Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

15η Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

Ανακοίνωση ΕΦΕΤ
Στη σύγχρονη οικονομία της παγκοσμιοποίησης, του ηλεκτρονικού χρήματος και των άυλων αξιών, όπου υπηρεσίες και αγαθά μπορούν να ανταλλάσσονται ψηφιακά διανύοντας ταχύτατα μεγάλες αποστάσεις, η έννοια του καταναλωτή έχει υπερβεί ήδη κατά πολύ τα όρια του ατόμου, της συλλογικότητας, ακόμα και του κράτους. 

Υποχρεωτική η αναγραφή της προέλευσης του γάλακτος στα γαλακτοκομικά προϊόντα - Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

Ο ΕΦΕΤ και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώνουν το καταναλωτικό κοινό ότι η κείμενη εθνική νομοθεσία καθιστά υποχρεωτική την αναγραφή της προέλευσης του γάλακτος στην επισήμανση των γαλακτοκομικών προϊόντων. 

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή οδό 8 (Χαλκηδόνα-Κουφάλια - όρια νομού)

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή οδό 8 θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 15, τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019.

ΑΘΛΟΣ Κιλκίς: Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο η συγκομιδή από το το 7ο European Clubs Championship 2019

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Από τις 27 Φεβρουαρίου έως και 3 Μαρτίου 2019, στο Παλαί ντε σπορ Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το 7ο European Clubs Championship 2019.

Γεώργιος Καϊσίδης και Φίλιππος Μισαηλίδης υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κιλκίς με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη
Οι Γεώργιος Καϊσίδης και Φίλιππος Μισαηλίδης, προερχόμενοι από το χώρο της ιατρικής και του αθλητισμού αντίστοιχα, με όρεξη και ζέση να προσφέρουν όχι μόνο στον τομέα τους, αλλά και στα κοινά, συμπορεύονται πλέον με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» και τον υπ. Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη, για έναν μοντέρνο και ελκυστικό Δήμο Κιλκίς.

Kinesis-Gym: Παρουσίαση νέου προγράμματος BODYPUMP 109 New Release

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym
Tο γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνεργασία με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του BODYPUMP 109!!

Η κοινωνία του Κιλκίς οφείλει να αγκαλιάσει το ΤΕΙ της πόλης μας

Του Μαρκόπουλου Χ. Θωμά*
Όσες και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πόσο ψηλά έχω στο νου μου τον τομέα της εκπαίδευσης, της μόρφωσης, της Γνώσης, το τομέα των τεχνών και του πολιτισμού αν θέλετε. Όπως έλεγε ένας δημοσιογράφος-πολιτικός που θεωρώ φάρο της πολιτικής μου σκέψης: ''Η σημαντικότερη περιουσία μας είναι αυτό που έχουμε μέσα στο κεφάλι μας!''.

Τιρεκίδης: Συνεχίζουμε την προσπάθεια...

Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα ως άνθρωπος πρώτα από όλα, αλλά και ως πατέρας, για την κριτική σας σκέψη, στο άρθρο που περιλαμβάνει την οδική ασφάλεια αυτού του τόπου.

ΝΟΔΕ Κιλκίς: Η ΝΔ πορεύεται νικηφόρα προς όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Tην λήξη τoυ κύκλου ανοχής σε πρακτικές και καταστάσεις που λειτουργούν εις βάρος της ΝΔ και την στήριξη στον Πρόεδρο και τα στελέχη της ΝΟΔΕ Κιλκίς επιβεβαίωσε η ειδική συνεδρίαση (διευρυμένη) της νομαρχιακής οργάνωσης ΝΔ Ν.Κιλκίς η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαρτίου 2019.

Η νέα Γ΄ Γενικού Λυκείου και το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε σήμερα το τελικό κείμενο για τη νέα Γ΄ Γενικού Λυκείου και το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Δείτε την ανακοίνωση του Υπουργείου για το νέο σύστημα, ΕΔΩ.

Κιλκίς: Τσάκωσαν το τρίτο άτομο της σπείρας κλεφτών αυτοκινήτων

Αναφορικά με τη σύλληψη δύο ατόμων από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς για διαρρήξεις οχημάτων σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, συνελήφθη χθες (13 Μαρτίου 2019) το πρωί στο Κιλκίς και ο 21χρονος αλλοδαπός συνεργός τους, με ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πρωτοδικών Κιλκίς, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αποκριάτικο πάρτι και παρέλαση καρναβαλιστών στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς 
Με ένα χαρούμενο πολύχρωμο πάρτι που στήθηκε στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου και είχε ως πρωταγωνιστές τους ''Μασκαράδες με καπέλα'' γιόρτασε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019, ο Δήμος Κιλκίς μαζί με τους δημότες του το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς. Μασκαράδες και πλήθος κόσμου ξεφάντωσαν υπό τους έντονους αποκριάτικους μουσικούς ρυθμούς. 

Ακολουθίες των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό των Αγίων Πέντεκαιδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς

Ανακοίνωση  Ιερού Ναού των Αγίων Πέντεκαιδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς
Κατά την διάρκεια της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό των Αγίων Πέντεκαιδεκα Ιερομαρτύρων, Προστατών και Εφόρων της πόλεως του Κιλκίς, κάθε Παρασκευή θα τελούνται δύο ακολουθίες των Χαιρετισμών της Θεοτόκου.

Συλλυπητήριο μήνυμα δημοτικής παράταξης Κιλκίς «Δήμος ΑΞΙΩΝ»

Ανακοίνωση δημοτικής παράταξης Κιλκίς «Δήμος ΑΞΙΩΝ» 
Σύσσωμη η δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» με επικεφαλής τον Παύλο Τονικίδη, εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην υποψήφια δημοτική σύμβουλο, Θεοδώρα Παπαδοπούλου για το θάνατο της μητέρας της, Ευμορφίλης.

Κοντά στα παιδιά του ΚΔΑΠ –ΜΕΑ ο Δημήτρης Κυριακίδης


Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. 

2ο SportX Camp 2019: Περισσότεροι από 20 scouts για 88 επίλεκτους ποδοσφαιριστές τον Μάιο στη Θεσσαλονίκη

Η SPORT EXPERTE σε συνεργασία με τον ΟΑΣΠΕ και περισσότερους από 20 διεθνείς scouters και τεχνικούς διευθυντές ευρωπαϊκών ομάδων διοργανώνει το 2ο SportX Camp το Μάιο στη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για επίλεκτους ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2003 ως 2006.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019.

Πάμε θέατρο με την ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, στην παράσταση «Ο Ελέφας»

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η παράσταση: «Ο Ελέφας» 
Ο συγγραφέας: Κώστας Βοσταντζόγλου 
Το θέατρο : Κρατικό Θέατρο Βόρειας Ελλάδας 
Ο χώρος: Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών

Στην Κύπρο η πρόεδρος του ΚΕΘΙ Ειρήνη Αγαθοπούλου

Δελτίο τύπου Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας
Στην Κύπρο βρέθηκε η πρόεδρος του ΚΕΘΙ Ειρήνη Αγαθοπούλου, ανήμερα της 8ης Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών, ως προσκεκλημένη του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Αναστασιάδη και της Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων, κ. Αντωνίου. 

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019.

«Αξιού ΠΟΛΗ – Όλοι Μαζί»: Νέος ανεξάρτητος συνδυασμός στην Παιονία

Δελτίο τύπου συνδυασμού «Αξιού ΠΟΛΗ – Όλοι Μαζί»
«Αξιού ΠΟΛΗ – Όλοι Μαζί». ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην πράξη λοιπόν. Μετά από συζητήσεις με την τοπική κοινωνία της Αξιούπολης ακούγοντας τα προβλήματα, τους στόχους, τα οράματα σας για την πόλη μας, αποφασίσαμε να συστήσουμε μαζί έναν νέο ανεξάρτητο συνδυασμό.

Βλαδίμηρος Γαβριηλίδης: "Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς"

Υπογράφει ο Βλαδίμηρος Γαβριηλίδης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Ονομάζομαι Γαβριηλίδης Βλαδίμηρος με καταγωγή από την Τέρπυλλο της Δημοτικής Κοινότητας Κρουσσίων, όπου και διαμένω μόνιμα. Επαγγελματικά για πολλά χρόνια ήμουν Σύμβουλος Ακινήτων. Τα τελευταία χρόνια η σταθερή μου ασχολία είναι οι αγροτικές καλλιέργειες στον τόπο καταγωγής μου.

Κιλκίς: «Παίξε και αγωνίσου ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά»

Ανακοίνωση ΚΝΕ Κιλκίς
Η ΚΝΕ είναι η μόνη πολιτική νεολαία, σήμερα, που αγωνίζεται ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Έχει αξία, ιδιαίτερα με τις τελευταίες εξελίξεις, όπου η κυβέρνηση φέρνει τα δωμάτια εποπτευόμενης χρήσης («shooting rooms») και ταυτόχρονα νομιμοποιεί την καλλιέργεια της λεγόμενης «φαρμακευτικής» κάνναβης, η νεολαία να δημιουργήσει στάση και κριτήριο απέναντι σε όλα αυτά. 

Video: Σύσκεψη φορέων του Κιλκίς για τα οξυμένα προβλήματα στην Υγεία και την Παιδεία


Η σύσκεψη φορέων του Κιλκίς για τα οξυμένα προβλήματα στην Υγεία και την Παιδεία, έγινε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.