Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Κοινή ανακοίνωση Φαχουρίδη και Βασιλακάκη, για τα οξυμένα ζητήματα στην Υγεία και την Παιδεία στο Κιλκίς


Κοινή ανακοίνωση υποψηφίων Δημάρχων Κιλκίς Γιάννη Φαχουρίδη και Παιονίας Τάσου Βασιλακάκη
Η πρωτοβουλία που πάρθηκε από το Σύλλογο Γυναικών Κιλκίς και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς, να καλέσουν τα σωματεία και τους φορείς της πόλης σε κοινή σύσκεψη για τα οξυμένα προβλήματα στην Υγεία και την Παιδεία στο νομό μας, είναι πολύ σημαντική και χρειάζεται να στηριχτεί από το σύνολο των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων της πόλης των του χωριού, τη νεολαία και τους συνταξιούχους.

Διανομή τροφίμων προς ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και οικογένειες του Κιλκίς από την ανδρική ομάδα της ΚουΠα Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Μπάσκετ ΚουΠα Κιλκίς
Το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 11:00 στον προαύλιο χώρο των γραφείων του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς (Ελευθερίου Βενιζέλου 2) πρόκειται να γίνει διανομή τροφίμων προς ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και οικογένειες του Κιλκίς από την ανδρική ομάδα της ΚουΠα Κιλκίς. 
Η δράση αυτή θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς και το super market Γαλαξίας Κιλκίς.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση με το Νίκο Παππά



Την Τρίτη 19 Μαρτίου νωρίς το πρωί, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, θα επισκεφτεί χωριά τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα λήψης ψηφιακού σήματος.

Άτλας Κιλκίς vs Αίας Κιλκίς το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019


Κιλκίς: Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης

Η συμφωνική ορχήστρα του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης  δημιουργήθηκε από τον Μιχάλη Κζούνια τον Οκτώβριο του 2002 και αποτελείται από 30 περίπου μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου του Ελληνικού Κολεγίου. 

Κιλκίς: Συνέλαβαν 65χρονο για εκκρεμή σε βάρος του καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (14 Μαρτίου 2019) το πρωί στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 65χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για φοροδιαφυγή.

Μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στις Σέρρες

Ανακοίνωση Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Αγίου Δημητρίου Κιλκίς
Η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς διοργανώνει μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στις Σέρρες την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 για να προσκυνήσουμε το Ιερό Λείψανο του Αγίου Σπυρίδωνος που φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στην πόλη των Σερρών.

Κιλκίς: Υποβολή αιτήσεων επιδότησης ενοικίου

Από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς, ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019, έχει ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων επιδότησης ενοικίου.

Αποδοχή και Αποποίηση Κληρονομιάς - Συνέντευξη του δικηγόρου Κ. Τζίκα στην TV100



Ο Κωνσταντίνος Τζίκας* (δικηγόρος – διαμεσολαβητής) ανέλυσε μέσα από την εκπομπή "Δημότης online" του κ. Παναγιώτη Κρινή (TV100) τα δικαιώματα των κληρονόμων αναφορικά με την αποποίηση και την αποδοχή κληρονομιάς του θανόντος/κληρονομούμενου. 

Διακοπή ρευματοδότησης στο ανατολικό τμήμα της πόλης του Κιλκίς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 θα διακοπεί η παροχή ρεύματος από τις 08:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. στο ανατολικό τμήμα της πόλης του Κιλκίς (από την Περιφερειακή Ενότητα έως και την οδό Εθν. Αντίστασης (κάτω από την 21ης Ιουνίου)) λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

"Θεσσαλονίκη, φωλιά των κατασκόπων" στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Ανακοίνωση Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς 
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς και η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, ώρα 19:30 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς υποδέχονται τον συγγραφέα Σάκη Σερέφα για να παρουσιάσει τη Θεσσαλονίκη, φωλιά των κατασκόπων.

Video: Μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς τραγουδούν τα Χελιδονίσματα


Μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς τραγουδούν τα Χελιδονίσματα, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019.

Εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 με ώρα έναρξης στις 9.00 π.μ.

Χρύσα Κεσίδου: Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει η Χρύσα Κεσίδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συνδημότες και συνδημότισσες, 
Γεννήθηκα το 1989 στα Ιωάννινα και μεγάλωσα στο Κιλκίς, όπου και ζω μέχρι σήμερα. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα στην Σόφια της Βουλγαρίας και εργάζομαι ως αναπληρώτρια δασκάλα. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική Αγωγή και υποστηρίζω μαθητές με μαθησιακά προβλήματα. 

Πετυχημένη η σύσκεψη φορέων για τα οξυμένα προβλήματα στους τομείς της Υγείας και της Παιδείας στο νομό Κιλκίς


Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ)
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, η προγραμματισμένη σύσκεψη σωματείων και μαζικών φορέων, την οποία είχε καλέσει ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς, με επίκεντρο τα οξυμένα προβλήματα στους τομείς της Υγείας και της Παιδείας στο νομό.