Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Κ. Βιολιτζής: Πορευόμαστε στο Επιμελητήριο Κιλκίς με συνέπεια λόγων και πράξεων

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Βιολιτζής
Επικεφαλής του συνδυασμού «Το Επιμελητήριο Αλλάζει»
Ένα χρόνο και κάτι στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς αισθάνομαι την ανάγκη καταγραφής ενός πρώτου απολογισμού από την λειτουργία του, αλλά και από την δικιά μας λειτουργία μέσα σε αυτό. Δεσμευτήκαμε, μετά την λήξη των εκλογών, ότι ο συνδυασμός μας θα επιδεικνύει συνέπεια, εργατικότητα και θα έχει σαν κύριο σκοπό του την προαγωγή παραγωγικού και αποτελεσματικού έργου.

Επιχορήγηση 128.000 ευρώ του Δήμου Κιλκίς στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς αποφάσισε να επιχορηγήσει το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς με το ποσό των 128.000 ευρώ, με σκοπό την συντήρηση κτιριακών υποδομών των εξωτερικών ιατρείων αυτού.

Μαρία Σαριδάκη – Βλάχου: Είμαι υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας

Υπογράφει η Μαρία Σαριδάκη – Βλάχου
Υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Πολύκαστρο από την Χρυσάνθη και τον Σίμο Σαριδάκη. Ζω και εργάζομαι στην Παιονία, με τον σύζυγο μου Δημήτρη Βλάχο και την κόρη μας Χριστίνα. 

Εβελίνα Πολιτίδου: Είμαι υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας

Υπογράφει η Εβελίνα Πολιτίδου
Υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας
Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα σταθώ στο πλευρό του Κώστα Σιωνίδη. Έχω μάθει να είμαι ευθύς και να υποστηρίζω τις αρχές μου με οποιοδήποτε κόστος. 

Γενική συνέλευση του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Κιλκίς
Σύμφωνα με τα άρθρα 8 έως και 15 του καταστατικού και την αρ. 3/12-02-2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Κιλκίς καλούνται τα μέλη του Συλλόγου μας σε τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07 Απριλίου 2019 και ώρα 11 π.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Τσιρογιάννη 8 Κιλκίς, με θέματα:

Απλοποίηση διαδικασιών για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ – Τομέα Παιδείας του ΥΠΠΕΘ σε συνεργασία με υπηρεσίες του ΕΣΠΑ του ΥΠΟΙΑΝ συνεχίζει συστηματικά την εφαρμογή ενεργειών στην κατεύθυνση ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗΣ των πολύπλοκων και επιβαρυμένων διαχειριστικά διαδικασιών υλοποίησης έργων ΕΣΠΑ.

(Video) Σούλης: Τι ζητούν τα παιδιά από την επόμενη Δημοτική Αρχή



Θ. Βαφειάδης: "Το πότε και με ποιόν θα συνεργασθώ, θα το αποφασίσω μόνο εγώ"

Υπογράφει ο Θόδωρος Βαφειάδης
"Εδώ και μερικές εβδομάδες οι γνωστοί-άγνωστοι ψιθυριστές που τους γνωρίζουμε πολύ καλά και τα γνωστά σε όλους χαλκεία πληροφοριών έχουν εξαπολύσει μια σειρά επιθέσεων με ψευδείς εικασίες κατά του προσώπου μου που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης, αλλά και της πιο αρρωστημένης φαντασίας.

Τι λέει η «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» για την του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς να χρηματοδοτήσει το Νοσοκομείο Κιλκίς

Ανακοίνωση «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς»
Αποκαλυπτικό, για το τι είδους Δήμο θέλει η σημερινή δημοτική αρχή και τι είδους Τοπική Διοίκηση οραματίζεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ήταν το θέμα που ήρθε προς συζήτηση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για την «Επιχορήγηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς».
Η «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς», όπως και το ΚΚΕ, έχει τοποθετηθεί πάρα πολλές φορές για το ζήτημα της υποχρηματοδότησης του ΓΝ Κιλκίς, για τις σοβαρές ελλείψεις σε γιατρούς και προσωπικό, για τα προβλήματα με το κτιριακό κ.ά.

Υπάρχει Φιλία μετά τα... Κόμματα;


Υπογράφουν** οι: 
Νικολοπούλου Αναστασία, Δικηγόρος ΕΚΠΑ, Πολιτική Αναλύτρια
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος, Blogger
''Οι φιλίες δεν χαλάνε για τα κόμματα ρε μαλ@κα, οι φιλίες είναι Φιλίες!''
Βασιλική (Βάσια) Τρίφυλλη, Άνοιξη 2006
Το έτος που διανύουμε έχει έντονο εκλογικό ενδιαφέρον, αφού ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει για τους αντιπροσώπους του σε επίπεδο τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό. Εμφανίζεται το εξής χαρακτηριστικό, στις περισσότερες οικογένειες να υπάρχει τουλάχιστον ένας υποψήφιος, ο οποίος να αποβλέπει στην στήριξη των συνανθρώπων του.

Θεόδωρος Βαφειάδης: Περί απειλών και διαγραφών!

Θεόδωρος  Βαφειάδης 
Μέλος του μητρώου στελεχών Νέας Δημοκρατίας
Ως να μην άλλαξε τίποτε λοιπόν, σήμερα, κομματικά στελέχη, μέσα από τα όργανά τους, ήτοι μια… παρέα ολίγων, με ιδιοτελή πολλές φορές συμφέροντα και κεκλεισμένων των θυρών, αποφασίζουν για το μέλλον μας χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουν ούτε τη σωστή ενημέρωση, ούτε την ορθή κρίση, παρακάμπτοντας και αγνοώντας τη βούληση των τοπικών κοινωνιών. 

Δ. Αγαθόπουλος: Το Δημόσιο Σχολείο, μια πραγματικότητα και ένα όραμα

Δημήτριος Αγαθόπουλος 
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 
Είναι γνωστό σε όλους ότι τα Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια του κάθε τόπου, τόσο όσον αφορά τις κτιριακές υποδομές, όσο και οι αύλειοι χώροι ανήκουν στην δικαιοδοσία και την ευθύνη του οικείου Δήμου. 

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από σήμερα (18 Μαρτίου 2019) έως και 30 Μαρτίου 2019, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Σαρακοστιανή Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Κιλκισίου

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητρόπολης Κιλκισίου
Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου της κ. Εμμανουήλ και συγκεκριμένα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως Κιλκίς.

Σόνια Αρχοντάκη – Παπασταϊκούδη: Είμαι υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας

Υπογράφει η Αρχοντάκη – Παπασταϊκούδη
Υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας
Είμαι κόρη του Ιωσήφ και της Ευαγγελίας Αρχοντάκη, σύζυγος του Σάκη Παπασταϊκούδη, και έχω δύο παιδιά τον Χρίστο και την Ευαγγελία. Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων, αμπελουργία, οινοτεχνία και οινογευστική. Κατοικώ στην Αξιούπολη και δραστηριοποιούμαι στους κλάδους της Αμπελουργίας - Οινοποιίας και της Εστίασης.

Ο "προοδευτικός" πόλος του ΣΥΡΙΖΑ... και τα νέα ψευδεπίγραφα διλλήματα

Γράφει ο Παναγιώτης Σαββίδης
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε άξιος συνεχιστής των «μνημονιακών» πολιτικών παίρνοντας την σκυτάλη από το ΠΑΣΟΚ και την Ν.Δ.  Το ψευδεπίγραφο δίλημμα μνημονιακοί – αντιμνημονιακοί που έπαιξαν όλα τα αστικά κόμματα όταν ήταν αντιπολίτευση μαζί και φασιστικές οργανώσεις για την χειραγώγηση και τον εγκλωβισμό του λαού έχει πλέον ξεφτίσει.

Επιτυχίες του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς στην Ιππική Δεξιοτεχνία

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Την Κυριακή 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς είχε οχτώ συμμετοχές με τα παρακάτω αποτελέσματα:

Δημήτρης Κυριακίδης: Το πρόγραμμά μας για τη Δημόσια Διοίκηση

ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ με Δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη 
Το πρόγραμμά μας για τη Διοίκηση
Η Διοίκηση οφείλει να είναι προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα και να ασκεί τις αρμοδιότητές της με Κανόνες, με Διαφάνεια, με διαρκή Έλεγχο των διοικητικών και οικονομικών λειτουργιών του Δήμου.

Video από τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής στο μετάξι της Ελευθερίας Τζόρα-Αυγητίδου, στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς


Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής στο μετάξι της Ελευθερίας Τζόρα-Αυγητίδου, με θέμα “ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ”, την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.