Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Κιλκίς: Πετυχημένη η ομιλία με θέμα "Διατροφή - Κυτταρίτιδα - Αντιηλιακή προστασία"

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Σε κλίμα θερμό και ιδιαίτερα ευχάριστο πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 ομιλία με θέμα την αντηλιακή προστασία – πρόληψη σπίλων και διατροφή – κυτταρίτιδα και καλή ποιότητα δέρματος από τη γνωστή ιατρό δερματολόγο -αφροδισιολόγο κ. Κωνσταντία Σαμαρά και τη διαιτολόγο – διατροφολόγο κ. Κερατσίδου Αγγελική αντίστοιχα. 

Σούλης: Μαζί μπορούμε να πάρουμε την πόλη μας πίσω. Το Κιλκίς πρώτα για τους Κιλκισιώτες

Στο "Κιλκίς Μπροστά" ο Λευτέρης Αργυρόπουλος μαζί με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Το λεκανοπέδιο των Μουριών είναι αποφασισμένο να πάει Μπροστά! Στο Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη προσέρχεται ο Λευτέρης Αργυρόπουλος για να αθροίσει τις δυνάμεις και την εμπειρία του προκειμένου και η Δημοτική Ενότητα Μουριών να βγει δυναμικά στο προσκήνιο και να διεκδικήσει ότι της αξίζει.

Εύζωνοι Κιλκίς: Τσάκωσαν 2 άτομα για κατοχή 830 πακέτων τσιγάρων

Συνελήφθησαν σήμερα (23 Μαρτίου 2019) τα ξημερώματα στους Ευζώνους, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 30χρονος ημεδαπός και 38χρονη ημεδαπή, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 830 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 

"Πάμε στις τριπλές κάλπες με Λογική και Όραμα"


Γράφει ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς*
Σε πολύ λίγα χρόνια από σήμερα κλείνουμε 200 χρόνια από την Εθνεγερσία της Πατρίδας μας. Αυτές τις μέρες θυμόμαστε και τιμάμε τις γυναίκες και τους άντρες που έδωσαν αίμα, δόξα, οικογένεια, χρήμα και μόχθο για την Ελλάδα, την Ελευθερία και την Δημοκρατία! Εδώ και 10 χρόνια περνάμε δύσκολες μέρες. 

5η συνάντηση χορωδιών στο Πολύκαστρο


Η συμμετοχή των Ποντίων στην επανάσταση του 1821


Μια ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση, σε πνεύμα και σε νόημα, μα πάνω απ' όλα αναγκαία, διοργάνωσαν στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, πλήθος ποντιακών συλλόγων της πόλης μας, με θέμα η συμμετοχή των Ποντίων στην επανάσταση του 1821 - Αλέξανδρος Υψηλάντης και Ιερός Λόχος, την 21 Μαρτίου 2019, στα πλαίσια των εκδηλώσεων από τα 100 χρόνια από τη γενοκτονία των Ποντίων, που γίνονται υπό την αιγίδα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, με ομιλητή τον εκπαιδευτικό-συγγραφέα Νίκο Κωνσταντινίδη.

Το STAND UP COMEDY SHOW "Θα πέσουν τα τσιμέντα" στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Το STAND UP COMEDY SHOW "Θα πέσουν τα τσιμέντα" στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς 
Κώστας Μαλιάτσης, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Ηλίας Φουντούλης και Βύρωνας Θεοδωρόπουλος πρώτη φορά μαζί, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς (Γ. Καπέτα 17, Κιλκίς, τηλ.6970034210) 

Αστέρας Μεγάλης Βρύσης vs ΠΑΟΝΕ Επταλόφου: Να είμαστε όλοι εκεί

Ένα ματς κορυφής.
Μια ομάδα παλεύει να κρατήσει την ΠΡΩΤΙΑ.
Μια ομάδα παλεύει να μπει στα ΠΛΕΙ ΟΦ. 
Το σίγουρο; 
Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν ένα ωραίο θέαμα. 
Να είμαστε όλοι εκεί.

“Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" στην ίδια μας την πατρίδα

Υπογράφει η Μαρία Σιότσου
Υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Για την 25η Μαρτίου του 1821 θα φωνάζουμε "Χρόνια Πολλά Πατρίδα" και θα γιορτάσουμε την Επανάσταση των Ηρώων προγόνων μας, κατά του τουρκικού ζυγού μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς, για να ζούμε εμείς Σήμερα Ελεύθεροι.

Τραγούδια του Καφέ Αμάν στον Ερωδιό Κιλκίς


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, στην Παναγίτσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (Ξενοδοχείο Leventis Art Suites), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Σύμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 27 Μαρτίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 27 (Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, «πράσινα φανάρια», Περαία- Αγία Τριάδα - Ν. Μηχανιώνα)

Εργασίες συντήρησης επί της Επαρχιακής Οδού αριθ. 27 θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 26 έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019.

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 60 θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1Γ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 5/18.03.2019/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με γραπτό διαγωνισμό εξήντα (60) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 28η Μαρτίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Video: Κοινή εκδήλωση 2ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς για την 25η Μαρτίου


Η κοινή εκδήλωση 2ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς για την 25η Μαρτίου, έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019.