Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Δώσε αίμα και κέρδισε μια μηνιαία συνδρομή στο γυμναστήριο Yoga Pilates House Kilkis

"Δώσε αίμα από 25 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2019 στο τμήμα αιμοδοσία Κιλκίς, και κέρδισε αυτόματα μια μηνιαία συνδρομή στο γυμναστήριο Yoga Pilates House Kilkis (Θεσσαλονίκης 16, ΚΙΛΚΙΣ, ΤΗΛ: 23417 71719)"

Παναγιώτης Γαβριηλίδης: Είμαι υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Παναγιώτης Γαβριηλίδης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς 
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 
Είμαι πατέρας 2 παιδιών παντρεμένος με την Ελπίδα Μιχαηλίδου (του Αχιλλέα) από το Χωρύγι. Γεννήθηκα το 1976 και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στην Κοκκινιά Κιλκίς όπου είμαι περήφανος διότι για 5 χρόνια υπήρξα πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινιάς και με την στήριξη των συγχωριανών μου καταφέραμε να κάνουμε "θαύματα" χωρίς οικονομική ενίσχυση. 

Μήνυμα προς τους συνταξιούχους των ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας
Όσοι συνάδελφοι θέλουν να κάνουν αγωγή για την επιστροφή των αναδρομικών από τις περικοπές των αντισυνταγματικών διατάξεων των Ν. 4051/12 και 4093/12, καθημερινά από 10.00 π.μ. μέχρι 12.00 το μεσημέρι στο ισόγειο του Δημαρχείου Κιλκίς – Γραφείο Μαρίας Τσοπούλου (τηλ. 23413 52134) - θα βρίσκονται μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για ενημέρωση για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και εξυπηρέτηση

Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης
Διευθυντής 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Ευχαριστώ πολύ τον Δήμο Κιλκίς ΚΙΛΚΙΣ για την θερμική θωράκιση του σχολικού συγκροτήματος του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς με Fan Coil Unit Saturn 40Μ - 60M.

Με αφορμή τα γεγονότα στο Επιμελητήριο Πιερίας

Γράφει ο Παναγιώτης Σαββίδης
Οι αντισυγκεντρώσεις ιστορικά, αποτέλεσαν πρακτική για χρόνια της μετεμφυλιακής άκρας δεξιάς μέσο παρακρατικών ομάδων, για να υπονομεύουν και να τρομοκρατούν προοδευτικούς πολίτες, κομμουνιστές, αριστερούς, ριζοσπάστες, που ήθελαν να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις κυρίως της ΕΔΑ.

Νέα ταινία από την Κινηματογραφική Ομάδα του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς


Γράφει ο Βασίλειος Γιαννουλάκος
Η Κινηματογραφική Ομάδα του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς δημιούργησε την ταινία μικρού μήκους στα πλαίσια του διαγωνισμού: "Λέμε ΟΧΙ στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό".

Κιλκίς: Πετυχημένη η ημερίδα με τίτλο «Από τον Σχολικό Εκφοβισμό στις Θετικές Διαπροσωπικές Σχέσεις»

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Το 4ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα στο Κιλκίς, με θέμα: «Από τον Σχολικό Εκφοβισμό στις Θετικές Διαπροσωπικές Σχέσεις», την Τετάρτη 20-2-2019, στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς.

Καταγγελία ΚΚΕ για την εργοδοτική τρομοκρατία στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Δελτίο τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ)
Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη σημερινή πρωτοφανή, ωμή, παρέμβαση της εργοδοσίας και των παρατρεχάμενων εργατοπατέρων στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

ΚουΠα BASKETBALL: Οι αλύγιστοι - Δεύτερη νίκη στη σεζόν επί της Αλεξάνδρειας και εδραίωση στην κορυφή


Του Γιάννη Σιταρίδη
Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη από σίδερο που δεν λυγίζει. Η ΚουΠα Κιλκίς μετά από μια εμβληματική εμφάνιση επικράτησε του Άθλου Αλεξάνδρειας με 84 – 80, στο κλειστό της χιονισμένης Μελίκης.

Δείτε Video από την μεγαλειώδη συγκέντρωση του υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη


Δελτίο τύπου του υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Στην καρδιά των πολιτών μίλησε ο υποψ. Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, σε μια μεγαλειώδης συγκέντρωση με το "Κιλκίς Μπροστά" 
Οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς αποφάσισαν σήμερα να πάνε το Κιλκίς Μπροστά και να δώσουν στον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει δυναμικά για το Κιλκίς και τα χωριά του, για το Δήμο Κιλκίς της ανανέωσης, της προόδου, της πρωτοπορίας.

Εξετάσεις για την Άδεια Ικανότητας Αθλητή στο Ράντσο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις για την Άδεια Ικανότητας Αθλητή στο Ράντσο Κιλκίς. Οι αθλητές που πήραν την άδεια στο άθλημα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας και στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς, είναι: