατζησάββας: Επίκειται μετεγκατάσταση του πολυεθνικού κέντρου εκπαίδευσης επιχειρήσεων υποστήριξης ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ) Κιλκίς;

Ερώτηση Χ. Ζατζησάββα
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο φημολογείται και πάλι επικείμενη μετεγκατάσταση του, εδρεύοντος από το έτος 2002 στο στρατόπεδο Παπαθεοφίλου της Κρηστώνης Κιλκίς, Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (Π.Κ.Ε.Ε.Υ.Ε.).

Έλενα Αφεντούλη: Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας

Υπογράφει η Έλενα Αφεντούλη
Υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας
Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θέλω να απαντήσω σε ένα δίλημμα που απασχολεί την γενιά μου. Το δίλημμα «συμμετέχω ή αποστασιοποιούμαι». Το εύκολο θα ήταν να κάτσει κάποιος μακριά, να μην επιβαρύνει την καθημερινότητα του και να αρκεστεί στην κριτική και στην ψήφο του. Ναι αυτό θα ήταν είναι το εύκολο. 

Δράση orienteering από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Ο Αγωνιστικός Προσανατολισμός, το orienteering είναι ένα δημοφιλές άθλημα στη Βόρεια Ευρώπη στο οποίο νέοι και ενήλικες βρίσκουν μεγάλη ευχαρίστηση μέσα από την πρόκληση της εύρεσης σταθμών ελέγχου σε όμορφες γεωγραφικές περιοχές, δάσους και βοσκοτόπων. 

Κιλκίς: Ανοικτή εκδήλωση με θέμα «Οι ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα»

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ενημερωτικής Εκστρατείας για τις Ρευματικές Παθήσεις, η Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία και Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος «ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ», πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, στις 12:00 στο Επιμελητήριο Κιλκίς (Τσιρογιάννη 3, Κιλκίς), με θέμα ''Οι Ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα''.