Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Η Θεσσαλία μαθαίνει τι σημαίνει Κιλκισιώτικο γλυκό και παραμιλά!

Agrothessaly 2019 στη Λάρισα
Αποστολή Γνώμη Κιλκίς και Παιονίας
Από προχθές Πέμπτη η καρδιά του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου της Ελλάδας χτυπά στη Λάρισα, όπου ξεκίνησε η 12η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία "Agrothessaly". Θα διαρκέσει μέχρι και αύριο Κυριακή 3 Μαρτίου. 

Video: Η Ακαδημία Μπάσκετ ΚούΠα έκοψε τη βασιλόπιτα 2019


Η Ακαδημία Μπάσκετ ΚούΠα έκοψε τη βασιλόπιτα 2019, στο Παλιό Κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019.

Η Σωτηρία Μιχαηλίδου με το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Ο δημοτικός συνδυασμός ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ υποδέχεται στις τάξεις του τη Σωτηρία Μιχαηλίδου, μια σεμνή και δυναμική γυναικεία παρουσία που θα επιδιώξει όπως και όλα τα στελέχη του, να δώσουν πραγματικό περιεχόμενο και να κάνουν πράξη τις ευκαιρίες που δικαιούνται η πόλη μας και τα χωριά μας για να πάμε Μπροστά. 

Τήρησαν τα έθιμα στο 6ο Δημοτικό Κιλκίς

Δελτίο τύπου 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Τηρήσαμε τα έθιμα στο 6ο Δημοτικό Κιλκίς. Ο Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων φρόντισε για τα σουβλάκια της Τσικνοπέμπτης, οι μαθητές έβαλαν το κέφι, το Γαϊτανάκι έδωσε χρώμα και χαρά, και ο καλός καιρός βοήθησε για μια αισιόδοξη και πολύχρωμη μέρα.

Συλλήψεις 2 γυναικών σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (1 Μαρτίου 2019) σε περιοχές του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης, δύο γυναίκες σε διαφορετικές περιπτώσεις, για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, κατά περίπτωση.

Συνεχίζονται για τις επόμενες δύο εβδομάδες οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Συνεχίζονται και τις επόμενες δύο εβδομάδες, δηλαδή από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 έως και το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, οι εργασίες συντήρησης (εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας) που εκτελούνται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Βιολέττα Κωφίδου: "Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει η Βιολέττα Κωφίδου 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Αγαπητές συνδημότισσες - αγαπητοί συνδημότες,
Γεννήθηκα στο Κιλκίς το 1959. Κατοικώ και εργάζομαι σε χωριά του Δήμου Κιλκίς και είμαι μητέρα δυο παιδιών. Έχω αποφοιτήσει από το 6-τάξιο Γυμνάσιο θηλέων Κιλκίς. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο της πόλης Μπίλεφελντ Γερμανίας και έχω μετεκπαιδευτεί ως προγραμματίστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Γερμανία. 

Στο διαδίκτυο η νέα ιστοσελίδα του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη

Δελτίο τύπου υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη
Στο διαδίκτυο βρίσκεται η νέα ιστοσελίδα του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη. Πατώντας στη διεύθυνση www.giorgosanastasiadis.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για την πολιτική πορεία και δράση του υποψ. βουλευτή αλλά και να διαβάσετε μια σειρά από άρθρα και δηλώσεις του που αφορούν στην υπερδεκαετή παρέμβαση του στον δημόσιο λόγο.