Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Κατασχέθηκαν ακατάλληλα όστρακα

Ο ΕΦΕΤ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό για την παράνομη διακίνηση 2.239 κιλών οστρακοειδών του είδους "Αχιβάδα", στο Δέλτα του Έβρου, άγνωστης προέλευσης, άγνωστου τόπου και χρόνου αλίευσης, χωρίς επισημάνσεις, χωρίς τα απαιτούμενα εμπορικά έγγραφα διακίνησης, τα οποία μεταφέρονταν με ακατάλληλα οχήματα, χωρίς τήρηση ψυκτικής αλυσίδας και συνθηκών υγιεινής, χαρακτηρίσθηκαν ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και κατασχέθηκαν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης. 

Νοτοπούλου, Γιαννούλης, Ταχιάος «ψιλικατζήδες» του αθηναϊκού κατεστημένου

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Όταν πέρυσι το θέρος ανακοινώναμε την πρόθεσή μας, ως μια πρώτη συγκροτημένη ομάδα υπό την ονομασία «Ποια πόλη μας αξίζει;», την πρόθεσή μας για τη συγκρότηση ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης, ανέφερα στην πρώτη δημόσια εμφάνισή μας, στη συνέντευξη τύπου του Ιουνίου 2018 ότι θα επιβάλλουμε ατζέντα συζήτησης στα δημοτικά πράγματα της Θεσσαλονίκης.

Παρουσίαση της εκδήλωσης "Τα Χάλκινα της Γουμένισσας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών"


Παρουσίαση 100 υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων από τον Απόστολο Τζιτζικώστα


Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Ανδρέας Βεργίδης
Αγρότης, Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Κωνσταντίνος Βιολιτζής
Επιχειρηματίας, Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς
Μιχαλία Καραμισάκη
Ελεύθερη Επαγγελματίας, Περιφερειακή Σύμβουλος
Αναστασία (Νατάσα) Σωτηριάδου
Ασφαλιστική Σύμβουλος, Ιδιοκτήτρια Καταστήματος
Λεωνίδας Τζαβέλλας
Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ, Στέλεχος Επιχείρησης

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την Πέμπτη 28 έως και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ/ΕΜΚ Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 07/27-03-2019) που ισχύει από την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 έως και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019.

Κώστας Παπακώστας και Πολύκαρπος Βασιλειάδης με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη
Δύο ακόμη συμπολίτες μας και ενεργά μέλη της κοινωνίας μας, οι Κώστας Παπακώστας και Πολύκαρπος Βασιλειάδης ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη και κατεβαίνουν στις εκλογές του Μαΐου με το "Δήμο ΑΞΙΩΝ".

Με το Δημήτρη Κυριακίδη και το "Κιλκίς Μπροστά" και ο Γιώργος Κεμανίδης

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη 
Το σταθερό πρόταγμα της δημοτικής παράταξης "Κιλκίς Μπροστά" για την ανανέωση της αυτοδιοικητικής ζωής, με νέους ανθρώπους, που έχουν ‘’καθαρό πρόσωπο’’, κοινωνική αποδοχή, πάθος και διάθεση να εργαστούν δημιουργικά για το Δήμο μας και τους συμπολίτες μας γίνεται πράξη και με την υποψηφιότητα του Γιώργου Κεμανίδη. 

ΝΟΔΕ Κιλκίς: "Μαθήματα και ερμηνείες η ΝΔ δεν δέχεται από κανέναν"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Kαταλυτική και άκρως κατατοπιστική ήταν η συνέντευξη του Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ κ. Λευτέρη Αυγενάκη στο Ράδιο Επιλογές στο Γιάννη Παπαγεωργόπουλο σήμερα το πρωί.

5η θέση για την Ελένη Φωτιάδου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην Κ23

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς 
Την Κυριακή 24/3 στην περιοχή Βαρέα των Μεγάρων διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην της κατηγορίας Κ23 καθώς και ημερίδα βάδην στις υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες. 

Έρευνα για τις συνήθειες και τις συνθήκες ύπνου των μαθητών/τριων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Έρευνα για τις συνήθειες και τις συνθήκες ύπνου των μαθητών/τριων των μεγάλων τάξεων (Δ΄-Ε΄ και Στ΄) του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς με αφορμή τη 15η Μαρτίου (Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου). 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, που έχει οριστεί να είναι η Παρασκευή πριν από την Εαρινή Ισημερία κάθε χρόνου (για φέτος 15 Μαρτίου 2019), αποφασίστηκε από τους μαθητές της Στ΄ Τάξης, να πραγματοποιηθεί μια έρευνα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, προκειμένου να καταγραφούν τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά του ύπνου των συμμαθητών τους.

Συμμετοχή του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2019

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς
Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019, το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της απελευθέρωσης της χώρας μας από τον τουρκικό ζυγό την 25η Μαρτίου του 1821, και τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, με την διοργάνωση της εθιμοτυπικής γιορτής μέσα στο σχολείο. 

Δράση για την Παγκόσμια ημέρα Συνδρόμου Down στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Την Πέμπτη 21/3/19 στο πλαίσιο των δράσεων «Εκδηλώσεις σε παγκόσμιες ημέρες» και με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Συνδρόμου Down, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη ομάδας ωφελούμενων και συνοδών του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης στις νέες εγκαταστάσεις του Σύλλογο Συνδρόμου Down στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

ΚΔΑΠ Kinesis: "Καλατσεύω ποντιακά"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Ένα πρωτότυπο και διαφορετικό μάθημα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 28 Μαρτίου στο ΚΔΑΠ "Kinesis for Kids". 

Η Αναγέννηση του Υπουργείου Γεωργίας

Του Κώστα Κιλτίδη
Καταγράφω για πρώτη φορά την δεδηλωμένη και διακηρυχθείσα το 2004 αντίδραση μου στην μετονομασία του υπουργείου γεωργίας σε Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ο γέννειος και καθολικός τίτλος του συγκεκριμένου υπουργείου είναι Γεωργίας. 

Τα νέα του ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος" (27/3/2019)

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος"
Tην σημαντική Εθνική και Θρησκευτική μας Γιορτή της 25ης Μαρτίου τιμήσαμε και φέτος στις Δομές μας, κάνοντας αναφορά σε βασικά ιστορικά γεγονότα της περιόδου αλλά και διαθεματικά μέσα από ποικίλες δράσεις και οπτικοακουστικό υλικό! 

ΠΑΜΕ: Καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία - Έξω οι εργοδότες και οι νόθοι από τις γραμμές μας

Δελτίο Τύπου Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ
H απαξιωμένη στα μάτια των εργαζομένων πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, η συνδικαλιστική μαφία του Παναγόπουλου-Κιουτσούκη-Βασιλόπουλου-Καραγεωργόπουλου προσπαθεί με κάθε είδους αλχημείες και πρακτικές που είναι έξω από τις αξίες και τις παραδόσεις του εργατικού-συνδικαλιστικού κινήματος να προχωρήσει σε νέο συνέδριο-φιάσκο μαζί με εργοδότες και νόθους.

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού φύλαξης και καθαριότητας για αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία πρόσληψης με μία ενοποιημένη προκήρυξη για το έκτακτο προσωπικό φύλαξης και καθαριότητας για τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Αθήνας, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου, οπότε και θα εφαρμοστεί το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας (08.00-20.00).